6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113075
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

kiedys lubiałem pan andrzej grabowski super aktor komedia dramat zagra wsio. i to perfekcyjnie. wole jego kreacje w pitbullu swietny. ale dali by se spokoj z ferdkiem kurde kurde bylo smieszne pare lat temu.....tak ze kiedys smieszny sitcom a teraz,,,,hmmm

ocenił(a) serial na 10
skandal_fw

Mnie nadal śmieszy kurde w wykonaniu Ferdka. Szkoda że Walduś nie jest już taki sam. Edzio Listonosz jest już stary, szkoda mi Go. Jego żarty i rymowanki są zajebi**e.

house90

ok edzio spoko rymowanki zwalają z nóg niekiedy szkoda ze B.Smolen za stary i schorowany. jak polsat 2 powtarza w wakacje stare odcinki /a co roku tak jest/ to jak prawie trafie to brechtam w cholere nawet jak juz widzialem wczesniej. wiem ze nie na temat ale wole 13 posterunek absurdalny chumor do potegi hehehehe dla mnie polski sitcom number one kiepscy number two

ocenił(a) serial na 10
skandal_fw

13 posterunek też jest śmieszny. Policjanci-idioci. Dawno nie oglądałem ich przygód.

ocenił(a) serial na 5
skandal_fw

bez urazy ale zacznij pisac w firefoxie tam bledy sie podkreslaja.a z tego co widze to robisz straszne byki.C humor? lubi A lem?etc.
co do tematu stare odcinki 15/10 +serce,obecne -50/10+dupa.