6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113075
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Pupciunia

ocenił(a) serial na 10

Jak ocenicie jej role w tym filmie?
HAHAHAHA jej ten smiech jak faceta.I wogóle gonienie Waldka poniżanie go

ocenił(a) serial na 5
bittix87

piszac 'pupciunia' masz na mysli zone waldka?

ocenił(a) serial na 10
sanczopansa

Tak jest.

ocenił(a) serial na 5
bittix87

powiem szczerze ze nowi kiepscy to porazka i nie moge zniesc ogladnia ich dluzej niz 7-10min.ale wbrew temu co kazdy o niej gada to ja uwazam ze wypada co najmniej niezle.

ocenił(a) serial na 10
sanczopansa

Ja oglądam do końca bo jestem fanem.Ale też mnie drażnią nowe odcinki.Odcinki gdzie wszystko działo się w kamienicy to jest to.Potem dołozyli nowe pomieszczenia inne obrazy i juz to jest nie to.

bittix87

szkoda, ze Waldek przez tę pupcię stał się takim lamusem

ocenił(a) serial na 10
bittix87

bardzo trudną role gra ta dziewczyna, ale stwierdzam że jej to wychodzi

niko_filmweb

To pewnie dlatego, że w rzeczywistości jest taka sama, jak bohaterka przez nią grana.

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

Proszę? Znasz Annę Ilczuk osobiscie, by wysuwac takie wnioski? Taką akurat ma odgrywać rolę, a w swoim dorobku ma nie tylko takie występy. Ludzie, nie mylcie rzeczywistość z serialem! To, że Ilczuk gra taką idiotkę, to nie znaczy że taką osobą jest naprawdę.

david123lost

Obejrzyj kilka wywiadów z nią. A i to, że gra w "Pierwszej Miłości" może poświadczyć o tym, że faktycznie jest idiotką, kto o zdrowych zmysłach przyjął by rolę wrzeszczącej bez powodu wieśniary?

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

nie wiesz co piszesz

niko_filmweb

W takim razie oświeć mnie.

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

W takim razie Rowan Atkinson jest idiotą, Ed O'Neil, choćby Andrzej Grabowski czy Waldemar Żukowski? Takie mają rolę i tak a nie inną osobę mają odgrywac. Aż trudno się powstrzymać od przekleństw w Twoją stronę..

ocenił(a) serial na 10
david123lost

podpisuje się pod twoimi słowami

użytkownik usunięty
niko_filmweb

Nie znam tej aktorki osobiście, ale w Kiepskich gra słabo. Zresztą ta postać i nowe odcinki (od 2-3 w 2010 roku czy nawet zdaniem wielu od początku 2008 roku, gdy odszedł Okił) to porażka. Z nowych postaci tylko prezes Kozłowski prezentuje się jako taki, momentami nawet naprawdę dobrze (wcześniej grał również w Kiepskich, ale raczej podrzędne role i Ferdek w stosunku do niego nie był taki mdląco miły). Wracając zaś do Joalasi-Pupci, powinni zrobić odcinek, gdzie Ferdek pozbywa się jej, np. unieważniając małżeństwo syna i znajdując mu nową, ciekawszą żonę.

ocenił(a) serial na 10

nowi kiepscy są do dupy i koniec dyskusji

ocenił(a) serial na 10
mistrzu99_FilmWeb

Zabronisz?

ocenił(a) serial na 10
david123lost

skądże

david123lost

Łoo.. mocne słowa. Strach się bać normalnie.

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

W takim razie ustosunkuj się do mojej wypowiedzi! Czyżby ciężko podać argumenty do własnej, bezsensownej wypowiedzi?

david123lost

Skończ, bo bredzisz bez sensu.

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

Tak jak myślałem. Mocny w gębie, a tylko to. Szkoda czasu na rozmowę z Tobą, pozdrawiam.