PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37271
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P

użytkownik usunięty
Ivona

Hey wlasnie wrocilem... Widze ze forum leci ale juz go w cvzolowce tematow nie ma i musialem go szuakc na liscie... Damiano a byla taka okazja... xD hahaha

użytkownik usunięty

heh.. Wróciłam =] przepraszam wszystkich za moja nieobecnosc :( i ze nie dałam znaku, ale bylam na wakacjach a jak wrocilam to miałam znowu wirusa, ale dzisiaj przyjaciel mi naprawil =] jestem happy bo tu wrócilam ;)widze ze jakis nowy urzytkownik sie dołaczył.. ;> pzdr.

ocenił(a) serial na 10

saabwagon pomógł mi przeżyc te trudne chwile samotności :P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Oj Mateusz była , była ale za to miasto zwiedziłem :) Ja też wczoraj wróciłem , ale już niechciało mi się odpisywać więc dopiero dziś to robię. Paulli tu już wszyscy straciliśmy nadzieję, a ty nawet niepowiedziałaś, że gdziesz jedziesz i myśleliśmy, że nas sobie poprostu olałaś..

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Była Mateusz , ale trudno przynajmniej miasto zwiedziłem :) Kurczę Paulli czemu nikomu niepowiedziałaś , że wyjeżdżasz??? My tu sobie myśleliśmy , że nas sobie poprostu olałaś,,, Jeszcze niech Mery wróci i chcę aby wszystko było jak dawniej..

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Przepraszam was!!! Idę się powiesić, ale przed tym biorę ze sobą komputer i go rostrzaskam zaraz o beton!!

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Poczekaj Damiano ja ci pomoge go rozwalic... Dobry byl wczoraj odcinek Smallville... Myslelem ze Clark wkocu zaliczy a on se olal to... ale te wyskoki Chloe byly swietne - w sodole i w koszuli Clarka albo te cheereladerki... myslslem ze sie poplacze ze smiechu... xD

ocenił(a) serial na 10

Ivona dobrze że się do czegoś przydałem ;)
Taaakkk nie wiem czy wiecie ale w czwartek kończy się 1 sezon O.C. Zostały tylko raptem 4 odcinki i The End.Mam nadzieje że 2 sezon odrazu wjedzie na ekrany :) :D

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Wez wogole nie rób siary Damiano :D ale vir mi wleciał dzien przed wyjazdem no i nie miałam jak powiadomic ;/ ale i tak nic wielkiego sie nie stało mało kto pisał wiec looz ;) a Ty Saabwagon nie pisz o tych odc. bo my dawno wiemy :> i tak troszke nie wypada znowu sie wcinac, nie badz jak inni =]

ocenił(a) serial na 10

Oj tak odcinek wczoraj Smallville był fajny -- akcje Chloe komiczne , szkoda tylko że Lois Lane odchodzi... Wirus Paulli -- rozumiem więc looz :) Dobrze, że coś się w końcu z tym naszym tematem ruszyło.

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Zostaje nie odchodzi... pojawi sie napewno w 8 odcinku jako wamp razme z Lana i Chloe a Clark nic nie bedzie miaj przeciwoko aby go troche zgorszyly... xD

ocenił(a) serial na 10

Acha , ale niewiesz na bank chyba czy będzie grała w każdym odcinku??
Dawajcie pogadajmy o czymś , bo ostatnio nic się niedzieje....

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Ok cisza nic już nie bedędzie o odc. nawet nic nie napisze o dzisiejszym :D...widzieliście Coena z Piłą :D :D :D
..Ale Ciiiiiiiiiichosza ;)

użytkownik usunięty
saabwagon

Lois na 7 sezon pa nie elna umowe podpisana czy tam na 6. To oznacza ze na 23 odcinki zagra tylko w 13. A wiecie ze w Smallville w 7 sezonie bedzsie gral Zach z O.C. mam nadzieje ze nie spikna go z Chloe bo to masakra bedzie...

ocenił(a) serial na 10

Lois na 7 sezon pa nie elna umowe podpisana czy tam na 6. ---- Nierozumiem tego zdania , wytłumacz mi jeszcze raz ..

ocenił(a) serial na 10

Ja ostatnio nie interesuje się się Tajemnicami Smallville:P ale ciekawe jak zaprezentuje się Zach...Wogóle w naprawdę niewielu filmach widziałam aktorów z THe OC.

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Dziwny ten nasz temat, raz strasznie się ślimaczy aby, zaraz potem odżyć -- choć to zdarza się coraz żadziej...

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Sorry takie literowki mi wpadly bo pisalem posta w pospiechu... Lios na 6 czy 7 sezon ma podpisana umowe ale nie pelna... co oznacze ze zagra w kilkunastu odcinkach na caly sezon a nie w kazdym... to tak jakby pracowala na pol etatu... xD

ocenił(a) serial na 10

Siemnakoo wszytskim:P. Sorki wiem, że miałam wrócić w niedziele, ale okazało się, że zostaje na jeszcze troche i wróciłam dopiero z 40 min temu. No tak myżlałam, że będzie troche więcej do czytania, ale i tak nie jest źle:D. Nawet nie wiem na co mam odpisać. Za tydzień też wyjeżdzam, ale tam będzie net i będe mogła pisać, a więc spoko:D. No to tak Tajemnice... nieoglądam jakoś tak mnie nie wciągneło. The. O.C. oczywiście, że oglądam i bardzo się ciesze z powodu 4. sezonu, chociaż troche szkoda, że to ostatni sezon:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

Mery wreszcie jestes :D:D:D tez Smalville nie ogladam, moze z powodu podobnego do Lost ze nnie mialam wtedy w swoim pokoju tv i tez dlatego ze nie przepadam w duzych ilosciach za sf =] teraz tylko trzeba zapodac jakis ciekawy temat ;))

użytkownik usunięty

Ja to uwielbiam Smallville bo to jest serial o moim ulubionym bohaterze z jakich kolwiek komiksow... xD

ocenił(a) serial na 10

Ja kidyś też oglądałam, ale teraz jakoś mnie nie wciagneło, nie wiem czemu nie oglądam.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

no więc mam temat POMOCY !!!!!!!!!!!]
Od razu powiem, że jestem gadatliwą osobą, jak już sę rozkręcę to na całego itp. tylko dziś mam jakieś odchyły....;/ otóż przyjechała do mnie rodzinka a znią taka Sylwia , którą widziałam ostatnio 5 lat temu i rozstałyśmy się w kłótni ni i przyjechała noi KLOPS, kompletnie niewiem o czym z nią gadac.......może to wydawac sie przykre ( sama sie dziwie, zwykle to mówie jak nakręcona a dziś....). Więc prosze Was o pomoc....o czym to ja moge z nią pogadac....poprostu jestem w szoku.....może ze mną coś źle.........gdy poradziłam się kumpeli to tak właśnie powoiedziała:)
szczera jest

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Fajnie, że jesteś znowu Mery. Ja lubię Smallville -- fajny serial.. Pięć lat mówisz Ivona?? To może to ty powinnaś przełamać pierwsze lody i powiedzieć jej np coś takiego" Niepamiętam o co się już pokłuciłyśmy to było tak dawno temu, że powinnyśmy o tym zapomnieć i zacząć od nowa"
Ja podaje tylko przykład w każdym razie wiesz o co chodzi :) Powodzenia!

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Ja też sie ciesze, że wróciłam.
5 lat, miałam cos podobnego tylko, że nie widziałam się z bratem ciotecznym jakieś 7 lat, albo i wiecej. No więc jak najpierw ty było tylko cześć, a później samo tak jakos poszło. No to może zrób tak jak Ci mówi Damiano ma rację:D. A później to same tematy się jakoś posypią.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

No 5 lat to już troszke ;) Najpierw jak zawsze powinnaś powiedzieć..."Ładną mamy dzisiaj pogode? Nieprawdasz?.." od tego trzeba zacząć :D :D ,a potem żadna z was nie bedzie pamietała że 5 lat temu rozstaliście się w kłótni i zanjdziecie multum różnych tematów i temacików.Dobre do rozmowy byłoby Piwko lub więcej (wedle uznania ;) ,a jak rozmowa by się i tak nie kleiła ( w co wątpie :D) to możesz spróbować z czymś mocniejszym :D:D:D:D

Pzdr. :)

ocenił(a) serial na 10
saabwagon

Ooo no to widzisz Ivona masz świetną rade hehe. Piwko i coś mocniejszego hehe dobre:D.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

No to widze, że znowu nasze forum ustało w miejscu. Moze troche go rusze. Kto oglądał dzisiajszy odcinek The O.C.? Kurde poryczałam się. Ale dobrze, że wiem co się będzie dalej działo na szczęście:P:D. Chociaż uważam, że ten odcinek to jeden z tych gorszych bo wydarza się tragedia i nikomu nie jest do śmiechu, oprócz Setha:P:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

Ja nie ogladalem ale dzis obejrzalem odcicek 4 sezonu z alternatywna rzeczywistoscia... niby smieszny ale w pewnym moemencie to da sie poryczec, naprawde dziala na emocje i wyjasnia wszytsko z konca 3 sezonu... ale sami zobaczycie jak w tvn bedzie...

ocenił(a) serial na 10

heY, to dzięki za rady, he he:) skorzystałam i jest super!!! dzięki jeszcze raz, niewiem co bym bez was zrobiła :)

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Zawsze coś byś wymyśliła:D. No jak będziemy mieć czas to obejrzymy, sam wiesz jak to bywa:/. Fajnie wam, że mogliście obejrzeć już 4 sezon i macie wszytskie, ja niestety nie mam ani jednego, załamka:/. Ale może jakoś wykombinuje. Chociaż od wrzesnia rusza PB, a więc będę ściągać 3 sezon i nie będe miała czasu i miejsc, żeby ściągnąć The O.C.:/. Dobra, ale jakoś sobie poradze, przecież musze:P:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

Mi tez sie zrblo smutno jak oglądałam the O.C. wczoraj, i to jest wielki serial przy ktorym płaczesz oglądając to 2 raz. Często płacze jak oglądam pewną scenke z pierwszych odc. 4 serii jak Ryan opowiada Julie(!) o Marissie.. ehh ;/

ocenił(a) serial na 10

Ja oglądałam końcówke 4 sezonu na youtube i popłakałam się, a oglądałam ją pare razy i za każdym razem płakałam. Tak samo było z "Szkołą uczuć", tylko że w tym filmie mi się nie podobała gra głównej postaci:/.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Kurde, ale się rozpisaliście, aż nie wiem na co mam odpowiedzieć. jeszcze w życiu tutaj takiego tłumu nie byłoxD. A teraz tak na serio to może byście coś napisali, a nie tak wszystko w miejscu stoi??

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Ja też nie oglądałem jesszcze 4 sezonu i nie mam zamiaru aż TvN puści :D(oho już nie długo ;) nawet na youtubie nie oglądam filmików z 4 bo musiałbym odrazu cały odcinek zobaczyć :D:D.Jedyne co obejrzałem to zwiastun 4 sezonu - poprostu niewytrzymałem ;) :D

użytkownik usunięty
mery_m1

Kurcze wiece ze to juz miesiąc minął wakacji ;/ jeszcze tylko sierpień ;/ masakra, mam nadzieje ze chodząc do szkoły bedziemy jeszcze wszyscy razem tu pisac i opowiadac co w school itp. ;)

użytkownik usunięty

Eeeee a Damiano gdzie???? Mnie rozbroił odcinek z alternatywna rzeczywistością, tam naprawdę stworzyli emocje lepsze niz z opowiadaniem Rayn'a. Mam nadzieje ze wiesz o czym mowie Paulli? Niby odcinek o swietach i zrobiony na zabawnie ale ma przeslanie. Nie wiem czy lubicie spoilery wiec juz sza o 4 sezonie. Jak wspominam kazdy z poprzednich to na 1 sezon przychodzi mi "o feeee Olivier i te glupie wystepki Marissy z nim" 2 sezon "Caleb i Julie, bedzi sie dzialo. Kiki dlaczego zaczelas pic???" 3 sezon "Kiki nie wierz tej suce. No i dochodzimy do Johnnego (sorry Paulli ale musze), boshe co za palant z niego i zyciowa pokraka, a ty Marissa powtarzasz bedy z przed roku." A wy jak macie???? I tak teraz racjonalnie pomyslec to Marissa ma slabosci do ludzi ktorzy chca sie zabic i sklonnosci do ludzi z serii "niech mnie ktos przytuli". No ale nie wspominamy o Rayn'ie bo to bylo szczescie nad szczesciami jak z nim byla. Dodatkowo na mysl o 3 sezonie przychodzi mi tez "Taylor dlaczego nie bylo cie od samego poczatku????????!!!!!!!!????????"

użytkownik usunięty

Nie wiem co ty teraz wypisywałes:> tak ni z gruchy ni z pietruchy wyskakujesz :> Ja do Johnnego nic nie mam, słodki jest, a zreszta nie patrze tak na to bo to tylko aktor tak jak inni, moge go oceniac jako Ryan'a Donowho i innych tez na tej zasadzie, mozesz o nim jedynie powiedziec ze taka role zagrał, Seth czyli Adam w rzeczywistosci tez taki nie jest, sam to wiele razy powtarza w wywiadach. A Taylor no girls fajnie zagrała w 4 sezonie, ale trzeba przyznac ze w 3 była niezłą bitch :D gdyby nie paczka przyjacioł [wiecie o kim mowie] to nadal by romansila z tym pastorem i byłaby nielubiana przez szkołe.. jesli chodzi o bohaterke serialu Marisse to jestem po jej stronie, wiele osob ma tak w zyciu, ciekawe co wy byscie zrobili maja taką matke jak Julie.. i co chwila przeprowadzki, rozwód rodziców, śmierć przyjaciela, liczne rozstania itp. ;] Olivier źle sie nie zapowiadał.. w pewnym momencie w 3 serii nikt nie miał dla niej czasu, zRyanem sie rozstała to Volhock jej dotrzymywał towarzystwem =] Jak juz mowimy o bohaterach a nie aktorach to nie wiem czemu dodałes Johnnego ;> czy tak specjalnie :>? co on miał do tego..? =] no ale looz :)

użytkownik usunięty

Will da... "kotku" ja caly czas mowie o postaciach bo tak to nazwal bym aktora po imieniu... xD

użytkownik usunięty

ale nadal nie odpowiedziales na kluczowe pytanie, nawet mogłoby sie zec pytania ;) pzdr.

użytkownik usunięty

Wiesz ni z gruchy ni z pietruchy kots musial wkoncu ruszyc ten temat bo nudno juz. Ale nie czaje dlaczego mialbym nie pisac o Johnnym przeciez on jest glownym watkiem czy cos w ta mańke 3 sezonu a ja wpominam w mojej wypowiedzi o sezonach. Damiano ratuj bo te baby mnie doprowadza do szalenstwa.... xD

użytkownik usunięty

I nie baby, dziadzie =] i nie papuguj znowu po mnie wyrazów lub minek bo cie czasne :D

ocenił(a) serial na 10

Oooo zaczyna się tu robić agresywnie, ale fajnie. Podoba mi się to hehe:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

hehe =] nie ma to jak zwaa z nutka prawdy i realizmu ;> :D xD

użytkownik usunięty

Ale jakie wyrazy papuguje i jakie niby minki???? xD ;D ;PPPPP

użytkownik usunięty

Jakie niby wyrazy i jakie niby minki????? xD ;D ;PPPPPP Hello Ivona chyba ty ogladalas "w swiecie kobiet" masz do tego napisy moze???? albo moze kto kolwiek z was ma???? xD no ale ojakie minki ci chodzi Paulli naprawde nie wiem ???!!!! xD ;)

ocenił(a) serial na 10

Ja nawet filmu jeszcze nie ściągnełam:/. Wcześniej ściągałam, ale nie to się ściągało, a napisów też nie znalazłam:/. Aaa musze się pochwalić na reszcie bede miała Shreka 3:P:D hehe już nie moge się doczekać:P:D

ocenił(a) serial na 10

Ja nawet filmu jeszcze nie ściągnełam:/. Wcześniej ściągałam, ale nie to się ściągało, a napisów też nie znalazłam:/. Aaa musze się pochwalić na reszcie bede miała Shreka 3:P:D hehe już nie moge się doczekać:P:D

ocenił(a) serial na 10

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Dobra już jestem, ech z tym internetem miałem ostatnio małe problemy, ale już doszedłem z tym do ładu... Dużo się rozpisaliście a przecież tak niewiemle czasu mineło , jestem pod wrażeniem!!! Ja sobie poczekam na 4 serię dopóki jej TVN nie wypuści , choć i tak wszystkich odcinków raczej nieobejrze -- te początkowe z Sierpnia owszem, ale te co będą we Wrześniu to już wątpię.. Ivona jeśli chodzi o pomoc to polecam się na przyszłość. Kurde żałuje , że niemogłem obejrzeć ostatniego odcinka I sezonu a pamiętam go jak przez mgłe , a już w piątek był początek 2 serii... Mery polecam Shreka 3 , bo to naprawdę świetny film -- w niektórych miejscach rozśmiesza do łez...