Jak podają Świat seriali i inne media ,,w maju serial ŚwK zaliczył duży spadek oglądalności. Z ponad 3 mln w marcu oglądalność nowych odcinków spadła do 2,6 mln. Jeśli chodzi o powtórki starych, jest podobnie, z tym że spadek jest jeszcze większy. Prawdopodobnie wynika to z emisji coraz nowszych (ostatnio już z 2011 r.) odcinków, które nie mają dobrej prasy wśród fanów serialu." ,,Powstanie 2 nowych serii, mimo plotek o możliwym końcu serialu, w związku ze spadkiem jego jakości i wyczerpaniem się materiału, jest raczej niezagrożone. Serial może doczekać 15-lecia."
Też tak myślę. Wystarczy, że TVP w środę o 20-20.15 da bardzo popularnego Ojca Mateusza lub Komisarza Alexa i może być po ŚwK.
Serial stocył się na dno i nic go nie uratuje chyba,że manning siądzie za sterami i wyreżyseruje swoją wizję:D.
Wiesz, masz rację, nie ma lepszego określenia, jak wlaśnie "zdziadzial", tylko brzuch mu urósl, gęba pomarszczona, a co najgorsze to, że Grabowskiemu nie chce się już po prostu grać.
To zdziadział był oczywiście w kierunku postaci Ferdka, a nie aktora go grającego. Gdy człowiek zapomni o :kiepskich" to Grabowski będzie się kojarzył z takimi produkcjami jak odwróceni czy pitbull. Szkoda, że a tak idobry aktor jak Pan Grabowski marnuje się w kiepskim szambie
W teatrze "6 piętro" gra w sztuce "Chory z urojenia" tytulową rolę. Od pól roku się wybieram i wybrać się nie mogę. Myślę, że w Kiepskich gra już tylko dla kasy, w niczym mu to nie zaszkodzi, ani w niczym nie poprawi.