Nikt nie mówi,że to dobry,madry i wartościowy serial.jest durny,bohaterowie radują mnie swoim debilizmem i mozna wybierać-śmiac się czy płakac? .....Wiem,że potajemnie oglada go dużo niegłupich ludzi..ale kto się przyzna..to jak z Wielkim Bratem (dno)..
masz...
zupełną rację...ale mi po prostu szkoda czasu na takie beznadziejne filmy...być może inne seriale, które oglądam innym wydają się głupie...ale tak to juz jest
masz...
zupełną rację...ale mi po prostu szkoda czasu na takie beznadziejne filmy...być może inne seriale, które oglądam innym wydają się głupie...ale tak to juz jest
musze zaznaczyc
ze dla mnie pierwsze odcinki były tak szokujace ze az zabawne ale pozniej coś się zaczeło psuc,brakowało tematów,serial robił sie coraz głupszy,wiecej przekleństw,ponizania kobiet,piwo za piwem..no i powinnam na poczatku przyznac sie ze od chyba 2 lat nie ogladam bo nie miałam czasu..jak teraz jest z serialem,nie wiem...yh..trzeba było to napisac na poczatku..
miłe złego poczatki:))
obecnie ogladam tylko kasie i tomka..kiedys z kiepskimi to było tak,ze jak coś powiedzieli było to tak tragicznie głupie i szokujace ze nie mozna było sie nie rozesmiac..ale jak pisałam,,serial spadł na dno bo komus zabrakło pomysłów..w takim razie w ogóle powinni go zakonczyć..po co ciagnac na siłe byle co? jakiś rok temu przypadkiem trafiłam na odcinek kiepskich i to co usłyszalam (juz nie pamietam co) było żenujące..wcale nie śmieszne...brr... to jak jak z ciągnieciem złego zwiazku-zeby tylko był,na siłę..no,idę,trzymaj sie:)
wniosek z tego taki...
że obie mamy takie samo zdanie na temat tego serialu....jest do bani!!!!
:)))))))))))))))
yhmmm...no,wiem,wiedziałam.:)))))) trochę sie. rozpedziłam piszac ze to mój ulubiony-powiedzmy,ze kiedys,daaaaaaawno mnie rozśmieszał ale teraz jest do bani.Yh,dajmy juz z tym spokój bo mii się kiepscy zaczną snic po nocach;) Ale-nie dałam Ci się przekonac-zawsze powtrzałam ze to beznadzieja.A najsmutniejsze ze ludzie tak zyją....
bardzo kiepscy
Zgoda. Kiepscy są już tak kiepscy że nawet słysząc tytułową piosenkę Big Cyca w radiu , włosy mi stają dęba na głowie.
racja
i to jest najsmutniejsze.....prawda są ludzie którzy naprawdę tak żyją....