PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37271
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P

użytkownik usunięty
mery_m1

Wiem pamietam ten tekst... xD
Ale sie narobilo tych tematow na The O.C. jakis czlek strescil caly 4 sezon (no moze nie do konca), ale moze istnieja ludzie ktorzy chcieli by sami to zobaczyc a nie uslyszec tzn. przeczytac... i jakas zawzieta dziewczyna zalozyla 4 takie same tematy na temat "czy ktos ma The O.C. do wymiany" tych tematow bylo juz setki jakby nie mozna bylo oblookac listy tematow znalezc ten jeden i na nim zglaszac swoje oferty... xD ;)

ocenił(a) serial na 10

No wiesz niektórzy tego nie wiedzą. Mnie też to strasznie wkurza:/. Albo pytają się o te same napisy po 300 razy. Tak jakby nie mogli założyć jedenego tematu i tam prosić o napisy. Tak by było dużo wygodniej. Ale cóż trzeba jakoś z tym żyć:P.

użytkownik usunięty
mery_m1

Najgorsze jest to, ze kasują takie tematy..

ocenił(a) serial na 10

Ech ta dziewczyna to rzeczywiście nastukała tych samych wypowiedzi kompletnie niepotrzebnie, każdemu to sie może zdarzyć , ale bez przesady... A Laluś mógł napisać "Uwaga Spoiler" -- czy coś takiego , bo przecież niewszyscy chcą wiedzieć co bedzie w 4 sezonie...

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

W sumie to i tak wiekszosc juz zna cos tam z 4 sezonu albo go ogladalo albo go dopiero oglada (tak jak ja) ;) ale zeby piec tych samych tematow... xD

ocenił(a) serial na 10

No właśnie ja jeszcze nieoglądałem, ale mniejwięcej wiem co bedzie... Chętnie bym sobie obejrzał, a Mateusz skąd bierzesz napisy bo ja miałem ściągać, ale narazie niemam skąd ich wziąść,...

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

No ja też jeszcze nie oglądałam 4 sezonu. Może sobie ściągne. Musze się zastanowić:P:D.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Z tymi napisami to też mam przewalone , jak kiedyś szukałem napisów do 4 sezonu to mi ściągnęło kilkanaście wirusów i musiałem je antytwirusem potraktować, bo się cały komp walił... I od tamtej pory nieściągam tego co wydaje się podejrzane.

użytkownik usunięty
mery_m1

Ja napisy kombinowalem przez ludzi... najlepiej teraz w google wpisac i znalezc przez google... a sam napisy mam slabe... bo nikomu sie nie chce przylozyc porzadnie do tego i tlumaczyc wszystko... i tu lektor jest lepszy bo on tlumaczy te wszystkie teksty setha czy summer czy sandiego... te takie teksty ktore wymiataja... a w napisach to olewaja i pisza poprostu to samo po angielsku nie tlumaczac na polski... chyba ze ktos z tu wszystkich zebranych ma lepsze napisy i potrafi poratowac mnie i innych w potrzebie ;D xD ;) ;P

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Damiano ile razy mam zapraszac :D sa wakacje, powiedz ze jedziesz na oboz i przyjedziesz do mnie obejrzec 4 sezon xD gdzies cie ulokuje ;) tylko daj znac na maila ;) www.prisoon-break.blog.onet.pl ;> www.the-oc-4.blog.onet.pl ;P

ocenił(a) serial na 10

Chyba jednak do ciebie wpadne!!! Bo już niemoge z nudów wyrobić. A jak masz jeszcze O.C i to 4 sezon to też bedzie super.

użytkownik usunięty

To i ja sie pisze... Bedziemy sie z Damiano chowac po szafach i wychodzic tylko jak w domu nikogo nie bedzie... To co kiedy zjezdzamy do Paulli do domu??????? xD

użytkownik usunięty

Jak cos to ja moge wziasc 4 sezon z tym ze z napisami bedzie klopot...

ocenił(a) serial na 10

Ja bym proponował jak najprędzej , i to na 2 tygodnie !!!!

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Przeciez caly sezon dalo by sie zrobic w 3 dni a nawet w mniej bez spania... w 2 tygodnie to cale 4 sezony bysmy zrobili... xD

ocenił(a) serial na 10

Ale zwiedzimy jeszcze miasto , a Paulli napewno znajdzie nam jakieś ciekawe zajęcie prócz O.C ( dobra możemy jechać na tydzień :)

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Dobra to jedziemy na dwa tygodnie... tylko co na to pauli????

ocenił(a) serial na 10

Szkoda , że ona do końca nieuczestniczyła w rozmowie.. By nam odpowiedziała!

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Hahahahah:DDD nieźle się uśmiałam czytając Wasze plany wobec wyjazdu do Paulli:DDDDD nie no to ja też chce!!!:) jak wszyscy to wszyscy !:DD musimy jeszcze Mery powiedziec że jedziemy:D noi Paulli, wprawdze zapraszała tylko Damiano ale coś tam się wykombinuje:P...jak to powiedział Mateusz będziemy chodzic po szafach;P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

No pewnie , my tu już z Mateuszem obmyślamy plany jak sie dostać do Paulii --- pojedziemy tam wszyscy że niebędzi nas miała gdzie wcisnąć nawet!!

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

a właściwie to gdzie Paulli mieszka? :P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Z checią się na to pisze. też całymi dniami siedze i nic nie robie. Nudze się okropnie:/! A więc jak kiedy możemy się wbijać:D?

użytkownik usunięty
mery_m1

To jedziemy...
Pare nowych tematów sie pojawiło. Temat - film i 5 sezon. Co do filmu to mogli by zrobić ale jestem sceptyczny co do sukcesu jaki by odniósł. O.C. to obyczajowy serial młodzieżowy, i trudno by było zrobić jakiś chwytliwy film na temat serialu, co innego to przykład lost, tam stworzyć film mogą bo akurat sam serial na to pozwala. W przypadku O.C. jednako wiele lepiej sie sprawdza serial, film nie wyszedł by im. A co do 5 sezonu - podświadomie chciałbym żeby był 5 sezon ale nie chce tez zrobić z Zycia mody na sukces, chce by serial za każdym razem jak go oglądam mi sie podobał. A sadze ze przy 9 sezonie znudził by sie nam każdemu, stal by sie monotonny, i w końcu zachodziły by następne zmiany które nie podobały by sie nam (np. śmierć Marissy). Nadal uważam ze zakończenie na 4 sezonie zostawia nam nutę niedosytu która sprawia ze serial utkwił nam w pamięci... i z chęcią będziemy do niego wracać, niż mieli byśmy siedzieć przy 9 sezonie i sie cholernie nudzić i spać...

ocenił(a) serial na 10

Oj tak rozumiem wiadomo odcinki O.C niemogłyby się ciągnąć w nieskończoność , ale chciałbym aby jeszcze był chociaż ten ostatni już 5 sezon , bo jednak niedosyt zostaje , że to już koniec tak kapitalnego serialu... A film?? Kurcze też bym chciał , ale to już niebędzie to samo -- za dużo wątków w serialu aby przedstawić je na 2 godzinach filmu. Zresztą scenarzyści zmienili by pewnie obsade, a niektórzy niemieli by już ochoty zagrać w wersji kinowej... To wszystko to i tak narazie tylko marzenia i niewiadomo nawet czy ktoś kiedykolwiek wróci jeszcze do O.C...

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się. Co za duzo to nie zdrowo. 4 sezonu są w zupełności wystarczale. Jak niektórym z mojej rodzinki znudził się "Skazany..." dlatego, że za długo uciekali z tego więzienia. I przestali oglądać 1 serie.

użytkownik usunięty
mery_m1

omg! :O nie no co tu sie porobiło xD wystarczy ze nie mam mnie pół dnia :D zapraszałam Damiano bo nie oglądal 4 serii i nie ma jak 1 i 2 co leci w tvn7 ;) ale oczywiście zapraszam wszystkich =] narazie powiem tyle ze mieszkam w okolicach Poznania :D mozecie na maila pisac propozycje xD pisze serio z tym ;P

ocenił(a) serial na 10

Kurcze ten wyjazd do Paulli to byłoby super -- tylko jak my to zrobimy???? Trzeba jakiś plan ustalić i czy wszyscy by mogli , bo jesteśmy porozrzucani po całym kraju.

ocenił(a) serial na 10

Ja kiedyś wysłałam i zero odpowiedzi. Oni to olewają, bo wola o 15 puścić jakieś tak "Prwao pożądania" bo wiedzą ze gospodynie sie zlezą i beda ogladam. A młodzież dla nich nic nie znaczy.

użytkownik usunięty
justisja

trzeba zminic nazwe tematu bo ludzie nadal nie czytaja o czym piszemy i wyskakuja z tym pisaniem... Paulli na serio???????????

ocenił(a) serial na 10

nio no ja już myślałam, że nikt nie wyskoczy z takim tekstem jak jistisia czy jak jej tam jest,,,aż szkoda gadac...

użytkownik usunięty

Ja sie mamy spytałam czy dałoby sie ok. 4 osób przenocowac :D czy jest miejsce xD chyba to wzięła na zarty ;) fajni by było gdybysmy wszyscy sie na kolonie wybrali ;> a wiara czya jak widzili ile odpowiedzi i po przeczytaniu jednej strony ost. sie nie wcina w rozmowe i dobrze robi :D chociaz mogłoby byc nas wiecej no ale moze byc wtedy niezle zamieszanie =]

ocenił(a) serial na 10

Co jest??? Na tym temacie tak pusto?? Od kiedy?? Ludzie gdzie jesteście myślałem że tu będzie dużo do czytania a tu nic , zero od 13...

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Dobra jak zwykle się spóżniłem.. To co Paulli kiedy robimy do ciebie wypad??

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

no troche pusto...fakt, ale ja np pracuje i inni napewno też mają jakieś zajęcia:)
moja mama też by wzięła na żarty jakbym ej tak samo powiedziała Paulli:p no ale cóż dorosłych nie da się zrozumiec

użytkownik usunięty
Ivona

U mnie mama by powiedziała "żartujesz????" a jak bym zaprzeczyl to by rzucila we mnie garnkiem.... ło i tyle.... xDDDD Paulli w towojej wypowiedzi chyba pogubilas literki... ;) nom w sumie to narazie mamy tylko 14 stron i staz jakis paru miesiecy to nie wiem czy by wypalil jakis taki wypad, albo "zjazd fanow The O.C." szczegolne problemy by byly w moim przypadku i Paulli pewnie bo my to zbyt tacy dorosli to jeszcze nie jestesmy... i co sie orientuje to Mery m chyba tez w moim i Paulli wieku jest... tak????
Musimy z tym spotkaniem poczekac chyba troche... xD

ocenił(a) serial na 10

Troche poczekamy , ale Ivona mogłaby pojechać pod przykrywką opiekunki jako najstarsza z nas i już pełnoletnia!! Ja gdybym powiedział mamie że chce jechać poza miasto i to dostałbym ostrą reprymendę i by mi gadała o niebezpieczeństwie i takie tam...

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

No ja w waszym wieku Mateusz. Kurde ale się rozpisaliście. Zaraz nie wytrzymam wygraliśmy 3:2 z Francją. Co za mecz. Moja siostra powiedziała, że było słuchac mnie na dworzu jak się darłam hehehe:P:D. Moja mam to nie wiem do końca jakby na to spojrzała. Z jednej strony by się bała. Wiecie bo jest pielęgniarką i ostatnio coś było, że jakaś 14-latka u nas w mieście normalnie sobie szła wieczorem i dostała od jakiegoś faceta. Chyba nieźle jej przywalił:/. Szkoda dziewczyny. Chociaż z drugiej strony to i może by mnie puściła:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

Chodzi o zwykły biwak albo kolonie gdzie wiara z całej Polski jezdzi =] przeciez wiadomo ze nie sami =D Mery racja mecz 1 klasa choc za duzo nerwy xD musiałam czasami przełaczac :D a ciesze sie ze Brazylia z Bułgaria przegrala =] bo chyba jednak ona najbardziej moze nam zagrazac..

ocenił(a) serial na 10

O to u ciebie Mery jakiś psychol poluje na ludzi??? Ja wczoraj tylko zerkałem co jakiś czas na wynik reprezentaci, ale jaki pierwszy set był zcięty normalnie punkt za punkt i skończyło się chyba na wyniku 38:36 --dla Polski.. Dobrze że wygraliśmy , ale zdziwiło mnie to że Bułgaria wygrała z niepokonaną do tej pory Brazylią ( dobrze że jeszcze Polski nikt nie pokonał )..... Mecz się strasznie wudłużył , bo czekałem aby Nerdsów obejrzeć, film zaczął się grubo po 22...

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Ja akurat taki obcykani w pilce nie jestem. No coz taki ja byc. ;) Ogladam wlasnie Pogode na milosc jakos mi sie tak trafilo... Wlasnie Brooke pieknie pojechala po Payton. Stwierdzam ze musze isc na odwyk bo za duzo juz tych seriali ogladam. A wczoraj wieczorem to nic nie ogladalem. Poszedlem "wczesnie" spac jak grzeczne dzidzi.... xD

użytkownik usunięty

Chyba 'dzidzia' ;) Mnie bardziej ineresuje siatkówka niz piłka nożna, kiedys było odwrotnie, ale duzo rzeczy sie zmienia =] ja włąsnie obejrzałam Gorzką Zemste.. miodzio ;] najlepsze bylo na dyskotece z Leandrem Jimena i Franciem =D Leandro i Jimena sa niemożliwi xD

ocenił(a) serial na 10

Ja to bez siatkówki nie moge żyć. Ciekawe kto dzisiaj wygra. Ja stawiam na Bułgarie i Francje. Tylko oby Brazylia przegrała z Rosją. Bo jak zajmą drugie miejsce, a my pierwsze to będzie ciężko z nimi wygrać w półfinale, żeby przejść do finału. Ale Bułgaria pokazała klase, że jest w stanie pokonać Brazylie. A może będzie tak jak Plina przewiduje, że w finale spotka się Polska- Francja? Siatkówka to nieobliczalny sport.
Damianao u mnie w mieście dużo psycholi chodzi. Żebyś wiedział co tu się wyrabia to nie chciałbyś tu mieszkać. Ale tak na serio to kiedys w mojej klatce mieszkał taki facet. Znaczy jego siostra mieszkała. Ona była chora psychicznie, ale była spokojna nikomu nic nie robiła. Ale akcja zaczynała się dopiero kiedy z wariatkowa przyjeżdżał jej brat. Zawsze był tu na wakacje. Latał cały goły po dworzu. Mówie wam ganiała takie kobiety co siedziały na ławkach z małymi dziećmi. A ja jak zwykle miałam najgorzej bo musiałam obok jego drzwi przechodzić. Zawsze z koleżankami jak byłyśmy pod jego drzwiami to po cichu szłyśmy, a później ze schodów zbiegałyśmy jak najszybciej. Ale ona ta kobieta już nie żyje, a z jej bratem to nie wiem co się stało.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

To fajnie masz tam u siebie w mieście Mery --- aż strach się bać!!! A zresztą u mnie jest na podwórku strasznie dużo menelstwa mieszka i jakoś trzeba ich akceptować choć czasem drą mordy i balangują że hej... A ja lubię grać bardzo w piłke nożną, siate to lubie w tv obejrzeć jak reprezentacja gra no i ostatnio odziwo zainteresował mnie Robert Kubica -- dorze jezdzi w tej F1..

użytkownik usunięty
mery_m1

U mnie na osiedlu jak kiedys mozna bylo sobie spokojnie chodzic z telefonem na wierzchu to teraz obrot o 180 stopni. Juz 2 razy dostalem w morde na moim osiedlu. Teraz to strach tedy chodzic na placach zabaw widzi sie jakis dresiarzy zamiast dzieci, siadza na lawce i sie ciesza nie wiadomo z czego, piwem zajezdza na kilometr, a klna jak nie wiem. Strach teraz u mnie siedziec na osiedlu. Jak wychodze z psem to tylko sie mysle czy trafie na jednego z nich czy nie. A co do sportow to bardziej od nogi lubie siatke, i jak sie da to gram w nia czesto choc jednym slowem to slabiak ze mnie.
A ty Paulli przestan sie juz mnie czepiac. xD wczoraj juz mi wystarczy... xDDDD

użytkownik usunięty

No własnie kto sie czepia ten sie czepia ;) pamietaj: jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie =] U mnie nie ma tak xle na osiedlu, wiadomo są jakieś grupki ale przewaznie w moim wieku lub rok starsi albo nawet i młodsi.. ale to wszedzie sie znajdzie jakis meneli, u niektorych gorszych u niektorych w miare lepszych ;)
jeszcze 2h i Życie na fali :D juz sie doczekac nie moge, teraz bedzie pewnie jak Olivier dostanie szału i z tym pistoletem bedzie szalał =]
mnie za bardzo nie interesuje F1, siatka wygrywa ;) i fanie by było gdyby Polska zagrała z Brazylia, chcemy rewanżu za ostatni raz jak graliśmy w finale =] chociaz mozemy na poczatku sie ich bać tak jak ostatnio ;| O.o ;/ ale fajny mogłby byc meczyk ;)

ocenił(a) serial na 10

U mnie też patologia w bloku była. Ale się już ich pozbyli. Jedno dziecko głuche i niemowa. Matka pijaczka do więzienia poszła, ojciec już nie żyje, a dwie starsze córki już dawno się wyprowadziły. Już dwa lata temu się ich pozbyli, a tego chłopaka to juz z 3 lata jak do domu dziecka w Warszawie go zabrali. Ale dobrze, że go zabrali. Ma wieksze i lepsze możliwości się uczyć i wychowywać. Tutaj to jak spalismy w namiotach to on cała noc się kręcił bo go z domu wyganiali. A chłopaki co stoją pod moim blokiem to nie mam co ich się bać. Wszystkich znam, wiem gdzie mieszkają, a więc jest spokojnie. Mi przynajmniej nic nie zrobią.
Piłka nożna tak obojętnie do tego podchodze. Moge zobaczyć jak grają, ale sie tak tym nie interesuje. Siatkówka to jest sport. Uwielbiam w nią grać i ją oglądać:P:D. Ale zła jestem, ponieważ nie obejrze ważnego meczu USA- Francja. A tak chciałam zobaczyć jak gra USA, no cóż musze zmienić pakiet, żeby był Polsat Sport. Bo Polsta oczywiście myśli, że więcej widzów bedzie miał kiedy pokaże "Skazanego...", a nie mecz:/.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

dokładnie, zgadzam się z tym Skazanym..., wprawdzie nie mam nic do tego serialu ale niech oni pokazują to co mają a nie tylko seriale, seriale....ja też lubię siatke, nie jestem wielką fanką ale chętnie sobię obejrzę mecz i zagram:)
Boże, ale mnie wnerwił dzisiejszy docinek The Oc, myślałam, ze rozwale TV jak patrzyłam jak się zachowywała Marissa i Oliver....noprzykre. Wiem, ze przecież wszystko się dobrze skończy ale...wiecie jak to jest:P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Mam to samo. Myślałam, że wybuchne. I tak się darłam i machałam rękami, jak to ja. Czasami mi się zdarza, że jestem nadpobudliwa hehe:P:D.
Ja bardzo lubie "Skazanego...", ale ile razy można go oglądać. Już mi się nie chce tego oglądać, bo widziałam obie serie, a nie mam zamaru oglądać od po raz 3 te same odcinki.

użytkownik usunięty
mery_m1

Ja naszczęscie mam polsat sport wiec good =] A Skazanego to bym jeszcze raz sobie obejrzała ale 2 serie niestety cos jest nie tak z moimi płytami i nigdy nie mam czasu [tzn. zapominam, nie chce mi sie ale czas tez nie zawsze mam xD] podrzucic komus do sprawdzenia lub na nowo przegrac =] Wiecie ze Rosja wygrała z Bułgaria.. ja to sie ciesze =]
a ciekawe co ja bym zrobiła na miejscu takiego Ryana, chyba tez bym sie rzuciła na kogos =D

ocenił(a) serial na 10

Wiem! Mecz Rosja-Bułgaria oglądałam. A jaki jest wynik Francja-USA wiesz może? Kurde faza by była, gdyby w grupie F wszyscy mieli po 1 meczu wygranym i po 1 przegranym. Wtedy małe punkty by zdecydowały pewnie.