6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113086
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Ten serial jest jedną wielką porażką :-) prawie w każdym odcnku jest jeden i ten sam dialog " panu się zawsze chce wtedy kim się chce " a najbardziej wkurza mnie jak prawie w każdym odcnku Ferdek mówi mam pomysła :-) ten serial nawet nie jest śmieszny :-)

ocenił(a) serial na 8
sculli

On nie ma byc smieszny, To jest dramat, groteska.

ocenił(a) serial na 10
sculli

A w prawdziwym życiu to jak jest? Też ciągle ci sami ludzie z tymi samymi powiedzonkami, te same problemy. Samo życie.

ocenił(a) serial na 10
sculli

"mam pomysła" jest najlepsze w serialu. Coś się przynajmniej dzieje. W przeciwieństwie do badziewi typu Klan, Plebania itp nikt się nie rozczula i wątki nie są ciągnięte miesiącami.

sculli

A ja uwielbiam ten serial i prymitywny sposób mówienia Ferdka. Trzeba załapać dowcipa, a nie, kurdee

ocenił(a) serial na 1
Igraszka

Wy chyba nigdy nie oglądaliście porządnego serialu komediowego :-) jeśli nie to radzę wam obejrzeć That 70s Show i wtedy zobaczycie różnicę pomiędzy serialem komdiowym a wielkim gniotem :-)

ocenił(a) serial na 7
sculli

Nie próbuj "nawracać" na swój gust innych, bo każdy lubi co innego i każdy ma inne poczucie humoru. Poza tym to że Kiepscy są gniotem to tylko twoja subiektywna opinia. Jednych śmieszą , drugich nie.

ocenił(a) serial na 2
sculli

4 za obsadę serial ten , to jest wielka głupota obejrzałem 1 sezon a tera odcinek i jak gównem był , to taki pozostał.

ocenił(a) serial na 9
sculli

Jakiś dziwny amerykański serial proponujesz.Kiepscy przedstawiają polską rzeczywistość.

ocenił(a) serial na 9
sculli

bo ty nie jesteś śmieszna ! Ten serial jest na swój sposób mądry, bo pokazuje, do czego proawdzi głupota, alkoholizm i bezrobocie. Po za tym, szanuj gusta innych i te głupie tematy zachowuj dla siebie

sculli

krytyk filmowy się znalazł. idź sobie pooglądaj troje, to ci przejdzie.. haha

ocenił(a) serial na 9
sculli

Od paru ładnych lat, wymienione przez ciebie cytaty, nie padają~