a w internecie już od dawna można oglądać pierwszy odcinek tej serii. To tak jakby jeździć najnowszym modelem auta a potem oglądać go na premierze w Genewie
Dlaczego? Każdy ogląda, jak chce. Takie czasy. Ja postanowiłem obejrzec te odcinki i tak na Ipli, gdy dojdę do nich, bo oglądam na razie po kolei od 1 (razem z 2 specjalnymi) i jestem dopiero przy 24.
To chyba i tak znacznie lepsze, niż wsiąść do auta ulubionej marki i nagle przekonać się, że po ponad 300 dobrych modelach spieprzył ją dokumentnie marny nowy inżynier...
Są osoby, które nie mają dostępu do telewizji, a mają do internetu. Przyczyną może być chociażby delegacja. Telewizja i tak nie traci na tym, bo Polsat zarabia na każdym wyświetleniu materiału w Ipla.
wielu ludzi ma smart tv z dostępem do internetu w tym również do ipli, więc w sumie można powiedzieć, że widzieli w telewizji :P
to już nie są czasy w których zasiada się całą rodziną przed tv i wyczekuje ulubionego filmu/serialu.
Ja już oglądałem w Ipli. I odcinek jest fenomenalny. Dawno nie było tak dobrego.