6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Ferdek zagra w filmie,z Paździochem stworzą telwizję,Ferdek także skonstruuje maszynę do odchudzania.Gościnnie wystąpią Zofia Czerwińska,Krzysztof Ibisz,Joanna Kurowska i Piotr Gąskowski

użytkownik usunięty
tomasz_user

I znowu będzie tak sztucznie i nieśmiesznie? Oby nie.

też mam taką nadzieję

tomasz_user

A Edzio Listonosz jest w szpitalu i będzie miał operacje lub miał już...

tomasz_user

wielka szkoda ;(

ocenił(a) serial na 9
reaster

Kurowskiej mówimy stanowcze nie, nie dość ze spierdoliła do końca Rodzine Zastepczą to teraz jeszcze odcinki Kiepskich z jej udziałem są słabe i irytujące. Mam nadzieje że pojawi się tylko w jednym odcinku i to na moment i oby nie tańczyła i nie śpiewała.

kolejorzkks1

no na Kurowską także spoglądałem z lekkim zażenowaniem.

ocenił(a) serial na 10
kolejorzkks1

Jakoś też mi nie podchodzi. Podobnie zresztą jak i ci inni goście. Lubiłem postacie typu kółko różańcowe, Borysek, tego aktora, który grał policjanta i kumpla Ferdka ze szkoły m.in.

ocenił(a) serial na 9
PIOTREK_31

Twórcy bedą musieli się chyba obejść bez kółka różańcowego, skoro nie ma już babki. Co do występu Boryska - również nie będzie on możliwy, ponieważ Kazimierz Ostrowicz nie żyje już od paru lat. Aktor, który grał policjanta i kumpla Ferdka ze szkoły to zapewne Krzysztof Kiersznowski - mógłby się pojawić.

ocenił(a) serial na 8
tomasz_user

Świat według Kiepskich ma nadal dużo fanów. Dlatego nadal kręcą nowe odcinki. Ja bardzo rzadko oglądam TV, bo nie mam zbytnio czasu. Na szczęście na ipla mogę obejrzeć sobie powtórki :)

CamilloIpla

Tak ja też oglądałem na ipli.

ocenił(a) serial na 9
tomasz_user

Czytałem opisy kilku odcinków i wydają się zabawne (zwłaszcza ten, w którym Paździoch ma wizje końca świata i postanawia odpokutować wszystkie swoje grzechy). Martwi mnie tylko, że poprzednie dwa sezony też miały ciekawe opisy, a najczęściej okazywał się mieć zmarnowany potencjał.

tomasz_user

Podobno w tv była już zapowiedź, czy to prawda?? albo może w necie?

reaster

ja czytałem w teletygodniu

ocenił(a) serial na 7
tomasz_user

Mam nadzieje, że będzie ten sezon nie gorszy niż te poprzednie, bo gorszy jak te od 2008 roku być nie może!