6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113065
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Poniżej będzie mój scenariusz do odcinka Kiepskich.Jak go przeczytacie to go oceńcie :)

top3

Prezenter.: Witamy państwa w programie ,,Chlanie na weekend''.Dzisiejszym gościem naszego programu jest znawca różnych rodzai weekendowych imprez pan Andrzej Dajmiucho.Panie Andrzejku proszę nam podać kilka porad na weekend.

Dajmiucho.: Dobrze.W piątek proponuje po kielichu,w sobotę na imprezę,a w niedzielę na Andrzejki!.

top3

Prezenter.: Tak.Słuchaliśmy właśnie rad pana Andrzeja Dajmiucha.Mam nadzieje,że się państwu spodobają propozycje pana Andrzejka.A teraz zapraszamy na telenowelę ,,Kiepska miłość''.

Ferdek.: Widzisz Waldusiu.Dobre rady nam dał na nasz kochaniutki weekend pan Dajmiucho nie?

top3

Waldek.: No trochę tak trochę nie.
Ferdek.: Synek,a o co tobie się rozchodzi?

top3

Przepraszam za to pisanie,ale niestety mój komp coś źle chodzi więc powiem wam w opisie

top3

Ferdek i Waldek oglądają w telewizji program ,,Chlanie na weekend'' w której pewien prezenter zaprasza pana Dajmiucho i prosi go o rady na weekend.Ten stosuje dziwne i zarazem śmieszne metody.Ferdek z Waldkiem wpadają na pomysł,aby sobie urządzić taki weekend.Zaczynają rozdawać zaproszenia sąsiadom - Boczkowi i Paździochowi.

top3

Natomiast Halina i Jolasia oglądając telenowelę ,,Kiepska miłość'' w której mowa jest też o takim zwariowanym weekendzie również postanawiają zorganizować taką imprezę na którą zapraszają Paździochową.

top3

Tymczasem na korytrarzu Ferdek z Waldkiem zapraszają Boczka i Paździocha na weekend wrażeń.

top3

Ci po licznych negocjacjach i kłótniach zgadzają się.Gdy czekają na sąsiadów na korytarz wychodzą Halina i Jolasia

top3

Proszę, tylko nie Jolasia !!!

ocenił(a) serial na 10
top3

Jak narazie to takie srednie 4/10 ocena ;>