przestańcie się kompromitować i zakończcie emisję tego serialu!
oni nigdy nie skończą d; będą to ciągnąć dopóki tacy jak co niektórzy na tym forum będą im słodzić i robić dobrze, a oglądalność nie spadnie znacząco. dla nich nie liczy się jakość; tylko kasa!
dokładnie. ciągnięcie serialu na tak żenującym poziomie, jak ostatnio, to już zupełna kompromitacja.
Jeszcze 2,3 lata temu to rozumiem, ale te odcinki co teraz? 80-90% z nich wprost nie da się oglądać. 2 ostatnie z nowych były jako takie i mam nadzieję, że nie będzie gorzej.
W sumie jak chcą, to niech to sobie ciągną, ale niech nie nazywają tego Światem według Kiepskich.
przestań oglądać, jak ci nie pasuje. pare milionów ludzi ogląda i podejrzewam, że nie ma nic przeciwko kontynuacji.
jak bym ci powiedział, zebyś stąd sobie poszedł, bo się "kompromitujesz" i zakończył "emisję" swoich bezwartościowych postów, to co byś zrobił ?
Nie jesteś sam na tym świecie, mróweczko maluśka. PO to wymyślono pilot do telewizora - zmień kanał, jesli ci się coś nie podoba i pomyśl chociaż raz, ze są jeszcze inni ludzie, opróćz ciebie, którzy dany program oglądają i dla nich ten program warto realizować.
Na razie, oglądających jest absurdalnie więćej niż maruderów - dlatego Kiepscy są kręceni. Jesli proprcje się zmienią - przestaną.
Takie jest prawo rynku medialnego, a ty możesz najwyżej popłakać sobie w kątku. Chcesz sie przyczynić do zniknięcia Kiepskich ? NIE OGLĄDAJ.
80-90% wypowiadających się tu na forum nadal ogląda serial. Spośród nich 80-90% nie znosi obecnych odcinków i stopniowo się od nich odwraca. Na każdym forum, także na głównym serialu, wypowiedzi odnośnie nowych odcinków, ale raczej tych z ostatnich 2-3 lat są baaardzo negatywne. W głosowaniu po lewej oraz każdym innym dawne odcinki miażdżą obecne, a przynajmniej te z ostatnich 2,3 lat. Dla garstki osób, które lubią obecną nędzę, której ty idioto i chamie jesteś reprezentantem, a która stanowi, powiedzmy 10-20%, widzów, nie warto kontynuować obecnego szajsu.
Wniosek. Ty i twoje wszelkie beznadziejne wypowiedzi zostaliście zrównani z ziemią.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
Dokładnie,a ludzie oglądają z przyzwyczajenia,a nie,że im się to nowe gówno podoba.
Ja mam podobnie. Obejrzałem wszystkie odcinki, ale przez ostatnie 2 lata ciężko wysiedzieć przy telewizorze. Gdy się ogląda coś 13 lat, ciężko nagle przestać. Chociaż jeszcze ciężej nie zauważyć znacznego spadku jakości.
może ich po prostu nie rozumiesz, wziąłeś pod uwagę,ze to twoja niska inteligencja może być przyczyną braku zrozumienia mądrości Kiepskich ? a śmieszniejsi od ciebie być nie mogą ?
Może tobie się wydaje że niosą za sobą niebywała treść intelektualną i przesłanie.Dla mnie ten serial opiera sie głównie na beznadziejnych dialogach,obsadzie która z trzeciego planu wysuwa się na pierwszy i wszędobylskich grennboxach.
a ty z przyzwyczajenia klepiesz po internecie te swoje pierdoły.
a potem przychodzi środa i z jęzorem na wierzchu czekasz na nowy odcinek :]
wszyscy wy jesteście jak ten "cygan, co se cycki przyprawiał", z Seksmisji. na codzień krytykanci, a w zaciszu domowym pewnie bogu dziękujecie, ze są nowe odcinki.
To jest tak jak z drużyną piłkarską której się kibicuje.Nawet jeśli drużyna gra słabo to mimo,że cały czas ją krytykuję to i tak w każdy weekend będę oglądał jej mecz bo tej drużynie kibicuję od dziecka i nie przerzucę się na inną.To samo jest z Kiepskimi,oglądam ich od początku i nie opuszczę do samego końca mojego lub ich.
błędne porównanie.
drużyna piłkarska i jej wyniki są niezależne od twojej subiektywnej oceny - albo wygrywa albo przegrywa.
a serial może ci się nie podobac albo podobać - a to już kwestia bardzo trudna do skwantyfikowania, bo zależna
wyłącznie od twojego widzimisię, a zatem możesz krytykować w nieskonczoność.
poza tym, część tych tzw. wiernych kibiców domaga się,zeby ich "drużyna, której się wierni" zeszła z boiska i oddała walkowerem. Przyznam, że takiej formy kibicowania nie spotkałem jeszcze w życiu.
ale jeśli wygra w kiepskim stylu to też mogę ją skrytykować...
nie wiem o co chodzi z tym zejściem z boiska,nie znam tematu więc trudno mi się do tego odnieść,widocznie jakieś powody kibice mieli...
Najpierw pisałeś o tym,że kibice każą zejść drużynie z boiska i oddać mecz walkowerem a teraz piszesz,że kibic postuluje o rozwiązanie swojego klubu.Czy w obu przypadkach chodzi o ten sam klub?Podaj nazwę tego klubu.Nie znam sprawy więc nie mogę się w żaden sposób do tego odnieść.
Mogę się domyślić,że pisząc o rozwiązaniu klubu miałeś na myśli zakończenie Kiepskich...
Jedyne, co ma realny wpływ na sytuację, to OGLĄDALNOŚĆ. A ta jest wciąz wysoka, uzasadnia dalsze inwestowanie w produkcję tego serialu i dzięki temu Kiepscy są wciążna antenie.
Zatem - to ty i reszta pyskaczy jesteście ciągle w ziemię wdeptywani. Ale jakże mielibyście nie być, skoro chcecie żeby Kiepskich wreszcie przestano kręcić, a ciągle podnosicie wskaźnik oglądalności, dzięki czemu Kiepscy nadal i nadal są :] po prostu, jesteście głupsi niż ustawa przewiduje :]
Wielki mądry magister się znalazł...
http://demotywatory.pl/3695961/Bycie-magistrem-a-bycie-madrym-to-dwie-rozne-rzec zy.
Jak on jest profesorem to ja jestem najbogatszym Polakiem na świecie.To jest sponsorowane konto przez Yokę i spółkę,bo innego tłumaczenia nie znajduję na osobę rzucającą się na wszystkich jak ranny jeleń byle bronić tego gówna,
jesteś za głupi, żeby zrozumieć wypowiedź powyższą, a i moje intencje, zaś co do tego - czy Kiepscy są 'gownem", czy nie są, to opinia takiego głąba, jak ty, waży naprawde niewiele.
Twoje zachowanie jest iracjonalne to podstawy jaką przyjmujesz.Są dwa wytłumaczanenia takiego zachowania.Jesteś fanem nowych odcinków KIepskich i bronisz ich do ostatniej kropli krwi lub jesteś sponsorowany,a twój cel to niszczyć reputację tego forum gdzie jest większa ludzi rozsądnie podchodząca do współczesnych Kiepskich,bo tak Kiepscy mogą trać jeszcze bardzo bardzo długo co wszystkim przeszkadza,bo nie trzymają klimatem starych odcinków,a,że jesteś jedną zabłąkaną owieczką to twoja sprawa.
Jest trzecia opcja: to po prostu kilkunastoletni (maks. 13) gówniarz , który ma za dużo czasu, i lubi irytować innych, przy czym rówieśników nie może, bo daliby mu w zęby. Styl jego licznych wypowiedzi wskazuje na to dosyć jednoznacznie.
Z początku na gówniarza nie wyglądał jednak ostatnio twoja opcja jakoś do mnie trafia.Ja już mu nie odpisuje,bo mi się nie chce z nim rozmawiać.
tchórzu, dostałeś łomot w innym wątku i teraz próbujesz sobie powetować tamto upokorzenie.
jak jesteś taki fafarafa, to dlaczego sp...rdalałeś w podskokach, jak tylko zaproponowałem przeniesienie sporu na neutralne forum ?
nie ma wymogu dania tylko jednemu - A dał B i C, a nie tylko B, bo nie musiał, bo jeden to byla opcja, a nie konieczność, a ty piszesz, że to "nielogiczne" - :}}}
synuś, myśleć nie umiesz, jesteś za głupi na tak proste równania z jedną niewiadomą, a chcesz mnie analizować ? skończ podstawówkę może, tyle wystarczy, zebyś się zalał rumieńcem wstyd rozumiejąc jaki błędy logiczne popełniałeś.
strach cię obleciał, ze na innym forum przerobią twoją "rację" na mielonkę dla psów. Tyle :] tchórzu, jesli "13 latek" cię tak skompromitował, to co o tobie samym powiedzieć ?
jednoznacznie, to jesteś tchórzem i to z iq na poziomie słoika smalcu :"]
strzelasz kulą w płot, bo nie umiesz dopuścić innych możliwości niż twoje własne widzimisię, dyktowane niechęcią do mnie, jako człowieka, a nie do moich poglądów i ocen.
za co ? za to, ze pod łózkiem twojej matki można znaleźc starą gumę ? a co ja mam z tym wspólnego ? albo moi nauczyciele ? :]
te drugiej nie znam, bo to o twojej matce, ale "Mniej niż zero" znam i jest to piosenka o tym, ze cokolwiek byś w życiu nie osiągnął, jakkolwiek byś nie starał się i dązył do spełnienia swoich marzeń - zawsze jakieś łajzy będą cię miały za ostatnią szmatę, i to bez powodu. "Mniej niż zero", to piosenka o tym, że takich świetnych gości jak ja zawsze bedą nienawidziły takie miernoty, jak ty.
a "cwela", synku, poszukaj sobie w rodzinie. I nie nakręcaj na forum więziennej bajery, bo jakbyś trafił do pierdla, to byś się popłakał o mamusinego cyca, jak ten grubas z "Shawshank". Nie rżnij więc bohatera na forum, bo jestes w tym śmieszny, jak pół d,py zza krzaka.
Niezłe ale osobiście wolę ta wersje:)
http://i1.memy.pl/obrazki/95ad9250_bycie_magistrem_a_bycie_madrym.jpg
Nie muszą kończyć, niech zrobią tak, jak zrobili z Graczykami. Jak serial zaczął słabować, to ogłosili konkurs na scenariusze, ludzie nadesłali całą masę pomysłów i dzięki temu wysmażyli sporo fajnych odcinków.
Pisałem do nich o tym ze dwa razy i zero odzewu. Cholera wie, co natworzą, ale serial zdecydowanie poszedł w złą stronę.
...
Wcześniej czy później skończą pisać scenariusze, nie musicie sie martwić ani postować o "kompromitacji" itp.
Trudne sprawy, dlaczego ja i inne tego typu seriale też nie są za mądre ani nie ma w nich ładu i składu a ludzie je oglądają i komentują.
Wg mnie świat wg kiepskich jest najlepszym polskim serialem komediowym i nie zmienię zdania.
Popieram Bodzepor-a.
I dziękuję za uwagę
Był najlepszym serialem komediowym do odcinka Wrota piekieł dalej to dno to załagodnie powiedziane.