6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113072
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Jak wam się podobał odcinek kapelusz Dżeksona

ocenił(a) serial na 6
Dawix

Jeden z przyzwoitszych odcinków Yoki. Pomysł z kapeluszem znalezionym przez Boczka jak najbardziej trafiony (w przeciwieństwie do ubiegłotygodniowego kontenera) . I ten ,,moonwalk" w wykonaniu Gnatowskiego...Było okej !

Dawix

podobał się. dobrze skrojona opowiastka o mechanizmach kreowania celebrytów, wariacja na temat "15 minut" warholowskich plus głos nt. ulotności mód, trendów podlegających ciągłym rotacjom gustów i oczekiwań, trwałości legend w świecie szybkich kulturowych, a zwłaszcza POPkultutowych, zmian nastrojów i estetyki; historia nie umiera, wbrew temu co pisał pan F., przynajmniej nie historia popkultury, tu zawssze będzie coś nowego, a stare będzie żyć w pamięci odchodzących pokoleń. niby jasne i oczywiste, ale zawsze warte przypominania.

dobrze napisane, precyzyjne poprowadzenia akcji z A do Z, pojemne znaczeniowo sceny, Moonwalk klasa, Michael forever young, dobry klimat.

wszyscy aktorzy - świetni jak zawsze. Jolasia irytująca, ale tak samo przez lata irytował mnie Waldemar, może nawet bardziej. dlatego, dobrze że Jolasia jest i zęby bolą tych, którzy Waldemara kochali. poczujcie na tyłku nieprzyjemne swędzenie, wy też macie prawo sobie użyć.

użytkownik usunięty
Dawix

Nie oglądam już tego gówna,bo z dobrego serialu zrobili wiohę dla gimbusów.

ocenił(a) serial na 7

Jak Magistrowi się podobał to znaczy że był do dupy.

ocenił(a) serial na 8
Dawix

Ja akurat go niewidziałem ale brat mi mówi że spoko

Dawix

Był fenomenalny! Najlepszy odcinek z obecnej serii, dużo, dużo lepszy od pozostałych. Dawno się tak nie uśmiałem na kiepskich. Polecam wszystkim, którzy bronią się przed obejrzeniem go, naprawdę warto!

AnonimowyOsobnik

"bronią się przed obejrzeniem", ale za to, jak ochoczo oceniają :] czy takich osobników można poważnie traktować...