Jak ocenicie jej role w tym filmie?
HAHAHAHA jej ten smiech jak faceta.I wogóle gonienie Waldka poniżanie go
powiem szczerze ze nowi kiepscy to porazka i nie moge zniesc ogladnia ich dluzej niz 7-10min.ale wbrew temu co kazdy o niej gada to ja uwazam ze wypada co najmniej niezle.
Ja oglądam do końca bo jestem fanem.Ale też mnie drażnią nowe odcinki.Odcinki gdzie wszystko działo się w kamienicy to jest to.Potem dołozyli nowe pomieszczenia inne obrazy i juz to jest nie to.
Proszę? Znasz Annę Ilczuk osobiscie, by wysuwac takie wnioski? Taką akurat ma odgrywać rolę, a w swoim dorobku ma nie tylko takie występy. Ludzie, nie mylcie rzeczywistość z serialem! To, że Ilczuk gra taką idiotkę, to nie znaczy że taką osobą jest naprawdę.
Obejrzyj kilka wywiadów z nią. A i to, że gra w "Pierwszej Miłości" może poświadczyć o tym, że faktycznie jest idiotką, kto o zdrowych zmysłach przyjął by rolę wrzeszczącej bez powodu wieśniary?
W takim razie Rowan Atkinson jest idiotą, Ed O'Neil, choćby Andrzej Grabowski czy Waldemar Żukowski? Takie mają rolę i tak a nie inną osobę mają odgrywac. Aż trudno się powstrzymać od przekleństw w Twoją stronę..
Nie znam tej aktorki osobiście, ale w Kiepskich gra słabo. Zresztą ta postać i nowe odcinki (od 2-3 w 2010 roku czy nawet zdaniem wielu od początku 2008 roku, gdy odszedł Okił) to porażka. Z nowych postaci tylko prezes Kozłowski prezentuje się jako taki, momentami nawet naprawdę dobrze (wcześniej grał również w Kiepskich, ale raczej podrzędne role i Ferdek w stosunku do niego nie był taki mdląco miły). Wracając zaś do Joalasi-Pupci, powinni zrobić odcinek, gdzie Ferdek pozbywa się jej, np. unieważniając małżeństwo syna i znajdując mu nową, ciekawszą żonę.
W takim razie ustosunkuj się do mojej wypowiedzi! Czyżby ciężko podać argumenty do własnej, bezsensownej wypowiedzi?