6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Co sądzicie o tym odcinku. Jak dla mnie extra 10/10. Oby takich więcej.

szpszakal123

10/10?! Oczadziałeś?! 1000 lat temu był w Egipcie i jeszcze żyje? Myślałem, że powie coś fajnego, a tu dupa... Potem kolejna durna pioneneczka! A koniec powalający!!! ;F ;/ Yoce kompletnie odjebało! Nie będę wypominał kompletnym braku spasowania głośności... ;

raffi1510

Słyszałes o życiu po zyciu, drugim wcieleniu ?

Poza tym, serial z założenia operujący absurdem rozpatrywać ze wg na stopień odwzorowywania realizmu ? Czy to poważne jest ? :)

ocenił(a) serial na 4
szpszakal123

a mi się tam "nawet" podobał. To, że została na Ferdka rzucona klątwa bezrobocia dawno temu w Egipcie, to dla mnie fajny pomysł, taki z klimatem fantasy :D

oczywiscie to już nie były "kiepskie", ale... i tak niech ma te 6/10

MegaSzczota

jak dla mnie odcinek słaby.
daję 3/10

ocenił(a) serial na 9
maxior

6/10, a piosenka nawet fajna.

2903

Jak mozna byc tak beznadziejnym rezyserem?? no wytlumaczcie mi to, bo nie moge tego zrozumiec!!! tworcy pewnie mysla w ten sposob "nie wazne jak, wazne by szybko odwalic robote i dostac kase", ale w koncu to sie skonczy, bo w nieskonczonosc krecic kiepskich przeciez nie beda. W sumie szkoda, bo jakby sie tworcy postarali troche, przywrocili dawny klimat mieliby przynajmniej staly dochod i wiecej ludzi by to ogladalo, a tak to nie ma sensu dalej tego przedluzac.

2/10 za te idiotyczne efekty specjalne pod koniec, choc przyznam byly ciekawe momenty, ale te tance, spiewy i efekty all popsuly i jeszcze ta Halinka - bardzo wkurza gdy idzie takim tanecznym krokiem albo podspiewuje sobie cos pod nosem, nie lubie takich scen z nia.

ocenił(a) serial na 9
MegaSzczota

wreszcie jakiś totalnie popierdzielony odcinek, usmialem sie, pozdro dla scenarzystów! w koncu poznalismy tajemnice Ferdynanda :D

ocenił(a) serial na 10
szpszakal123

dokładnie zgadzam sie z toba zeby wiecej takich odcinków było ;).Ja buduje Ty budujesz caly świat zazdrości xD

ocenił(a) serial na 10
szpszakal123

Mi się nie podobał ten odcinek.
Bywają lepsze

użytkownik usunięty
szpszakal123

Mnie się w ogóle nie podobał. Relacje Ferdka z Haliną są jakieś chore, a te
"wspomnienia" Ferdka... bez komentarza. Oczywiście na koniec pioseneczka i
w przeciwieństwie do tych ze starych odcinków ani to ucho wpada, ani to
fajne.

Gdyby "Kiepscy" się skończyli i powstał nowy serial na takim poziomie jak
ten odcinek ŚWK, tyle że z inną obsadą (szczególnie z brakiem Grabowskiego,
bo coś ostatnio namnożyło się jego fanów), to długo pewnie by nie przetrwał
na antenie. Ale cóż, marka przyciąga widzów. Ciekawe jak długo jeszcze.

ocenił(a) serial na 7

"Syn Nilu" pierwsze skojarzenie to kupa (jak nowa seria Kiepskich) pan Yoka powinien pożegnać się z TV bo się tylko kompromituje.

ocenił(a) serial na 8
szpszakal123

odcinek smieszny ale i tak był troche nieprawdopodobny no i duzo gorszy niz pierwsze odcinki