to właśnie piję piwko Piast Wrocławski i stwierdzam,że jest to bardzo smaczniutkie i
świeżutkie piweczko.Napiszcie jakie browarki lubicie najbardziej.Tylko niech nikt nie
pisze żebym spadał na forum o browarach bo po pierwsze primo browar jest
nieodłączną częścią tego serialu a po drugie primo to rozmowy na temat serialu już się
wyczerpują bo pojawiają się tylko głosy że "nowe odcinki są do dupy" (chociaż to jest
akurat prawda,ale ile to można w kółko wałkować?) i z drugiej strony "filozoficzne"
wypociny magistra manninga który tych nowych odcinków broni więc ta "dyskusja" o
filmie dawno stała się nudna.Ja wymienię piwka które w tym momencie najbardziej mi
smakują:
1.Piast Wrocławski
2.Złote Lwy
3.Gniewosz jasne
4.Bosman Full
5.Czeski Litovel (ale te Czeskie piwa podobnie jak Litewskie mimo,że są dobre to jednak
troszeczkę za słabe)
Jeśli chodzi o piwa najbardziej popularne takie jak Tyskie,Lech,Żywiec,Warka,Tatra,
Królewskie,Harnaś itp.to piwa te mnie odrzucają i nie mogę nawet na nie patrzeć o piciu
nie wspominając.Dodam jeszcze,że w przeciwieństwie do Ferdka piwko piję tylko z
butelki.
tatra
kasztelan
zubr
lech pils
kiedys w tesco bylo piwo mocny full z etykieta dokladnie taka sama jak z serialu i musze przyzanc ze nie bylo zle;p
od czasu do czasu lubie piwo smakowe,obojetnie jakiej marki.
ja rowniez pije piwo tylko z butelki najlepiej schlodzone,pierwsze piwo w ciagu dnia spelniajace te warunki doslwnie 'pozeram' ;]
za to nie przepadam za desperadosem,lechem premium,harnasiem czy sikami ze stacji badz najtanszymi piwami typu vampur
AHA! zapomnialem dodac ze swego czasu namietnie pilem male mocne w butelce,pamietam ze za 8 kapsli 1 bylo w gratisie,i z tych gratisow to nawet i zgrzewke ukulalem;D
ogolnie piwo to najlepszy trunek jak dla mnie.
odświeżam temat.Dlaczego tak mało odpowiedzi? Czyżby fani Kiepskich nie pili browara?a może tu piszą dzieci które piją tylko mleko ?
oto moja lista najlepszych browarków na dzień dzisiejszy:
1.Noteckie jasne
2.Gniewosz jasne
3.Piast Wrocławski
4.Noteckie nisko pasteryzowane
5.Złote Lwy
6.Lwówek Wiedeński
No dobra, ale powiedzcie mi czy oni w serialu piją prawdziwe piwo ? Wydaje mi się, że tak, ale nie jestem pewna dlatego pytam.