6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113065
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Niemniej warto obejrzeć, jesli się jest wytrwałym fanem. Ma dobre momenty, chwile humoru, końcówka jest też niezła. Za dużo jest jednak Jolasi i Waldka, chociaż nie sa aż tak bardzo denerwujący. No i scenariusz trochę kuluje.
Nowe odcinki są dostępne już parę dni wczesniej na Ipli i za darmo na Youtube, przynajmniej dla zarejestrowanych użytkowników. Mimo wszystko polecam. Jako wierny fan liczę, że odcinki od 4 wzwyż tego sezonu będą przynajmniej tak dobre, jak 1 i 2.

ocenił(a) serial na 10
ludek_kiepski

Tez to zauważyłem. Nie oglądam już na Polsacie i nie nabijam Yoce kabzy za marnie wykonaną pracę!

ocenił(a) serial na 10
ludek_kiepski

Bardzo słaby odcinek. Daję 3/10.

ocenił(a) serial na 10
adamniezgodaa

Również wyrażam zadowolenie z faktu, iż odcinek można obejrzeć wcześniej za darmo na Youtube, dzięki czemu nie muszę dać zarobić Yoce i spółce.

ocenił(a) serial na 10
ludek_kiepski

Też skusiłem się na wcześniejsze oglądanie. Bez rewelacji, ale tragedii nie ma. Dam 6/10. Plus za Badurę, który wyrasta nie ostatnie koło ratunkowe tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
ludek_kiepski

Niestety też się zawiodłem. Niemniej, scena bójki o potencjalny gadżet, a potem scena na posterunku były niezłe.
Ogółem gdyby nie Jolaśka, której teksty wzbudzają złość zamiast śmiechu, odcinek byłby nawet udany.

ocenił(a) serial na 9
ludek_kiepski

Dla mnie się podobał. Tekst "kosiarko-koparka" albo jak Ferdek powiedział, że jak Halina śpiewa w kościele to organista się myli:D Nie wytrzymałam:D

ocenił(a) serial na 10
fibi_4_3

w sumie jeszcze dobry był tekst o tym piecu Mariolki i tekst Ferdka - 'a co? zimno ci?' xD

ocenił(a) serial na 9
pavel789

noo, to też było dobre ;D

ludek_kiepski

dobra puenta Badury.
dobre "k... mać" Jolaśki.
dobre teksty Heleny.

generalnie, niezłe odwrócenie kota ogonem w scenariuszu :
najpierw każdy chce czegoś innego, potem prawie osiągnięta zostaje zgoda na karaoke,
która znów się rozpada i zmienia się, pod wpływem personalnych zapasów, w to, co
było na początku.

czy aby nie tak wygląda od wiekow w polskim społeczeństwie próba dojśćia do consensusu ?
właśnie...

Grabowski niebawem będzie potrzebował asystenta do podtrzymywania brzuszyszka.

ocenił(a) serial na 9
ludek_kiepski

Według mnie całkiem niezły, i lepszy raczej od Erotikona, choć nieco słabszy od premierowego.

ocenił(a) serial na 10
ludek_kiepski

Słaby odcinek, ale to prawda, że da się oglądać. Ale czy warto? Tu się nie zgodzę. Jeśli naprawdę nie ma się czego oglądać, to lepiej poczytać dobrą książkę. :)))))))))))))))))))

ania_g1

Elementarz poczytaj.