6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113068
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Opinię publiczną elektryzuje wiadomość o wielkiej kumulacji. 7iO6FKj1Q97 Kiepscy i ich sąsiedzi postanawiają dać szansę szczęściu i wypełnić kupony. Wygrana pada we Wrocławiu, na ich osiedlu. Wszyscy mieszkańcy zastanawiają się, kto z nich został milionerem i nie chce się do tego przyznać... Gościnnie wystąpią: Zofia Czerwińska jako Malinowska, Andrzej Gałła w roli Kozłowskiego i Miłogost Reczek jako Redaktor.
Przeróbka odcinka 16 Wio ale wykonanie jak zwykle fatalne .

użytkownik usunięty
TRANSPORTER_filmweb

Odcinek Wio to legenda.... Oby odcinek o kumulacji był chociaż dobry.

TRANSPORTER_filmweb

A odcinek z Boczkiem i kapeluszem Michaela Jacksona to nawiązanie do odcinka ,,Krawczyk''.

ocenił(a) serial na 8
Michmeister

Nom oglądałem ten odcinek, totalne gówno...

TRANSPORTER_filmweb

"wykonanie jak zwykle fatalne" - krytyka ci się pomyliła z krytykanctwem.

odcinek jest dzisaj wieczorem i może po nim dopiero wyraź swoją opinię ?

chociaż... tutaj krytyka" opiera się na "ale dno", "lipa", "kiedyś to bylo...", "skończcie już...", "żenada, Kiepscy are dead" itd. Gdzie tu rzeczowe odnoszenie się do tematu ? ew, jakieś uwagi, ze "greenboxa za dużo".

Kiepscy zawsze stawiali na przekaz, na drugie dno, na inteligetną ironię, na komentarz do obyczajów, postaw, poglądów, popkultury, polityki itd.

a wy to ignorujecie. Ignorujecie to co w Kiepskich jest creme de la creme i zwracacie uwagę na jakieś kompletnie nieistotne farmazony. I wy się uważacie za "fanów" ? darujcie sobie takie autonobilitacje. jesteście raczej hejterami niż fanami.

jak można kompletnie nie zauważać tego, co w tym serialu najważniejsze...

użytkownik usunięty
manning

Manningu naprawde mi przykro jestem chętny do rozmowy.Widzę,że tylko kiedy ci wygodnie atakujesz ludzi jeśli się mylę popraw mnie,bo chce rzeczowej i normalnej debaty.Szkoda,że nie możemy się spotkać na neutralnym gruncie i porozmawiać.Życzę miłego dnia.

użytkownik usunięty
manning

Manningu widzę,że mi nie odpowiadasz,a tak Cię prosiłem o rozmowę.Jestem zawiedziony>Przykro mi z tego powodu.Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
manning

Manningu doszedłem do wniosku,że obrażanie siebie nawzajem do niczego nie doprowadzi.Proponuje debatę o tematyce Świata według Kiepskich i na temat odcinków czy starsze są lepsze od nowych czy nowe od starszych na forum prywatnym na gg lub na moim blogu.Czekam na odpowiedz tak czy nie i czy wyrażasz zgodę na takie rozwiązanie.Ostatnią moją wypowiedz usunę,bo trochę mnie poniosło.Chciałbym zakończyć nasz spór w rzeczowy i kulturalny sposób.Wiem,że moja ostatnia wypowiedz na to nie wskazuje i za to też przepraszam.Czy wyrażasz zgodę na taką formę rozmowy jaką jest debata?Tylko ty i ja bez świadków.Wyjaśnimy sobie co mamy sobie do zarzucenia.Chciałbym zamknąć temat.Czy chcesz kontynuować ten spór czy porozmawiać.Niedługo usuwam konto więc chciałbym załatwić niedokończone sprawy.Jeśli nie jesteś zainteresowany to napisz,że nie,a jak tak to ustal o której godzinie i podaj datę,a prześle ci mój numer gg lub na blogu podyskutujemy.Chyba,że chcesz się zachowywać jak małe obrażone dziecko.Czekam na odpowiedz tylko do piątku potem uznam,że stchórzyłeś nie odpowiadając wcale.

użytkownik usunięty
TRANSPORTER_filmweb

Nowe odcinki to GÓWNO,GÓWNO,GÓWNO I JESZCZE RAZ WIELKIE GÓWNO.Lepiej oglądać Terra Nova.

Albo fajna bajka też leci na Polsat JIm Jam Pingu .

TRANSPORTER_filmweb

Lepsi byli Zagubieni od tej Terry Nowy, bo tu tylko latają z AK 47 za dinozaurami i nic więcej .

użytkownik usunięty
TRANSPORTER_filmweb

Ale za to fajnie dinozaury wyglądają.Jeszcze jest formuła 1.

ocenił(a) serial na 10
TRANSPORTER_filmweb

Bardzo dobry odcinek 8/10

ocenił(a) serial na 10
TRANSPORTER_filmweb

Katastrofa. odcinek dla niedorozwojów dałem 1/10 dno dna i muł mułu

użytkownik usunięty
TRANSPORTER_filmweb

Że wam się chce to jeszcze oglądać.

użytkownik usunięty
TRANSPORTER_filmweb

Znikam i usuwam konto,bo mi się nie chce dalej w to bawić.Manning wygrał i przez niego zbrzydło mi to forum.Nie chce też debaty więc nie mam po co tu siedziećPozdrawiam

Usuwasz konto z powodu jednego kolesia?? Bitch please.