Ferdek zagra w filmie,z Paździochem stworzą telwizję,Ferdek także skonstruuje maszynę do odchudzania.Gościnnie wystąpią Zofia Czerwińska,Krzysztof Ibisz,Joanna Kurowska i Piotr Gąskowski
Kurowskiej mówimy stanowcze nie, nie dość ze spierdoliła do końca Rodzine Zastepczą to teraz jeszcze odcinki Kiepskich z jej udziałem są słabe i irytujące. Mam nadzieje że pojawi się tylko w jednym odcinku i to na moment i oby nie tańczyła i nie śpiewała.
Jakoś też mi nie podchodzi. Podobnie zresztą jak i ci inni goście. Lubiłem postacie typu kółko różańcowe, Borysek, tego aktora, który grał policjanta i kumpla Ferdka ze szkoły m.in.
Twórcy bedą musieli się chyba obejść bez kółka różańcowego, skoro nie ma już babki. Co do występu Boryska - również nie będzie on możliwy, ponieważ Kazimierz Ostrowicz nie żyje już od paru lat. Aktor, który grał policjanta i kumpla Ferdka ze szkoły to zapewne Krzysztof Kiersznowski - mógłby się pojawić.
Świat według Kiepskich ma nadal dużo fanów. Dlatego nadal kręcą nowe odcinki. Ja bardzo rzadko oglądam TV, bo nie mam zbytnio czasu. Na szczęście na ipla mogę obejrzeć sobie powtórki :)
Czytałem opisy kilku odcinków i wydają się zabawne (zwłaszcza ten, w którym Paździoch ma wizje końca świata i postanawia odpokutować wszystkie swoje grzechy). Martwi mnie tylko, że poprzednie dwa sezony też miały ciekawe opisy, a najczęściej okazywał się mieć zmarnowany potencjał.