Czy są już kręcone nowe odcinki z waldusiem? jeśli tak to kiedy pojawią sie w tv
Tak, nowe odcinki zaczęto kręcić na początku stycznia. Okres zdjeciowy został już zakończony. Od 2 marca bedzie mozna oglądać premierowe odcinki z Waldusiem. Oczywiście na POLSACIE.
Zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=gIkZIXHxOrM
To będzie już kompletny niewypał. Tu trzeba zmienić reżysera, sam powrót Walska nie da nic ;/
Od kiedy serial zmienił reżysera zmierza w złym kierunku. Za dużo moralistycznych wywodów, humor sytuacyjny zmniejszony do totalnego minimum, z sitcomu powstała komedia dramatyczna z przytłaczającym momentami klimatem.
jeszcze ten ślub Waldusia. Na twarzy Żukowskiego też już widać swoje lata. Odszedł od serialu, widzowie zapamietali go (i pokochali) jako nierozgarniętego, sympatycznego Waldusia który jak sie śmieje to może zjeść kanapke w poprzek a teraz co? Nowy reżyser, nowy Walduś? To też zadziała na niekorzyść, nie wyrobi sie u starego widza nowych przyzwyczajeń! To jest tylko moja skromna opinia, bardzo chciałbym sie mylić, ale niestety...
Tak, będzie grał Boczek. Co do poprzednika: Zgadza się, gdy Patrick Yoka przejął stery nad serialem, coś zaczęło się walić.. Nowy rezyser starał się wprowadzić swoje pomysły, lecz bardzo słabo mu to wyszło.
no nie do końca. pamiętasz pierwszy sezon w reż. Yoki? Niemal niczym się nie różnił , do tego co kręcił Okił - no może poza fryzurą, a w zasadzie peruką Ferdka ;P
ja myślę ,że w okolicach 300 odcinka najzwyczajniej w świecie nastąpiło wyczerpanie materiału. Fakt - było parę perełek jak Skok w bok, Cały ten Jazz, Masakra czy Odyseja Kosmiczna, które IMO biją odcinki Khamidowa na łeb, ale większość to faktycznie słabizna.
I tak juz te odcinki nie będa tak dobre jak kiedyś....
ps Aktorzy sie strasznie zestarzeli!
no widać ,że będzie trochę bardziej obyczajowo , ale to i tak lepsze, niż poprzednie 2 sezony.
Miejmy nadzieje ze Walduś coś zmieni bo te 2 ostatnie sezony to poprostu totalna porażka!! te sztuczne śmiechy, odmalowany korytarz, brak napisu w kupie siła!! WALDEK napraw to...
Chłopie, sztuczne śmiechy obowiazują od pierwszego odcinka, tylko ich styl się nieco zmienił. "W kupie siła" zniknęła już dobre 5 lat temu, a nie wiem o co ci chodzi z tym odmalowanym korytarzem...
Wdziałem w tv jeden z nowszych odcinków i najemnikowi chodzi chyba o to, ze korytarz jest ładnie odmalowany na różowo i w ogóle wszystko jest takie kolorowe, a w starych odcinkach( w tych co ja oglądam) korytarz, był zielony i brudny ;)
No tak, nawet widać to po szerokości korytarza. Na czołówce jest wąski a w filmie szeroki ;) ale w tych odcinkach co ja oglądam, a myślę, że jestem dość daleko(142) też korytarz jest brudny i zielony i nie jest on potem różowy bo jest w studiu ;)