w którym Kiepscy kupują kołdrę od Paździochów.Ja napiszę tak:jak dla mnie najlepszy
odcinek tego sezonu.Bardzo nie lubię sztucznego tła,które jest żenujące i w tym odcinku
prawie tego nie było(prawie bo była scena z kibicami w tv,ale to akurat było krótkie i
fajne).Jeśli nie ma sztucznego tła to odcinek jest dużo prostszy i lepszy bo ten serial od
początku za jego najlepszych czasów opierał się na prostocie wykonania.Dialogi też w tym
odcinku były ciekawe,takie bardziej trafiające do człowieka.Oczywiście ten odcinek nie może
się nawet w najmniejszym stopniu równać do odcinków Okiła ale tak jak już pisałem
wcześniej dla mnie był to najlepszy odcinek tego sezonu i 6/10 mogę wystawić.Gdyby
wszystkie odcinki Yoki były na tym poziomie to może jakoś z wielkim bólem i trudem bym się
pogodził,że starzy Kiepscy Okiła już nie wrócą.
Ja właśnie widziałam ten odc ( bo tak to starych już nie oglądam) i mnie się nie podobał. Jakiś taki niedosyt po nim. Zaśmiałam się może ze 2 razy, no i denerwował mnie śmiech Jolasi.
też właśnie obejrzałem ten odc. i jakoś nie przypadl mi do gustu jutro nawet nie będe pamietał o czym on był jak dla mnie najlepszym odc. odkąd wrócił waldus był odc.trzy ananasy
Dla mnie też najlepszy odcinek odkąd wrócił Waldek to "Trzy ananasy",ale to było w 13 sezonie a teraz jest 14.
W trzynastym sezonie też według mnie najlepszy odcinek to trzy ananasy tylko końcówkę wolałbym lepszą ale odcinek fajny inne odcinki niektóre też były na poziomie tamta seria była udana w porównaniu z tą czternastą w tej serii najlepszy odcinek to był zima leśnych ludzi wady fatalna animacja borsuka brak waldka w lesie i niepotrzebne wystraszenie boczka i tylko to a na poziomie jeszcze był odcinek turbo jolanta ze względu na Arnolda Boczka i może ibisza ale ja go nie darzę sympatią jeszcze przed nami jeden odcinek jutro i to będzie chyba ostatni odcinek zresztą niewiem jeżeli ktoś wie czy to będzie ostatni czy nie to proszę o pomoc napiszczie.
Dla mnie te dwa odcinki,które wymieniasz są słabsze.Odcinek "Papeluna"nie jest jakiś rewelacyjny,jest po prostu niezły,jak to się mówi:"wśród ślepców jednooki jest królem"...Jeden niezły odcinek na sezon to jednak za mało...