Ostatnio zaczęłam oglądać Kiepskich i powiem szczerze, że się wciągnęłam. Poszukuje tylko odcinków w których jest dużo o Halince, o Waldusiu, takich rodzinnych odcinków bez Paździocha i Boczka. Może wierni fani tego serialu mogliby mi coś podpowiedzieć? :)
Dzięki z góry!!
www.forum.kiepscy.org.pl W temacie "W którym to odcinku?" uzyskasz odpowiedź na pytanie NATYCHMIAST, więc zapraszam :)
Polecam ŚWK ;) Najlepiej obejrzyj sobie wszystkie odcinki od początku. Ja też od niedawna(od lutego) oglądam ŚWK, a zacząłem własnie oglądac go od pierwszego odcinka na ipli ;)
ja właśnie też ściągnęłam iple :) oglądam, oglądam ;-) tylko ja najbardziej lubię takie odcinki rodzinne :) bez paździocha i boczka bo ich nie znoszę ;-)
Poklecam odcinek "Zrób sobie babke" to chyba jedyny odcinek gdzie występują praktycznie tylko Ferdek i Walduś ( i na chwile Edzio).
A na którym jesteś juz odcinku? Ja od lutego do końca sierpnia obejrzałem 352 odcinki ;)
W "Waldek w krainie czarów" SĄ Boczek i Paździoch, występują w rolach profesorów muzyki, najpierw załamanych utratą talentu przez Waldemara, a później uradowanych niemożliwie z powodu zwycięstwa Waldka w konkursie fortepianowym, wygranym za pomocą, de facto, nieumiejętności technicznych - więc, występują, i to w znacznej części odcinka.
nie sluchaj ignorantów, czerwony kapturku, bo cię wilk spałaszuje z kosteczkami :]
pazdzioch i boczek jak na ich postacie przystalo sa tylko epizodoczynie.caly odcinek opiera sie w zasadzie na waldku.
proponuje ogladac uwazniej.
100% prawdy
najlepiej odzwierciedla to ostatni wpis ulvera w temacie przez niego otwartym:)
Haha rzeczywiście po takim poście magister powinien zamilknąć na wieki, ale znając jego to pewnie się będzie dalej, jak to mówi Ferdek "kompromisował".
hehe no znajac tego klakiera to na bank,swoja droga nie zastanawia cie dlaczego on wypowiada sie tylko i wylacznie(!) na fotum swk i nie podal zadnych ocen.
No właśnie myślałam o tym. Albo gość ma jakieś problemy i kompleksy połączone z mentalnością neo kidsa, albo jest zwykłym klakierem.
wydaje sie jakby mial po trochu z obydwu bo nie jest glupi ale tez nie wychwala starych odcinkow,krytykuje babke i waldka a wychwala tych nowych plackow(badura etc),sam juz nie wiem.
z jednego sie ciesze mianowcie ze ulver mu niezle daje popalic:D
No niby potrafi ładnie pisać , ale co z tego jak to w 95% sam bełkot. Rozumiem że komuś się mogą podobać te nowe odcinki,ale żeby je aż z taką zapalczywością bronić? Mam nadzieję że ten gość, Ulver będzie po nim jak najdłużej jechał.
Dziękuje za propozycję. A swoją drogą Boczek i Paździoch nie występują tylko epizodycznie, prawie w każdym odcinku są, stąd moje pytanie właśnie o odcinki w których jest ich jak najmniej :)
co to znaczy "najmniej" - chcesz wyliczenia co do sekundy czasu ich obecności na ekranie, czy zmierzenia scenariuszowgo znaczenia ich obecności ekranowej specjalnymi miernikami ?
Zamiast filozofować może w ogóle się nie odzywaj. Nie chcesz pomóc to się nie odzywaj.
Nie zwracaj na niego uwagi.
Niestety ale jest mało odcinków w których nie ma ani, Boczka, ani Paździocha. Ciężko mi sobie przypomnieć jakiekolwiek odcinki bez ich udziału. Na pewno nie ma ich w odc gdzie Kiepscy mają Wigilię i do Ferdka przychodzi paczka od jego brata z Ameryki. Dobry epizod,ale niestety nie pamiętam tytuł,ani numeru.