6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113086
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

nigdy wcześniej go nie widziałem

I to jest odcinek. Od samego początku jest sie z czego śmiać. Teraz będą emitować codziennie o 19:30

no ten odc zasługuje na 8.5

ocenił(a) serial na 8

Ile razy nie oglądałbym tych pierwszych odcinków to umieram ze śmiechu.
Nie to co te nowe. Nawet warga nie drgnie.

ocenił(a) serial na 7
Tillig

Dokładnie! Dzisiaj leciał odcinek z Wycioreksem to popłakałam się ze śmiechu:D. W starych odcinkach wszystko jest lepsze począwszy od fabuły, skończywszy na postaciach. Nie rozumiem osób,które uważają że te nowe odcinki są równie dobre jak stare,albo i nawet lepsze. Myślę że ci którzy tak uważają to w większości osoby w wieku gimnazjalnym,lub tacy którzy właśnie nie oglądali dawnych Kiepskich. Ciesze się że powtarzają cały serial od nowa, bo będzie można obejrzeć odcinki gdzie Kiepscy zakładają kapele punk-rockową, parodie Ojca Chrzestnego kiedy udają mafię sycylijską, odcinek "Wal Magistra", albo ten gdzie Ferdek z Waldusiem "tworzą" babkę żeby mogli wziąć jej rentę dla siebie i wiele innych odcinków..no i to są właśnie Kiepscy,a nie jakaś marna imitacja która teraz leci w tv.

Tortuga033

Obejrzyj odcinki takie jak "Kocham biurokrację", "Ferdynand K.", "Zakazane piosenki", "Niszczyciel" czy "Marsz". Gwarantuję Ci, że żaden stary odcinek im nie dorównuje :)

Ferdek nie był takim dziadem i kręcili odcinki w prawdziwym bloku, a Halinak i Mariolka takie młode ; )

victory15

No raczej się nie zgodze. Stare odcinki były genialne. Ferdynand K. Był śmieszny, ale wcześniejsze bardziej.

adamo001

To chyba kwestia gustu, ale wymienione przeze mnie powyżej odcinki zawsze śmieszyły mnie dużo bardziej od starych