PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37271
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

USA wygrało z Francją. Hehe nawet spoko. Obyśmy jutro my wygrali z USA i, żeby Rosja z Brazylią wygarła.
Życie na fali na prawde wraca. 4 sezon. Pewnie już nie puszczą 3 sezonu tylko 1 i 2. Troche szkoda, z chęcia bym sobie przypomniała wszystkie serie. Ale teraz się ciesze, ponieważ mam 5 minut drogi do szkoły(nawet nie całe:P:D) i bede mogła zobaczyć każdy odcinek:P:D(tak sądze=])

użytkownik usunięty
mery_m1

Ja do szkoły miałam jakies 15min, jak szłam w miare szybko, a teraz bede miała jeszcze wiecej bo szkoła niestety dalej jest =/ licze na 25-30min.. chyba bede na rowerze jezdzic, musze go tylko troche odnowic =D

ocenił(a) serial na 10

Ja tak miałam do gimnazjum. Ale przynajmniej kondycje się ma dobrą po takim marszu:P. Przez 3 lata tak chodziłam, tylko ok. 3 razy pojechałam autobusem. Tak to cały czas na piechote. Ale mi to nie przeszkadzało, ponieważ bardzo lubię chodzić:P:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

Troche zboczylismy z kursu i wpadlismy na siatke... xD Wiec wrocmy moze do O.C. i do tematu 4 sezonu... juz dawno nie mielsimy co robic, a teraz mamy... paulli machnij tu nam jakis prowizoryczne podanie pod ktorym kazdy sie podpisze i kazdy odddzielnie bedzie wysylal do tvn... trzeba znowu troche na rozrabiac ... z tym ze ja obstawiam teraz godzine 16... bo sam nie wiem o ktorej ze szkoly bede wracaj a sadze ze na 115 czasami by nie zdazyl... to co kto machnie prowizoryczne podanie by kazdy se kopiowal i wysylal do tvn ze swojego maila??????? plis.... bo ja sam nie napisze nic przekonujacego.... ;)

ocenił(a) serial na 10

No to trzeba by pomyśleć troche nad tym. Jak znajde czas to może cos wymysle, chociaz w to wątpie.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Ja już wysłałem maila do TVN i zobaczymy co mi tam odpiszą , ludzie wracamy do starych czasów gdy każdy wysyłał po kilkanaście e-maili do TVN!!!! . Kurcze 4 sezon już od 28 sierpnia????????? Chyba polubie TVN -- jeśli to rzeczywiście prawda.. Ciekawe co ich skłoniło, że chcą emitować 4 serię już teraz??? Zgadzam się z godziną 16 będzie to idealna pora na puszczanie w tv O.C - - mam nadzieję że tym razem się nas posłuchają...

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Jak juz kiedys pisałam mi to obojetnie bo mam 4 serie na kompie.. a o 16 pewnie i tak w niektore dni bede w school.. bardziej sie przejmuje Gorzka Zemsta bo leci o 14:10 ;/ a powtroki jak ja bede juz w szkole albo bede szła do szkoły ;/ wiec tu jest duzy problem..

użytkownik usunięty

Ale cisza... jak przed burza... xD no moze rozpetamy burze w zwiazku z 4 sezonem... ale ze widze ze w ludziach ten entuzjazm wygasl powoli...

ocenił(a) serial na 10

No wiesz może daltego, że już mamy dosyć tego pisania do TVN. Po prostu już większość z nas myśli, że i tak te meile nie pomogą.

użytkownik usunięty
mery_m1

Bo szczerze to nie pomoga, oni maja swoj plan swoj rozkład i sie jego trzymaja, jesli by mieli poscic o innej godzinie to duzo sie pozmienia i za duzo by musieli wprowadzac zmian i poprawek, powinnismy sie cieszyc ze wogole puszczaja..

użytkownik usunięty

Btw. ten mecz dzisiaj był boski :D 3:0, a ten drugi set O.o 36:34 ale Polacy zakonczyli w pieknym stylu, po prostu miodzio, czekam na zwyciestwo turnieju ;) i finał finałow ;)

ocenił(a) serial na 10

No i też pewnie chodzi o kase. Ale gdyby zaryzykowali i na 16 przełożyli Życie na fali to by moze więce by zarobili niż na sędzinie.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Dzisiaj pieknie zagrali hehe:P:D. Dobra jutro musimy pokonac tylko Brazylię. Ale to będzie mecz miesiąca hehe:P:D

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Halo! Ludzie co sie dzieje?? Nikt sie nieodzywa..... Zakładam że większość ogląda mecz siatkówki Polska vs Brazil -- więc to pewnie dlatego... Ja też zerkam na wynik meczu , ale go nieoglądam cały czas.

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

No ja jestem... widocznie zostalo nas tylko dwoch na placu boju... Ja nie ogladam meczu, ogladam Erin Brokovitch... czy jakos tam...

ocenił(a) serial na 10

No i po meczu. Szkoda, że przegraliśmy. Ale jutro za to wygramy:P:D. Polska to i tak najlepsza drużyna. Chłopaki są wspaniali. Po prostu dzisiaj mieli gorszy dień, ale to nic:D i tak ich Kocham:P:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

No szkoda ze przegralismy, liczylam na 2 miejsce chociaz, ale Brzylia jednak o troche jest lepsza.. dla mnie najlepszy Winiarski.. mmm :D misiak :D kiedys był Gołaś.. ;/ [*]

ocenił(a) serial na 10

Wiedziałem , że dziewczyny opiszą wrażenia po meczu. Szkoda Polski , ale wiadomo Brazylia to Brazylia .... Ej niesądzicie , że nasze forum przechodzi mały kryzys???

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

A mój ulubiony to Kadziu:*:P:D i za nim jest jeszcze taka długa lista, ale nie będe się rozpisywać:D.
No można tak powiedzieć, że przechodzi kryzys. Ale może ktos coś wymyśli i odbudujemy je.

użytkownik usunięty
mery_m1

No widze ze duzo osob rozpadem tego tematu sie nie przejmuje... jak cos to ja sam ze soba moge gadac... juz tam kiedys sie to zdazylo (jak dobrz pamietam ;D) Zostal jeszcze Damiano ktory jako tako sie tym przejmuje... poprostu wyczerpaly sie tematy i O.C. poszlo sie jeb... poszlo se gdzies... ;P

ocenił(a) serial na 10

Ja się przejmuje i to bardzo. Ale ostatnio nie mam, aż tak dużo czasu, żeby tu wpadać. Postaram się coś wymyślić. Moze pogadamy o jakiś filmach. Możecie nawet opowiadać jakieś, których nie widziałam. tylko nie sf bo takich nie lubie:P:D.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

hej chyba nie chodzi Wam o mnie....! :P nie wpadałam bo poprosru nie miałam czasu. Ale wkońcu teraz mam i jestem:) przechodząc do OC:
TO DLACZEGO ZNOWU PUSZCZAJA JUZ PRAWIE NA ROK SZKOLNY, POGIELO ICH??!!!! NIBY DOBRZE ZE PIEPRZONY TVN PUSZCZA ALE CZEMU O TAKIEJ POPIEPRZONEJ PORZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
PRZECIEZ W TYM ROKU NASWET NIE BEDE MIALA CZASU NA POWTORKI!!!! NO DLACZEGO, DLACZEGO..............!!!!!~!~??

ocenił(a) serial na 10
Ivona

już trochę się uspokoiłam.....:) i kurcze jeszcze przagrana naszych mnie też dobiła, ale i tak są dobrzy, dumna z nich jestem bo są ( mam nadzieje) na podium:)ale wkurzyłam się głównie o to bo ruski będą w finale, nienawidze Rosji a gł. pieprzonego putina...
P.S. Erin jak jej tam to super film:)

ocenił(a) serial na 10
Ivona

No i Wy byście tylko spali ....! :P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

a to ja też chyba idę....:P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

no to narazie:)

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Niestety nie jesteśmy na podium. Ale ja uważam, że wielka krzywda nam sie nie stała, że nie zajeli tego 3. miejsca. A jak ja już nie moge patrzeć na te komentarze na onecie. Wielcy kibice jak przegrali to juz ich błotem obrzucają, a jak wygrywają to już kochani nasi wicemistrzowie. Ja zawsze będe za nimi i tak są dla mnie mistrzami.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Ostatnio ten temat został mocno zdominowany przez siatkówkę , ale to już koniec Brazylia wygrała, a Poland za podium.. Jestem ciekaw co dalej będzie z tym tematem??? Pomysły się wyczerpały , bo teraz niewiem o czym będziemy gadać..

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

No tak ostatnio siatkówka tu zawitała. Ale trzeba coś wymyślić, zeby ten temat się tu utrzymał.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Ja dzisiaj wyjeżdżam i niestety nie będe miała dostępu do internetu, a więc mam nadzieję, że bardzooo dużo się rozpiszecie:P. Napisze do was od razu jak wróce, czyli w niedziele. Papa:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

Chyba cos nie tak... chcesz zebysmy sie rozpisali jak nie mamy o czym pisac... hahahah...
Wezcie cos napiszcie motywujacego bo ja mam ochote na ikonke w photoshopie zwiazana z O.C. i nie mam weny... ma ktos pomysl??????

ocenił(a) serial na 10

Mery wyjeżdża, a tak naprawdę niewiem czy temat przetrwa do twojego powrotu.. Ja tylko mam nadzieję że kryzys jakoś przetrwamy..
Dobra ja wczoraj oglądałem Tajemnice Smallville , odcinek taki zwyczajny choć jestem ciekaw kiedy wyjdą na jaw cudowne umijętności Kenta

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

No raz na jednym meczu moze cos "za szybko zrobic albo za mocno" i wtedy bedzie odcinek poswiecony temu ze Kent ma rozterki czy grac dalej czy nie. Co do Lany, czekam az w niej sie objawi taka suka, bo ona ma wyglad i mimike twarzy pasujaca do takiej roli. Natomias Lois nie ma mocnych najlepsza posatc zenska w smallville... a te jej teksty... no w rzeczy samej mowiac niezla z niej laska... xD

użytkownik usunięty

"Rewelacyjnych wyników nie notują też "Tajemnice Smallville" nadawane w niedzielne wieczory - pierwsze trzy odcinki obejrzało odpowiednio 1,123,000; 1,442,000 i 741,000 widzów dając średnią widownię na poziomie około 1,1 mln."
To pierwsze zdanie mi nie pasuje ale jest calkiiem dobrze... Damiano dwie z tych osob to my!!!!!!!!! xD

ocenił(a) serial na 10

No wiadomo podwyższamy oglądalność! Ale prosze widzę, że na forum już tylko my gadamy...

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Chciałbym jeszcze dodać , że to cieszy mnie najbardziej, bo zostało już oficjalnie potwierdzone ---- "We wtorek, 28 sierpnia telewizja TVN rozpoczyna emisję ostatniego sezonu popularnego serialu młodzieżowego "Życie na fali"... Huraaa!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

no tak ja też sę ciesze ale gówno mi z tego bo to już prawie począteko roku szkolnego i znowu nie będę oglądac i nawet na powtórki nie będę miec czasu chyba, że będe labowac ale to nie zabardzo w moim stylu:P
I co tu tak pusto, musiałam nas już szukac w "liście tematów" bo na głownej stronie już nas nie było, musimy dojśc do tego 1000 :D

użytkownik usunięty
Ivona

Tak juz to widze jak nam 1000 byje... z takim entuzjazmem to nie wiem czy cos wyjdzie... Paulli to juz nas olala a Mery M wyjechala... zostalem ja i damiano...
Mi ta pora tez nie pasuje ale w 3 sezonie rozciagalem swoj dzien do granic mozliwosci i w 4 tak samo bedzie...

ocenił(a) serial na 10

niewiem, może coś wymyśle jeśli chodzi o serial.
ale ujęła mnie jedna rzecz...dlaczego powiedziałeś , że zostaleś tylko Ty i Damiano, he? :P a ja to co?....:) fakt, nie wpadam tu pare razy na dzień ale tylko dlatego, ze mam prace od 8 do 19.00, a czasem wieczorami zostane siłą gdzies wyciągnęta...zresztą po co się tłumacze.
właśnie obejrzałam nowy film z Adamem Bodym, film super, podobał mi się, zaskoczyło mnie zakończenie, ponieważ nie było typowym dla komedii romantycznej, tzn. ten film jest ogłoszony mianem - dramat, komedia romantyczna, więc może dlatego zakończenie było takie. Polecam ten film

użytkownik usunięty
Ivona

"W świecie kobiet" noja tez chyba go obejrze... czekam teraz na film z nim i Jeniffer Ainson... ;D dobra poprawka zostalismy ja, damiano i ty...

ocenił(a) serial na 10

Dobrze , że Ivona sie w końcu odezwała bo już myślałem że to koniec tematu jak tylko my z Mateuszem pisaliśmy... Cieszę się że 4 sezon O.C już zaczyna się tak szybko, ale widomo ja też będę miał kłopoty z obejrzeniem wszystkich odcinków i zostaną mi pewnie powtórki po 6 rano... No właśnie mnie też zaciekawił ten film z Adamem Brodym i Meg Ryan, to może być fajny film...

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

tylko ostrzegam bo do tego filmu nie ma jeszcze napisów, chyba, że już ktoś przetłumaczył. Zależy też kto ma jakie gusta, komuś może wydawac się nudnawy a komuś przeciwnie, w każdym razie u mnie ma 9/10. świetna zagrał Adam Brody, była to całkiem inna rola niż w The O.C.
A teraz może z innej beczki:p...gdzie byliście w tym roku na wakacjach?? BOo ciągle ktoś gdzieś wyjeżdża ale nic nie pochwali się gdzie....:)

użytkownik usunięty
Ivona

Ja na wpol siedze w domu a na wpol jestem u babci... teraz znowu do niej jade ale nie martwcie sie bo w ponidzialek wracam... a wy co...???? Damiano to baluje po wawie...

użytkownik usunięty

Mudzie spadamy na leb i szyje... teraz do poniedzialku albo wtorku to moja ostatnia wypowiedz... damiano z Ivona utrzymacie przez ten czas forum... 3majcie sie...

ocenił(a) serial na 10

Ja do tej pory jeszcze nigdzie nie wyjeżdżałem , ale podobnie tak jak Mateusz jutro jadę na 2 dni do rodzinki i w poniedziałek już będę z powrotem , więc niewiem czy Ivona da radę w pojedynkę utrzymać ten temat... Ostatnio na basenik chodziłem , bo była świetna pogoda.

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

No to mnie Ucieszyliście !!!!!!!!!
4 SEZON Życia na fali od 28 sierpnia !!!!!!!!!!!!!! Jeeehhhhhhh !!!!!
Tylko mam nadzieje że 28 sierpnia 2007 roku a nie 2008 :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
saabwagon

jasne, że tego toku :)
Oj , Damiano i Mateusz ! zostawiacie mnie samą? ! jak możecie??? :P a jak znów jakiś użytkownik napisze pierdołe ( sorry) żebyśmy sobie dali spooj z tymi godzinami to ja wykituje, kto mnie będzie wspierał ;P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

tego roku , sorry :P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

hehehe to dobrze że tego r(t)oku :D
A co do godzin to ja nie narzekam, wcześniej żadnego odcinka nie przegapiłem ;) ;)

ocenił(a) serial na 10
saabwagon

To widze, że masz szczęście...my mieliśmy kłopoty z oglądaniem, ponieważ jeszcze w szkołacg byliśmy gdy serial leciał. TVN już nie miał o której puścic.....a teraz będzie podobnie....klapa