PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112554
4,9 18 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Jak po śmierci pani Feldman wyjaśniono w serialu nieobecność babki Kiepskiej ?.

ocenił(a) serial na 10
Supernaturall

Wyjaśniono, że umarła. Chyba we wspomnieniach w odcinku z 2009 r.

użytkownik usunięty
filipczyszan

Otóż to. Szkoda Pani Feldman. Była genialna. Bez niej to już nie to.

"bez niej to już nie to" - ale farmazon. typowe zdanko które nic nie znaczy, taki okolicznościowy banał ni przypiął
ni przyłatał.

dla jednych bez Boryska "to już nie to", dla innych bez Babki "to już nie to", a tak naprawdę były to postaci
bez ktorych ten serial w ogole mógłby się obejść. starsi państwo dorabiający do renciny w niewybredny sposób.
w sumie, smutny
obrazek sobą przedstawiali.

użytkownik usunięty
manning

Ciekawe, że coraz mniej starych forumowiczów, a coraz więcej nowych. Ja też coraz częściej jestem tu od wielkiego dzwonu, bo mi się nie chce, nie mam czasu, a poza tym szkoda mi go na czytanie twoich wypocin. A właśnie - ty, jak byłeś, tak jesteś. Ciekawe czy gdy wszystkim obrzydnie, głównie dzięki wypisywanym przez ciebie non stop tym samym frazesom, dużo gorszym pod względem merytoryczności i poziomu od tych, które niby krytykujesz, zaczniesz pisać sam do siebie?

użytkownik usunięty

Chyba naprawdę nie masz z kim porozmawiać w życiu rzeczywistym, co widać po twoim pustym, bez ocen i znajomych, profilu. Przynudzasz. Jak nie masz, co robić, to idź do porządnej roboty. Tak, jak od kilkunastu lat haruję ja i 30 mln innych normalnych ludzi w tym kraju.

"znajomi na profilu [internetowym]", to "rzeczywiste życie" ? ;]

chyba robolisz na świeżym powietrzu, a że słoneczko ostatnio przygrzewa nader mocno...

o, twoje życie musi być frapujące : 10 godzin harówy, 2 godziny tam i nazad - dojazd, 8 godzin snu,
2 godziny na jedzenie, fizjologię etc., cóż, zostają 2 godziny wolnego czasu... i ja mam uwierzyć, że
w te 2 godziny pielęgnujesz przyjaźnie z "rzeczywistego życia" ? człowieku, te 2 godziny to ci starczają
na obejrzenie Kiepskich, napisanie komentarza i pogłaskanie psa, którym sąsiadom zatruwasz spokoj.

użytkownik usunięty
manning

Przynajmniej ja mam tą żonę, dzieci, psa, sąsiadów i znajomych w przeciwieństwie co do niektórych. A poza tym kto powiedział, że, będąc informatykiem, duża część pracy nie wykonuję w domu. :)

ocenił(a) serial na 10
Supernaturall

Ostatni występ na początku 2007 r. w odcinku Zaskórniak. Niedługo potem niestety Pani Krystyna zmarła. Później wspominali chyba, że zmarła ok. 2005 r. (według czasu serialowego).
Pokój duszy tej wspaniałej aktorki. +

ocenił(a) serial na 10
alekwas

Fajny odcinek.

Supernaturall

Ok.Dzięx za informację panowie.

Supernaturall

W serialu nie wyjasniono pozniejszej nieobecnosci Babki Kiepskiej. Dopiero w odcinku ,,Cztery noce z Maria'' dowiadujemy sie, ze Babka nie zyje z wypowiedzi Ferdka do Halinki: ,,Ty jestes tak sama jak twoja SWIETEJ PAMIECI mamusia'' czy cos w tym rodzaju.

ocenił(a) serial na 10
Michmeister

W Kiepscy wiki jest informacja, że Babka zmarła prawdopodobnie w 2005 r.

buntownikzwyboru

Od 2005 juz sie nie pojawiala. W 2007 roku powrocila, gdzie wystapila w odcinkach Lista Mariana i Stypa.