http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
USA wygrało z Francją. Hehe nawet spoko. Obyśmy jutro my wygrali z USA i, żeby Rosja z Brazylią wygarła.
Życie na fali na prawde wraca. 4 sezon. Pewnie już nie puszczą 3 sezonu tylko 1 i 2. Troche szkoda, z chęcia bym sobie przypomniała wszystkie serie. Ale teraz się ciesze, ponieważ mam 5 minut drogi do szkoły(nawet nie całe:P:D) i bede mogła zobaczyć każdy odcinek:P:D(tak sądze=])
Ja do szkoły miałam jakies 15min, jak szłam w miare szybko, a teraz bede miała jeszcze wiecej bo szkoła niestety dalej jest =/ licze na 25-30min.. chyba bede na rowerze jezdzic, musze go tylko troche odnowic =D
Ja tak miałam do gimnazjum. Ale przynajmniej kondycje się ma dobrą po takim marszu:P. Przez 3 lata tak chodziłam, tylko ok. 3 razy pojechałam autobusem. Tak to cały czas na piechote. Ale mi to nie przeszkadzało, ponieważ bardzo lubię chodzić:P:D.
Troche zboczylismy z kursu i wpadlismy na siatke... xD Wiec wrocmy moze do O.C. i do tematu 4 sezonu... juz dawno nie mielsimy co robic, a teraz mamy... paulli machnij tu nam jakis prowizoryczne podanie pod ktorym kazdy sie podpisze i kazdy odddzielnie bedzie wysylal do tvn... trzeba znowu troche na rozrabiac ... z tym ze ja obstawiam teraz godzine 16... bo sam nie wiem o ktorej ze szkoly bede wracaj a sadze ze na 115 czasami by nie zdazyl... to co kto machnie prowizoryczne podanie by kazdy se kopiowal i wysylal do tvn ze swojego maila??????? plis.... bo ja sam nie napisze nic przekonujacego.... ;)
No to trzeba by pomyśleć troche nad tym. Jak znajde czas to może cos wymysle, chociaz w to wątpie.
Ja już wysłałem maila do TVN i zobaczymy co mi tam odpiszą , ludzie wracamy do starych czasów gdy każdy wysyłał po kilkanaście e-maili do TVN!!!! . Kurcze 4 sezon już od 28 sierpnia????????? Chyba polubie TVN -- jeśli to rzeczywiście prawda.. Ciekawe co ich skłoniło, że chcą emitować 4 serię już teraz??? Zgadzam się z godziną 16 będzie to idealna pora na puszczanie w tv O.C - - mam nadzieję że tym razem się nas posłuchają...
Jak juz kiedys pisałam mi to obojetnie bo mam 4 serie na kompie.. a o 16 pewnie i tak w niektore dni bede w school.. bardziej sie przejmuje Gorzka Zemsta bo leci o 14:10 ;/ a powtroki jak ja bede juz w szkole albo bede szła do szkoły ;/ wiec tu jest duzy problem..
Ale cisza... jak przed burza... xD no moze rozpetamy burze w zwiazku z 4 sezonem... ale ze widze ze w ludziach ten entuzjazm wygasl powoli...
No wiesz może daltego, że już mamy dosyć tego pisania do TVN. Po prostu już większość z nas myśli, że i tak te meile nie pomogą.
Bo szczerze to nie pomoga, oni maja swoj plan swoj rozkład i sie jego trzymaja, jesli by mieli poscic o innej godzinie to duzo sie pozmienia i za duzo by musieli wprowadzac zmian i poprawek, powinnismy sie cieszyc ze wogole puszczaja..
Btw. ten mecz dzisiaj był boski :D 3:0, a ten drugi set O.o 36:34 ale Polacy zakonczyli w pieknym stylu, po prostu miodzio, czekam na zwyciestwo turnieju ;) i finał finałow ;)
No i też pewnie chodzi o kase. Ale gdyby zaryzykowali i na 16 przełożyli Życie na fali to by moze więce by zarobili niż na sędzinie.
Dzisiaj pieknie zagrali hehe:P:D. Dobra jutro musimy pokonac tylko Brazylię. Ale to będzie mecz miesiąca hehe:P:D
Halo! Ludzie co sie dzieje?? Nikt sie nieodzywa..... Zakładam że większość ogląda mecz siatkówki Polska vs Brazil -- więc to pewnie dlatego... Ja też zerkam na wynik meczu , ale go nieoglądam cały czas.
No ja jestem... widocznie zostalo nas tylko dwoch na placu boju... Ja nie ogladam meczu, ogladam Erin Brokovitch... czy jakos tam...
No i po meczu. Szkoda, że przegraliśmy. Ale jutro za to wygramy:P:D. Polska to i tak najlepsza drużyna. Chłopaki są wspaniali. Po prostu dzisiaj mieli gorszy dień, ale to nic:D i tak ich Kocham:P:D.
No szkoda ze przegralismy, liczylam na 2 miejsce chociaz, ale Brzylia jednak o troche jest lepsza.. dla mnie najlepszy Winiarski.. mmm :D misiak :D kiedys był Gołaś.. ;/ [*]
Wiedziałem , że dziewczyny opiszą wrażenia po meczu. Szkoda Polski , ale wiadomo Brazylia to Brazylia .... Ej niesądzicie , że nasze forum przechodzi mały kryzys???
A mój ulubiony to Kadziu:*:P:D i za nim jest jeszcze taka długa lista, ale nie będe się rozpisywać:D.
No można tak powiedzieć, że przechodzi kryzys. Ale może ktos coś wymyśli i odbudujemy je.
No widze ze duzo osob rozpadem tego tematu sie nie przejmuje... jak cos to ja sam ze soba moge gadac... juz tam kiedys sie to zdazylo (jak dobrz pamietam ;D) Zostal jeszcze Damiano ktory jako tako sie tym przejmuje... poprostu wyczerpaly sie tematy i O.C. poszlo sie jeb... poszlo se gdzies... ;P
Ja się przejmuje i to bardzo. Ale ostatnio nie mam, aż tak dużo czasu, żeby tu wpadać. Postaram się coś wymyślić. Moze pogadamy o jakiś filmach. Możecie nawet opowiadać jakieś, których nie widziałam. tylko nie sf bo takich nie lubie:P:D.
hej chyba nie chodzi Wam o mnie....! :P nie wpadałam bo poprosru nie miałam czasu. Ale wkońcu teraz mam i jestem:) przechodząc do OC:
TO DLACZEGO ZNOWU PUSZCZAJA JUZ PRAWIE NA ROK SZKOLNY, POGIELO ICH??!!!! NIBY DOBRZE ZE PIEPRZONY TVN PUSZCZA ALE CZEMU O TAKIEJ POPIEPRZONEJ PORZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
PRZECIEZ W TYM ROKU NASWET NIE BEDE MIALA CZASU NA POWTORKI!!!! NO DLACZEGO, DLACZEGO..............!!!!!~!~??
już trochę się uspokoiłam.....:) i kurcze jeszcze przagrana naszych mnie też dobiła, ale i tak są dobrzy, dumna z nich jestem bo są ( mam nadzieje) na podium:)ale wkurzyłam się głównie o to bo ruski będą w finale, nienawidze Rosji a gł. pieprzonego putina...
P.S. Erin jak jej tam to super film:)
Niestety nie jesteśmy na podium. Ale ja uważam, że wielka krzywda nam sie nie stała, że nie zajeli tego 3. miejsca. A jak ja już nie moge patrzeć na te komentarze na onecie. Wielcy kibice jak przegrali to juz ich błotem obrzucają, a jak wygrywają to już kochani nasi wicemistrzowie. Ja zawsze będe za nimi i tak są dla mnie mistrzami.
Ostatnio ten temat został mocno zdominowany przez siatkówkę , ale to już koniec Brazylia wygrała, a Poland za podium.. Jestem ciekaw co dalej będzie z tym tematem??? Pomysły się wyczerpały , bo teraz niewiem o czym będziemy gadać..
No tak ostatnio siatkówka tu zawitała. Ale trzeba coś wymyślić, zeby ten temat się tu utrzymał.
Ja dzisiaj wyjeżdżam i niestety nie będe miała dostępu do internetu, a więc mam nadzieję, że bardzooo dużo się rozpiszecie:P. Napisze do was od razu jak wróce, czyli w niedziele. Papa:P:D
Chyba cos nie tak... chcesz zebysmy sie rozpisali jak nie mamy o czym pisac... hahahah...
Wezcie cos napiszcie motywujacego bo ja mam ochote na ikonke w photoshopie zwiazana z O.C. i nie mam weny... ma ktos pomysl??????
Mery wyjeżdża, a tak naprawdę niewiem czy temat przetrwa do twojego powrotu.. Ja tylko mam nadzieję że kryzys jakoś przetrwamy..
Dobra ja wczoraj oglądałem Tajemnice Smallville , odcinek taki zwyczajny choć jestem ciekaw kiedy wyjdą na jaw cudowne umijętności Kenta
No raz na jednym meczu moze cos "za szybko zrobic albo za mocno" i wtedy bedzie odcinek poswiecony temu ze Kent ma rozterki czy grac dalej czy nie. Co do Lany, czekam az w niej sie objawi taka suka, bo ona ma wyglad i mimike twarzy pasujaca do takiej roli. Natomias Lois nie ma mocnych najlepsza posatc zenska w smallville... a te jej teksty... no w rzeczy samej mowiac niezla z niej laska... xD
"Rewelacyjnych wyników nie notują też "Tajemnice Smallville" nadawane w niedzielne wieczory - pierwsze trzy odcinki obejrzało odpowiednio 1,123,000; 1,442,000 i 741,000 widzów dając średnią widownię na poziomie około 1,1 mln."
To pierwsze zdanie mi nie pasuje ale jest calkiiem dobrze... Damiano dwie z tych osob to my!!!!!!!!! xD
No wiadomo podwyższamy oglądalność! Ale prosze widzę, że na forum już tylko my gadamy...
Chciałbym jeszcze dodać , że to cieszy mnie najbardziej, bo zostało już oficjalnie potwierdzone ---- "We wtorek, 28 sierpnia telewizja TVN rozpoczyna emisję ostatniego sezonu popularnego serialu młodzieżowego "Życie na fali"... Huraaa!!!!!!!
no tak ja też sę ciesze ale gówno mi z tego bo to już prawie począteko roku szkolnego i znowu nie będę oglądac i nawet na powtórki nie będę miec czasu chyba, że będe labowac ale to nie zabardzo w moim stylu:P
I co tu tak pusto, musiałam nas już szukac w "liście tematów" bo na głownej stronie już nas nie było, musimy dojśc do tego 1000 :D
Tak juz to widze jak nam 1000 byje... z takim entuzjazmem to nie wiem czy cos wyjdzie... Paulli to juz nas olala a Mery M wyjechala... zostalem ja i damiano...
Mi ta pora tez nie pasuje ale w 3 sezonie rozciagalem swoj dzien do granic mozliwosci i w 4 tak samo bedzie...
niewiem, może coś wymyśle jeśli chodzi o serial.
ale ujęła mnie jedna rzecz...dlaczego powiedziałeś , że zostaleś tylko Ty i Damiano, he? :P a ja to co?....:) fakt, nie wpadam tu pare razy na dzień ale tylko dlatego, ze mam prace od 8 do 19.00, a czasem wieczorami zostane siłą gdzies wyciągnęta...zresztą po co się tłumacze.
właśnie obejrzałam nowy film z Adamem Bodym, film super, podobał mi się, zaskoczyło mnie zakończenie, ponieważ nie było typowym dla komedii romantycznej, tzn. ten film jest ogłoszony mianem - dramat, komedia romantyczna, więc może dlatego zakończenie było takie. Polecam ten film
"W świecie kobiet" noja tez chyba go obejrze... czekam teraz na film z nim i Jeniffer Ainson... ;D dobra poprawka zostalismy ja, damiano i ty...
Dobrze , że Ivona sie w końcu odezwała bo już myślałem że to koniec tematu jak tylko my z Mateuszem pisaliśmy... Cieszę się że 4 sezon O.C już zaczyna się tak szybko, ale widomo ja też będę miał kłopoty z obejrzeniem wszystkich odcinków i zostaną mi pewnie powtórki po 6 rano... No właśnie mnie też zaciekawił ten film z Adamem Brodym i Meg Ryan, to może być fajny film...
tylko ostrzegam bo do tego filmu nie ma jeszcze napisów, chyba, że już ktoś przetłumaczył. Zależy też kto ma jakie gusta, komuś może wydawac się nudnawy a komuś przeciwnie, w każdym razie u mnie ma 9/10. świetna zagrał Adam Brody, była to całkiem inna rola niż w The O.C.
A teraz może z innej beczki:p...gdzie byliście w tym roku na wakacjach?? BOo ciągle ktoś gdzieś wyjeżdża ale nic nie pochwali się gdzie....:)
Ja na wpol siedze w domu a na wpol jestem u babci... teraz znowu do niej jade ale nie martwcie sie bo w ponidzialek wracam... a wy co...???? Damiano to baluje po wawie...
Mudzie spadamy na leb i szyje... teraz do poniedzialku albo wtorku to moja ostatnia wypowiedz... damiano z Ivona utrzymacie przez ten czas forum... 3majcie sie...
Ja do tej pory jeszcze nigdzie nie wyjeżdżałem , ale podobnie tak jak Mateusz jutro jadę na 2 dni do rodzinki i w poniedziałek już będę z powrotem , więc niewiem czy Ivona da radę w pojedynkę utrzymać ten temat... Ostatnio na basenik chodziłem , bo była świetna pogoda.
No to mnie Ucieszyliście !!!!!!!!!
4 SEZON Życia na fali od 28 sierpnia !!!!!!!!!!!!!! Jeeehhhhhhh !!!!!
Tylko mam nadzieje że 28 sierpnia 2007 roku a nie 2008 :D:D:D
jasne, że tego toku :)
Oj , Damiano i Mateusz ! zostawiacie mnie samą? ! jak możecie??? :P a jak znów jakiś użytkownik napisze pierdołe ( sorry) żebyśmy sobie dali spooj z tymi godzinami to ja wykituje, kto mnie będzie wspierał ;P
hehehe to dobrze że tego r(t)oku :D
A co do godzin to ja nie narzekam, wcześniej żadnego odcinka nie przegapiłem ;) ;)