6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113086
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Nic się nie zmieniło, wciąż ta sama czołówka, debilne śmiechy, brak tv, nowa kołdra, drzwi, przybliżenia kamery. Doprawdy nie wiem co podobało wam się w tym odcinku, te ciągłe krzyki , tańce ?? Czy nawiązania do sytuacji w kraju i to w dodatku w tak beznadziejny sposób pokazane, a może Ferdek w piżamie prawiący te swoje morały. Coraz bardziej zaczynam rozumieć Halinkę, za robotę by się wziął, a nie pouczał. Mariolka jedynie dobrze grała, a Waldek ledwie wrócił i już się drze, co on se myśli. 2/10

ocenił(a) serial na 10
reaster

Oj,nie przesadzaj. Waldek zagrał chyba najlepiej ze wszystkich aktorów w tym odcinku...

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
reaster

Bzdury mówisz. Walduś to najlepsza postać. Bardzo dobrze że wrócił do serialu. Bez niego to już nie to samo.

Kamilos1992

Odcinki są tak słabe, ze nawet Żukowski tu nie pomoże. Te wszystkie zmiany (czołówka, ubranie i fryzura Ferdka, sceny "poza" kamienicą, nowi aktorzy, śmiechy, wystrój itd) zniszczyły serial. Inna sprawa, że aktorzy też mają swoje lata i już nie ma w nich tej fajnej energii co kiedyś. Nie wiem nawet jak ocenić ten serial, powinni podzielić go na dwie lub trzy serie, wtedy byłoby łatwiej. Odcinek powrotu Waldka jak dla mnie jest ostatnim, który obejrzałam.

użytkownik usunięty
gocha23

Powrót Żukowskiego to nie wszystko. ATM powinno zmienić reżysera i zatrudnić więcej scenarzystów, bo wiadomo jak teraz wyglądają odcinki i na jakim są poziomie.