oglaszam wszem i wobec ze chcialbym zamknac pewien temat a w zasadzie spor ktory od dluzszego czasu sie rozchodzi,mianowicie prosze o okreslenie swojego zdania dotyczacego nowych i starych kiepskich (stare-1999-2007.nowe 2008-2011).krotko mowiac ktore waszym zdaniem sa lepsze.
zaznaczam ze nie potrzebuje laboratow ktore z zapalem serwuje nam manning aka magister.prosze o krotkie i rzeczowe okreslenie swojego stanowiska w tym temacie,najlepiej piszac STARE lub Nowe.
a teraz kieruje swoje slowa do magistra mam nadzieje ze w koncu przejrzysz na oczy jak sie sprawy maja i przestaniesz truc dupe ludziom ktorym ten chlam sie nie podoba.
Oczywiście,że stare nie ma co porównywać choć i nowe są dobre w starych zdarzały się kiepskie jak i w nowych bardzo dobre to tyle
zdecydowanie tak mam rozumieć,że jak większość opowie się za starymi stwierdzisz,że stare jak nowe to nowe i kiedy zamierzasz zamknąć ankiete
nie dokonca rozumiem o co ci chodzi ,tym bardziej ze moj glos powedrowal na STARE.
moim celem jest przede wszystkim ocena sytuacji na forum ,jak i pokazanie magistrowi ze jest w bledzie.
ankiety nie mam zamiaru zamykac a w razie wypadku bede co jakis czas podbijal temat.
myślałem,że to ankieta jakaś mi generalnie nie jest obojętne bo lubię stare jak i nowe z naciskiem na stare
sorki powinno być jest obojętne co do maninga bywa dość irytujący z tym podeściem do tematu choć trzeba przyznać,że ma talent do opisywania poszczególnych odcinków co do magistra to nie wiem kto to taki
magister aka manning.ma talent z tym ze nie wiem czy wykorzystuje go w dobry sposob.
raczej nie,bo nie jest fanem Śwk skoro uważa,że stare są gorsze od nowszych,a,że nie rozumie,że Śwk ma śmieszyć ludzi po ciężkim dniu pracy i dawać czystą rozrywkę to jego sprawa zwłaszcza jak doszukuje się sensu w satyrze polskiego społeczeństwa
wychodzi na to ze ja tez nie jestem fanem,bo nie moge zdzierzyc tych nowych.
co do magistra to nie moge juz czytac tych bzdur ktore wypisuje i te jego wielkie mniemanie o sobie jest po prostu zalosne..
do tego myśli,że jest orginalny,bo pokazuje jaki to on bystry,bo mówi po magistersku w jego mniemaniu,a innych co mają rację mówiąc,że stare odcinki to klasyka wywyższa się uznając ich za tępych dresów i mówi ,,że są w błędzie,a ja się pytam czy SWK ma byc inteligenty czy załażeniem twórców było rozśmieszać widzów,a jak już to stare odcinki są bardziej inteligentne od nowych
no pewnie ze nie dosc ze stare odc sa zabwaniejsze to na dodatek inteligentniejsze.
co do magistra to czeba mu zasadzic solidnego kopa.
To jest nas dwóch,bo magistry tera bezrobotne są Wal magistra odcinek dla magistra
a pan panie magister to świnia i menda skąd takie coś się bierze powiedz Halina ja ukatrupiłbym dziada
Serial calkowicie sie zmienil i są to juz inni kiepscy. glos oddaje na stare odcinki bo były dobre o czym swiadcza np telekamery
i nie było takiego jakiegoś nie wiem otępienia postacie się zmieniły,zachowanie się zmieniło i Boczek stał się bardziej prostacki i głupszy oraz korytarz odmieniony to jedyne zastrzeżenia jakie mam do nowych
ogladajac nowe odcinki czuje sie jakby to byla jakas sztuka teatralna drugie dno, głebia to wszystko nie jest potrzebne i niema sie co oszukiwac
ta seria powinna być ostatia bo jest dość dobra w moim odczuciu,ale co za dużo to nie zdrowo według mnie i na siłę nie ma co ciągnąć