6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113045
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Oprócz wartkiej akcji z pointą, dobrego pomysłu, dowcipności główną zaletą odcinka "Szpital przemienienia" jest to, że nie została do niego wciśnięta Mularczyk dogadująca coś tym swoim monotonnym głosem przy stole. Jak widać, jest ona zupełnie zbędna.

robokopo

zbędne to są te nowe potworki od yoki, a pointy i wartkiej akcji w tym tasiemcu ze świecą szukać.i taka jest niestety smutna prawda.

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Proponuję zobaczyć sobie odcinki 1-50... Tam nie ma żadnej akcji! Tam jest bezruch.

robokopo

masz na myśli najlepsze odcinki jakie kiedykolwiek powstały? widziałem. te nowe maszkary to nic innego jak skaza na dobrym imieniu tego serialu.

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Nie. Odcinki od 0-50, a także od 51-100 to najgorsza szmira, żenująca amatorszczyzna w historii tego serialu.

robokopo

brednie^

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Moim zdaniem to ty głosisz brednie.

robokopo

w takim razie żyjesz w błędzie.

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Ależ mnie to w ogóle nie interesuje, co ty myślisz.

robokopo

ależ mnie również nie interesuje twój bełkot.

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Hm... No to przerolujmy do góry i sprawdźmy, kto do kogo napisał pierwszy... Wychodzi, że ty do mnie, więc łżesz jak ten pies, że cię nie interesuje.

robokopo

jak,który pies?
to,że mam w głębokim poważaniu twoje mętne stękanie w najmniejszym stopniu nie koliduję z uzmysłowieniem ci,że bredzisz.

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Nie, nie da się pogodzić tego, że cię nie interesuje, co mówię, z tym, że do mnie napisałeś. Ja cię o to nie prosiłem. Sam z siebie to zrobiłeś. Dlatego łżesz jak ten pies.

robokopo

ponawiam pytanie - jak,który pies?
pragnę zauważyć,że jedynie staram się uzmysłowić co poniektórym kalafiorom na tym forum,że są w ekstremalnym błędzie.podziękowałbyś mi, zamiast się wydurniać dalej,

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

A ja ci przypominam, że to ty do mnie napisałeś pierwszy, więc łżesz jak ten pies mówiąc, że nie interesuje cię, co mówię.

robokopo

dzieciaku, to że się podpiąłem pod bełkot nie ma żadnego związku z tym czy mnie on interesuje czy nie,wyraziłem swoje zdanie, które może podzielić inny użytkownik bądź nie. także skup się na moment i przeanalizuj całą sytuację,jak już spalisz cegłę,to podziękuj i odpowiedz mi w końcu jak który pies?

ps. według twojego mętnego rozumowania, to ciebie rónieź interesuje moje zdanie po odpowiadasz na moje komentarze (geniusz!)

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Otóż ma! Gdyby cię nie interesowało, to byś nie bredził.

robokopo

z nas dwóch to brednie aż wylewają się z twoich komentarzy co gorsza średnio udane próby odwrócenia kota ogonem i lament wychodzi jeszcze żałośniej niż standardowe pitolenie o mularczyk czy kondycji kiepskich za kadencji okiła.

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Choćbyś się wił jak ten piskorz, to faktu, że pierwszy do mnie napisałeś, nie zakłamiesz. Całkowita kompromitacja.

robokopo

masz jakieś zboczenia na tle zwierząt?najpierw pleciesz coś o psie teraz o piskorzu,przypadek?nie sądzę.
zgadzam się z każdym postem coraz bardziej się pogrążasz.

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Nie pogrążam się. U góry czarno na białym widać, kto do kogo się pierwszy odezwał. I tego faktu nie zmienisz chyba, że zgłosisz swój post jako niezgodny z regulaminem... Tylko że administrator może nie uznać twej petycji, uznać go za zgodny regulaminem i tak już po wsze czasy twoja hipokryzja będzie tutaj wisiała wybebeszona...

robokopo

poluzuj zwieracze,misiek.

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Ile razy pisałem, że twoje rady nie są mi do niczego potrzebne? Prosiłem cię o nie? Zbytek łaski.

robokopo

to nie była rada tylko komenda.

ocenił(a) serial na 9
grande_fete

Twoje komendy obchodzą mnie jeszcze mniej niż rady, błaźnie.

robokopo

lepiej byś skorzystał zamiast ujadać.

ocenił(a) serial na 10
grande_fete

Odpuść sobie na przyszłość bo wychodzisz na debila, a pewnie nie tego byś chciał.

Leszy2

chyba źle się podpiąłeś,koleszko.

ocenił(a) serial na 5
grande_fete

Ty chyba niepotrzebnie z probówki wypadłeś

nillvo

pomyliłeś mnie z jednym ze swoich tatusiów.

grande_fete

zabawny z ciebie gość, gdzie nie pójdziesz wszyscy się z ciebie śmieją :]

manning

doskonała autoironia^

grande_fete

to po co na nią odpowiadasz ?

manning

ee?^
coś ci się chyba pomyliło,synuś,

grande_fete

po co znów odpowiadasz ? :]

manning

powiedzmy,że lubię kiedy z podkulonym ogonem bronisz się już tylko emtokami.

grande_fete

"emtokami" ? a co to takiego ? :]

manning

to czym nieudolnie starasz się wybroń.poważnie mam ci tłumaczyć takie podstawy?

grande_fete

*wybronić.

grande_fete

spróbuj to zdefiniować :]]

manning

http ://pl. wikipedia. org/wiki/Emotikon

jak już podkulasz ten ogon to rób porządnie.

grande_fete

"emotikon" ?
przecież napisałeś wyraźnie, że "[bronię się] emotokami".
"emotikon", a "emotok", to są jakieś dwie rózne rzeczy.

w związku z tym, nadal czekam na odpowiedź z twojej strony :}

manning

"emTokami" :]

zarzuciłeś mi jakieś "emtoki".

wyjaśnij mi, co to są "emtoki", na to czekam.

manning

nie ma czegoś takiego jak emotok także nie musisz sobie zaprzątać swojej mało obszernej główki czymś co nie istnieje.

emotki to dopasowany do dziecinady jaką uprawiasz skrót.trzeba mieć iq pudełka po butach,żeby nie zajarzyć co autor miał na myśli.

reszty nie mam zamiaru komentować bo chyba nie sądzisz,że wytknięciem literówki w dwóch postach 5 razy będziesz miał choć promil szansy w starciu ze mną.

grande_fete

nie jest zadaniem odbiorcy "domyślanie się", co nadawca "miał na myśli". to nadawca ma wiedzieć, co sam ma na myśli.

nadal nie dowiedziałem się od ciebie, co to są "emtoki", który się podobno przed czymś "bronię" :]

manning

jak widać i tu się nie myliłem pisząc,że masz iq pudełka po butach.

i już się nie dowiesz,taki już urok umysłowych impotentów:)

grande_fete

skoro czegoś takiego jakl "emtok" nie ma, to znaczy, że myliłeś się pisząc, ze "bronię się" za pomocą nieistniejącego narzędzia. taka jest konkluzja i wyrok.

odebrałeś lekcję logicznego myślenia. rozumiem, że honor gimnazjalisty nie pozwoli ci złożyć mi podziękowań, ale nie musisz - robię to con amore oraz pro publico bono, co znaczy w zasadzie jedno i to samo.

manning

chyba jaśniej się już nie da "bystrzaku",zatem z łaski swojej nie zawracaj mi już dupy skomleniem i jękami o wytłuszczanie czegoś co może pojąć przedszkolak i nie uskuteczniaj gimnazjalnych odpowiedzi w stylu "chyba ty" doprawionych łaciną dla początkujących bo wychodzisz na tym żałośniej niż sądzisz.

chyba już doszczętnie zostałeś przeze mnie zdeptany.

ocenił(a) serial na 5
grande_fete

w naszej kulturze ma się jednego tatusia.

ps. no gdzie nie spojrzę, tam gender.

nillvo

biorąc pod uwagę twoje cofnięcie w rozwoju nie zdziwiłbym się gdyby było one spowodowane ww dewiacją.

ps. gender =/= homoseksualizm.nie dziękuj.

ocenił(a) serial na 5
grande_fete

dziękuję za dodatkowe wyjaśniania dotyczące Twoich rodzimych obyczajów oraz wad rozwojowych.