Dziś Polsat 2 póścił o 13.30 odcinek 257 Puste butle a o 23.00 odcinek 1 Umarł odbiornik Polsat 2 jest lepszy od Polsatu 1 że oni puszczać będą te stare odcinki po koleji, a nie Polsat 1 gdzie puszczają odcinki co 12 przeskakują .
I co dziwne Polsat 2 zawsze dawał od 1 do najnowszego odcinka po kolejii, a tu na 257 przestali i bardzo dobrze oby tak dalej .
rzeczywiście przestali i puszczają znowu od pierwszego odcinka ale tylko o 23:00 bo o 13:30 i o 04:00 lecą 258 i tak dalej...myślę,że takie rozwiązanie jest sprawiedliwe i zadowoli każdego.Te odcinki ok.258 to są jeszcze stare dobre odcinki Okiła więc dobrze,że nie przestali ich puszczać...
Na tym Polsacie 2 to jakąś zorganizowaną akcję przeprowadzili żeby większość seriali od początku powtarzać bo wystarczy zobaczyć na program,że dużo seriali miało wczoraj odcinki numer 1.
Ja chciałbym, by np. od tej jesieni na Polsacie głównym puszczali o 19.30 pełne wersje wszystkich od 1 odcinków, także tych specjalnych.
Rzeczywiście dziś o 13.30 leci 258 Kicha kręcona, a o 23.00 odcinek 2 Wiara czyni cuda, czyli można powiedzieć że są odcinki dawane po koleji . Ale za to na kanale ATM Rozrywka TV będzie dziś odcinek 392 Psychuskin ostatni i najgorszy z najgorszych odcinek jak na razie w historii serialu bo na pewno te co będą kręcić będą jeszcze gorsze, i o 23.00 na ATM znowu od pierwszego potem jutro o 16.00 Wiara czyni cuda i o 23.00 Kiepscy zboczeńcy po jutrze o 16.00 Rekord .
Sprawdziłem i mam ten kanał ATM Rozrywka a pierwszy raz dziś o nim słyszę.Chyba niedawno mi go dodali bo sprawdzam co jakiś czas wszystkie kanały po kolei ( mam UPC).No i gitara,tu jest nawet lepiej od Polsatu 2 bo dają po 2 odcinki dziennie,również w soboty i w niedziele....