ŚWK przeżywa chyba teraz coś w rodzaju odrodzenia.Bowiem kolejny odcinek mogę spokojnie
uznać za znakomity.Zwłaszcza ten najnowszy "Kanalia".Cały odcinek był świetny,Ferdek fajnie
wspominał Babkę,Waldek również dobrze powspominał stare czasy jak Ferdek zamykał ją w
szafie.Jolaśka aż tak bardzo nie irytowała.A jeśli chodzi o zakończenie to jak Ferdek wyciągnął
dychę,potem się pojawiły pioruny i jak usłyszałem ten głos Babki "KANALIA" to aż mnie wbiło w
fotel.Jeśli cały ten sezon będzie w takim poziomie do końca to chyba będzie to najlepszy sezon od
lat.A wy jak myślicie?
Też tak myśle o cztery odcinki z tego sezonu z przyjemnościa oglądałam [razem z babcią która też jest fanką Kiepskich]
ubolewam tylko że Ferdas krótko wspominał babkę miałam nadzieje że pojawią sie obrazy z odcinków w których była babka niestety pomyliłam się
cały czas mam obawę, że wyskoczą z jakimś gównem w stylu odc "stary koń" i zniszczą dobrą sławę tego jak dotychczas znakomitego sezonu, ale mam nadzieję, że się mylę.
mając na względzie poprzednie dwa sezony ,nie mam za grosz zaufania do scenarzystów
Też tak samo sądzę boję się aby między te kwiatki nie wywalili jakiegoś gówna ale trza mieć nadzieje, może już będą lepsze odcinki?
No zgadzam się a odcinek 409 to już wogóle rewelacja cały czas się śmiałem naprawdę nie wiem nawet czy nie lepszy niż kanalia i samotność w sieci