boże widzisz i nie grzmisz! dzisiaj o 19.30 zamiast kiepskich malanowski i partnerzy
miszczu jest zaloba,dlatego przez dwa dni nie bedzie seriali komediowych ani komedii.
tez mnie to wkur wia.
bo rodzina zastepcza kretynie nie jest stricte komediowym serialem ale obyczajowym.
Celowym zabiegiem powinno być poddanie Twojej matki aborcji, w momencie kiedy była z Tobą w ciąży :D. Żałosny jesteś xD.
mnie też to wkur wia ale tak zarządził nasz śmieszny prezydencik,który jest tak samo żałosny jak jego poprzednicy...na władze nie poradze.
Zginęli niewinni ludzie, jak w obliczu takiej tragedii możecie rozpaczać nad jakimś ubogim w inteligencję serialem? W takich chwilach wstydzę się, że jestem Polakiem. Te dwa dni bez kiepskich was nie zbawią, ludzie..
W każdy weekend na drogach ginie więcej osób więc może róbmy żałobę po każdym weekendzie.
dodam jeszcze ze masz niebywale wysmakowany gust jezeli chodzi o serialie alternatywy i podroz za 1 usmiech to masakratory!:)
ty sie tu przylaczyles cymbale nie wiedzac dlaczego rodzina zatepcza leci w tv buehuHEHEHEH!
Co do ipli przynajmniej jest mniej reklam a jak sobie aktywujesz konto ipla start chocby smsem za ponad 9 zł to masz na 30 dni spokój z reklamami, ja tak robię i mogę sobie oglądać Kiepskich kiedy tylko zechcę.