6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113059
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Odrodzenie?

użytkownik usunięty

ŚWK przeżywa chyba teraz coś w rodzaju odrodzenia.Bowiem kolejny odcinek mogę spokojnie
uznać za znakomity.Zwłaszcza ten najnowszy "Kanalia".Cały odcinek był świetny,Ferdek fajnie
wspominał Babkę,Waldek również dobrze powspominał stare czasy jak Ferdek zamykał ją w
szafie.Jolaśka aż tak bardzo nie irytowała.A jeśli chodzi o zakończenie to jak Ferdek wyciągnął
dychę,potem się pojawiły pioruny i jak usłyszałem ten głos Babki "KANALIA" to aż mnie wbiło w
fotel.Jeśli cały ten sezon będzie w takim poziomie do końca to chyba będzie to najlepszy sezon od
lat.A wy jak myślicie?

Też tak myśle o cztery odcinki z tego sezonu z przyjemnościa oglądałam [razem z babcią która też jest fanką Kiepskich]
ubolewam tylko że Ferdas krótko wspominał babkę miałam nadzieje że pojawią sie obrazy z odcinków w których była babka niestety pomyliłam się

użytkownik usunięty

cały czas mam obawę, że wyskoczą z jakimś gównem w stylu odc "stary koń" i zniszczą dobrą sławę tego jak dotychczas znakomitego sezonu, ale mam nadzieję, że się mylę.

mając na względzie poprzednie dwa sezony ,nie mam za grosz zaufania do scenarzystów

ocenił(a) serial na 9

Też tak samo sądzę boję się aby między te kwiatki nie wywalili jakiegoś gówna ale trza mieć nadzieje, może już będą lepsze odcinki?

No zgadzam się a odcinek 409 to już wogóle rewelacja cały czas się śmiałem naprawdę nie wiem nawet czy nie lepszy niż kanalia i samotność w sieci

Scenarzyści poszli po rozum do głowy.
Najlepsze rozpoczęcie sezonu od lat!!!