6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Co sądzicie? Nie oglądałem i boję się obejrzeć... :/

raffi1510

Chodzi o wczorajszy ? Jak zawsze dobry i celnie trafiający w narodowe (a może, po prostu, ludzkie...) ułomności - w tym przypadku : w skłonność do relatywizowania moralnego w ocenie swoich czynów i rozgrzeszania siebie w imię "sprawiedliwości społecznej", albo tzw. niskiej szkodliwości (dla ofiary).
Bardzo dobry. Nadal, i zawsze, to jest jedyny polski serial, który uprawia krytykę społeczną i bierze się za rzeczy poważniejsze niż zupka na obiad, awans w firmie albo Jaś kocha Małgosię, a Małgosia Zosię. Brawo dla scenarzystów, enty raz.

ocenił(a) serial na 8
manning

niezły.Oczywiście nie dorównuje zupełnie odcinkom z waldusiem po prostu scenarzyści dali z siebie wszystko ale więcej nie było można z obecną ekipą 6\10.

xxKasiurkaxx

Przecież w tym nowym odcinku wystąpił Walduś ..

raffi1510

Taki sobie.. może i z najnowszej serii był najlepszy albo prawie najlepszy, ale za dużo krzyczenia i przekleństw ;/ i mogli w ogóle to inaczej nagrać nic nie pomyśleli ehh, przecież ten koleś co przepychał ten kibel, to był Walduś Kiepski, a już na pewno bardzo podobny!! nie mogę pojąć czemu nie zrobili tak, że Halinka wchodzi i mówi Walduś co ty robisz i tutaj wtrąca się Edzio i coś mówi, Waldek w ogóle się nie odzywa... to byłoby dobre...

ocenił(a) serial na 10
reaster

Odcinek poniżej oczekiwań 4/10. spodziewałem się czegoś lepszego.

użytkownik usunięty
reaster

To nie był Walduś, ten aktor nazywa się Jacek Grondowy.

raffi1510

Jak dla mnie odcinek niezły. Moja ocena 6/10.

raffi1510

Powiem, że dużo lepszy od poprzednich. 8/10. Szkoda, że duska mordy nie pokazali... :(

PS Jaki Waldek? ;0