Manning tylko nie zadzieraj z Prezydentem bo jestem szefem międzynarodowej grupy przestępczej organizacjii o nazwie UKŁAD, mamy kontakty na całym świecie więc znajdziemy cię wszędzie . Kto się przyłącza do mojej grupy to prosze się wpisywać ?
Wyrażam zainteresowanie :D ten gość juz mnie tak wkur*ia, że nie masz pojęcia ;)
Doskonały pomysł. Rzadko tu bywam, ale widzę ten problem. Może zmówimy się wszyscy i napiszemy wspólną petycją do moderatorów Filmwebu, by go usunęli i zablokowlai jego adresy IP? A jak usuną ten post - odtwarzamy jego treśc w kolejnych - czas oczyścić forum!
Jak go znajdziesz, to wymierz mu sprawiedliwośc w imieniu całego forum. Ale tak, żeby popamiętał.
A tak poważnie to również przyłączam się. Czas zrobić porządek.
Nie rozumiem co wam tak przeszkadza manning. To, że was obraża? No może z tym przesadza akurat, ale mam wrażenie, że wam przeszkadza tylko dlatego, że ma inne od was zdanie i je potrafi jakoś bronić. Mi też się niezbyt podobają stare odcinki, ale zauważyłem, że manning ma argumenty za tym, by chwalić nowe odcinki.
Wystarczyło by go olać i po prostu nie reagować na jego wpisy, a nie toczyć z nim jakieś śmieszne wojny.
A ja dyskutuję z nim kulturalnie i nie wydaje mi się, by pisał jakieś straszne głupoty. Po prostu ma inne zdanie.
Tak, ale to już nie chodzi o odmienne zdanie tylko pisanie w tonie wielkiego "ynteligienta", pycha,wywyższanie się, obrażanie innych ludzi, doszukiwanie się w zwykłym sitcomie wielkiej głębi.
No fakt przesadza z tym wywyższaniem się, ale ma rację, że w tym sitcomie jest głębia. Wiesz skąd tytuł "Świat według kiepskich"? Właśnie z tąd, że ten zwykły sitcom próbuje przekazać, że ludzie są tacy kiepscy, że ludzie to idioci, między innymi dlatego, że są podatni na różne manipulacje, robią rzeczy bez sensu i tak dalej. Sami twórcy tego sitcomu przyznali, że oni próbują pewne rzeczy przekazać.
No wow, jakbyś mi nie powiedział to bym nie wiedziała...nie chodzi mi o przekaz tylko o dorabianie jakiś ideologii i robienie z tego serialu arcy ambitnego działa na miarę Bergmana.
To chyba błędnie zrozumiałeś jego poglądy. Napisał mi:
"a tak naprawdę, trudno wymagać, zeby nagle sitcom zaczął traktować o rzeczach
całkowicie niezrozumiałych dla statystycznego widza, zaczął serwować idee i
poglądy z półki nie wiadomo jak wysokiej i skomplikowanej. Jak na serial, sitcom, to
jest przesłanie całkowicie ambitne. Jak wziąć pod uwagę, czym zajmuje się gros
tego typu produkcji, to tematyka podejmowana w Kiepskich sytuuje ich zdecydowanie
powyżej średniej."
http://www.filmweb.pl/serial/%C5%9Awiat+wed%C5%82ug+Kiepskich-1999-87947/discuss ion/Ostatnie+odcinki+s%C4%85+do+kitu...,1975705?page=2
Ech dla ciebie może jest milutki, ale dla reszty już nie. Nie siedzę tu od wczoraj więc wiem co mówię.
wydumane pseudo intelektualne wywody o tym ze obecni kiepscy maja potrojne dno,tak wlasnie wygladaja posty magistra.krotko mowiac wyzej sra niz dupe ma.
Niech sobie chwali nowe odcinki, nikt mu w tym nie przeszkadza. Rzecz w tym, że to właśnie on nas obraża gdy nam nie podobają się nowe odcinki. My krytykujemy Yokę, Ilczuk itd. a nie jego bezpośrednio. To jemu nie pasuje, że my mamy odmienne zdanie, a nie na odwrót. Ten człowiek jest obłąkany, przejrzyj na oczy.
To nic nie da. Administratorzy nie blokują użytkowników nawet jeśli kompletnie nie przestrzegają zasad regulaminu. Wiem to z doświadczenia bo na forach innych seriali można spotkać jeszcze większych psycholi od manninga, ich posty zostają tylko blokowane lub usuwane, ale nic poza tym niestety. :P
Na każdym forum musi być jakiś psychol i trzeba z tym żyć, ale kiedyś mu się to pewnie znudzi.
i co mi zrobicie, jak już mnie "znajdziecie" ?
będziecie mi grozić palcem, aż od tego umrę ze śmiechu ?
dopełniacz słowa 'cudzysłów brzmi : cudzysłowu, chłopcze.
tego uczą w podstawówce, co sugeruje, ze nie masz nawet podstawowego
wykształcenia.
gdybyś był kulturalnym człowiekiem, to spaliłbyś się teraz ze wstydu i sam siebie
zbanował na tym forum, bo się skompromitowałeś doszczętnie.
Zaraz zgłosi cię do moderatora, a potem zostaniesz usunięty razem z wypowiedziami. Moderatorzy to podobno jego koledzy.
Ignorujcie go. Nawet jak go znajdziesz i, co nie trudne, porządnie mu wlejesz, to on potem poda cię do sądu, a na forum wróci. Ja go olewam. Niech pisze, co chce i ośmiesza siebie, twórców nowych odcinków ŚwK, te odcinki i moderatorów Filmweb.pl, którzy nie reagują.
Wielka szkoda że pajaca nie idzie usunąć z Filmwebu żeby już nigdy nie mógł założyć tutaj konta, ale może to Sobisze i inni twórcy obecnych odcinków zapłacili mu za to żeby pisał pozytywne opinie o nowych odcinkach, nawet jeżeli udało by się go usunąć to i tak przyślą manninga 2 i następnych . Drodzy użytkownicy jeśli manning będzie coś pisał to proszę mu ani razu nie odpisać, niech sobie idiota zakłada nowe tematy itd. od tej pory całkowicie proszę go ignorować jak by wcale go tu nie było .
Mi się zdaje że ma on plecy w postaci jakiegoś moda. To tylko moje spekulacje ale.. :/
On nie zakłada nowych tematów tylko udziela się w tych, w których ktoś coś źle napisze o nowych odcinkach. To tak jak rzep czepia się psiego ogona, tak i on doczepia się tylko do innych tematów. Jest tutaj po to, żeby tylko obrażać innych użytkowników i próbując wmówić wszystkim, że jest najmądrzejszy.
No to prowadźcie sobie tę "ciekawą" polemikę w barze przy piwku, albo u psychiatry (w trójkę raźniej). ;)
myślisz, że ktoś poważnie potraktuje rozpaczliwe apele kogoś,kto dał "Najlepszym z najlepszych" 10/10 ? :]]
to by było tak, jakby zagłosować na Kononowicza w wyborach :]
manning ty głupi palancie co za impotentnym debilem trzeba być żeby nie umieć założyć tematu na Filmwebie i myśleć nad odpowiedzią 2 dni, nie obejrzałeś nigdy żadnego filmu bo jesteś idotą i jeszcze te słynne twoje cytaty np. domyślam się, ze jesteś czymś sfrustrowany.
końcem wakacji, powtarzaniem klasy szkoły podstawowej, może znów jakieś
problemy w domu...
Wykup raczej serię wizyt u dziecięcego psychologa, powinien ci jakoś pomóc.Sam szykuj się do szkoły tam może nauczą cie nie tylko oglądać obrazki ale i czytać .
na niektóre zaczepki czy wasze "przemyślenia" nie ma innych odpowiedzi niż te o
charakterze parapsychogicznym albo medycznym.
jak piszesz, ze "myślę nad odpowiedzią 2 dni", albo że "nie obejrzałem żadnego filmu", to się
sam nadstawiasz do tego, żeby traktować ciebie niepoważnie i z ironią.
od pogróżek przeszedłeś do desperackich apeli, co będzie dalej ? rzucisz się na podłogę i
będziesz płakał ?
manning żałosny jesteś. Skoro tak nie lubisz starych odcinków to czemu każdy z nich oglądasz i w wielu postach krytykujesz. Widać że po prostu nie masz kolegów i cały dzień przesiadujesz przed kompem i szukasz zaczepki. Udajesz inteligenta i poniżasz ludzi,ale inteligentni ludzie w przeciwieństwie do ciebie potrafią się zachować oraz rozmawiać na forum kulturalnie.Po prostu mam prośbę:odejdz od komputera i zajmij się bardziej pożytecznymi rzeczami, chyba że na nic więcej niż pisanie bzdur na forum cię nie stać
kto powiedzial,że "nie lubie starych odcinków" ?
o tak, kultura tutejszych komentatorów jest wybitna ;]
"prośbę masz" ? bądźże poważny...
Nie chce mi się zniżać do twojego beznadziejnego poziomu.Jeśli cieszy cię to że wszyscy cię obrażają to raduj się tym dalej.Takich jak ty jest wielu przed komputerem kozacy,a w realu robiące w gacie dzieci.
z pułapu własnego poziomu musiałbyś stanąć na głowie, zeby się do mojego "zniżyć" :]
bla bla bla...
coś jeszcze, czy masz dość ?
Robi Wam coś manning, że aż tak bardzo chcecie go się pozbyć? Przy Kiepskich to według mnie "pieprzy" swoje herezje, ale jakieś tam argumenty niby poda.
Logowania użytkownika manninga - 1 np o 8.30 lub 9.00, 2 - 1,5-2 godz. później. Wniosek: użytkownik przygotowuje w czasie 1,5-2 godz. swoje wypowiedzi albo przekazuje to zadanie innej kompetentniejszej osobie do wykonania. Podejrzana sprawa. Ale niech pisze, co chce, a mi to jest w sumie obojętne, co pisze.