6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113075
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Nie wiem jak wam, ale mi wydaje się, że jednak postać Waldka po powrocie nie jest tak
kluczowa, jak w poprzednich odcinkach. Oglądając stare, dobre odcinki można było
pośmiać się z ,,CYCA'', jego kwestie jak i sama postać bawiły mnie (i pewnie także i was)
do łez. Ale gdy w styczniu 2011 przeczytałem na jakimś forum o jego powrocie pomyślałem:
,,No to wrócą Kiepscy z dawnych lat (1999-2004)''. Tak, wrócili, ale tylko w trzech pierwszych
odcinkach!!! Dalej poznaliśmy Waldusia, który zmienił się nie do poznania. Z głupkowatego
cyca zrobili go totalnym inteligentem, a to zupełnie nie pasuje do jego postaci. Zrobili z
niego zwykłego lalusia podlizującego się tej głupiej Jolasi. Zamiast jak kiedyś oglądać z
Ferdkiem piłkę w TV, lata za Jolaśką jak lamus. Na koniec dodam, że wystarczyłoby, aby pił
piwo z Ferdkiem, oglądał z nim piłkę i takie głupie talk-showy oraz częściej się pojawiał,
abyśmy mogli zobaczyć Waldka z dawnych lat!

Michmeister

Ja ogladam sobie po kolei i mam jużodcinek 306. Teraz kazdy odcinek jest taki sam. Początek, albo Ferdek otwiera drzwi o 3 w nocy mówiąc że jest kurde 3 w nocy zazwyczaj do Paździocha który przynosi wódke, ewentualnie leży w łóżku z Halinką i jest tekst "Halinka śpisz" ona odpowiada "śpie a bo co" potem idzie do kibla i jedzie po Boczku który niby miło się z nim wita, już pomijam ze Boczek jest w ogóle nie śmieszny i denerwujący. Ferdek stał się chamski i ku...wsko bezczelny ze swoim lenistwem bo kiedys przynajmniej jakieś biznesy zakładał. Oglądając kolejne odcinki teraz mam wrażenie że ogladam to samo. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Mateo_SF

I to jest właśnie piękno tego serialu.

stalinX112

masz na myśli stare odcinki z lat 1999-2005?

ocenił(a) serial na 10
Michmeister

Ogólnie ten sam schemat: Paździoch przychodzi z flaszką o 3 w nocy, mówi że ma pomysł, realizują go, nie udaje się. O to mi chodziło