6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113075
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

"panie pazdziochu kopnal pana ktos kiedys w dupe?" - PO PROSTU BOKI ZRYWAC ;/

stonedfish

Zgadzam się, poczucie humoru, które jest zaprezentowane w Kiepskich to dno i wodorosty. Nie wiem jak kogoś mogą bawić tak słabe i prymitywne teksty. Cóż.. są gusta i guściki : D. A temat na forum ŚwK zatytułowany "Kultowe Teksty" to istna porażka.

Ludzie karmią się tym ścierwem, bo nie mają pojęcia o istnieniu prawdziwych i godnych obejrzenia seriali z tego gatunku.

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

Do autora tego tematu:
Każdy ma swój niepowtarzalny charakter i każdy ogląda, co mu się podoba. "Kretyński serial" - ok, Twoje zdanie, przeboleję. "Zapóźnionych umysłowo polaczków" - hamuj sie kolego. Nie każdy z wielbicieli tego serialu to żul i prostak (Twoim językiem wypowiedziane). Naucz się najpierw poprawnie pisac, a nie wyzywac innych od chorych umsyłowo Polaków, bo sam też jesteś Polakiem. A twój język polski mówi sam za siebie i świadczy o Twoim IQ. Staram się opanowac nerwy, ale to bardzo trudne. Uszanuj czyjeś upodobania. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 3
david123lost

Nie popelnilem ani jednego bledu ortograficznego, glupku. Jestem Polakiem, ale nie polaczkiem

ocenił(a) serial na 10
stonedfish

Język to nie tylko ortografia. Co do głupka, to nie życzę sobie takiego typu okresleń. Szczerze mówiąc spodziewałem się takiej riposty.. Po prostu przyjmij to do wiadomości, że każdemu podoba się co innego. Jeden lubi czekoladę, a drugi jak mu nogi smierdzą :P