Jako zwycięsca 1 edycji zakładam nowy temat dotyczący drugiej.
Lista zwycięsców:
1 edycja - HaRdBucK
2 edycja - ?
Wyniki pierwszej edycji:
50,25 - HaRdBucK
43,5 - VisitorQ
30,5 - krol
26,75 - Demolka25
19 - Robert831231
16,75 - rog1201
12,25- polluma
Zasady te same co ostatnio. Jedyną nowością jaką wprowadzimy będzie podawanie w nawiasie w rankingu łącznego dorobku punktowego danej osoby ze wszystkich edycji. Dzięki temu nasze z trudem uzbierane punkty nie pójdą w zapomnienie, a w przypadku takiej samej liczby punktów u więcej niż jednego gracza w obecnej edycji, wyżej będzie ten, który łącznie ma ich więcej.
Przykład:
6 (48,5) - VisitorQ
5 (35,5) - lubiepiernik
5 (31,75)- demolka25
d@psh
7 - gargamel VisitorQ, pasibrzuch Hardbum
6,75 - smerf zgrywus lubiepiernik
5 - Smerf harmoniusz Robert15031989,
2 - hogata roq1503
Jaki komunikat wyświetlany na jednym z ekranów w kontrolce zaintrygował Kimblerly i pogrążył Gaela?
7 - Gargamel VisitorQ, Smerf Zgrywus Hardbuck
6,75 - Smerf Łasuch lubiepiernik
5 - Smerf Wełniak Robert15031989,
2 - Hogata roq1503
7 - Gargamel VisitorQ, Smerf ciamajda Hardbum
6,75 - Smerf zgrywus lubiepiernik (r)
2 - Hogata roq1503
Jaki komunikat wyświetlany na jednym z ekranów w kontrolce zaintrygował Kimblerly i pogrążył Gaela?
7 - Gargamel VisitorQ, Smerf Zgrywus Hardbuck
6,75 - Smerf Łasuch lubiepiernik
2 - Hogata roq1503
nie badz totalna zenada i nie kradnij mojego zgrywusa :---)
7 - Gargamel VisitorQ, matka natura Hardbum
6,75 - Smerf zgrywus lubiepiernik (r)
2 - Hogata roq1503
Nienajgorzej.
7,75 - Smerf złośnik lubiepiernik (r)
7 - Nad VisitorQ, smerf laluś HaRdBucK
2 - Hogata roq1503
co bylo napisane na kopercie, ktora szeri wyjela z sejfu w ktorej byla falszywa tasma ktora szeri zreszta zniszczyla?
7,75 - Smerf zgrywus lubiepiernik (r)
7 - Nad VisitorQ, smerf laluś HaRdBum
5 - Smerf harmoniusz Robert15031989,
2 - Hogata roq1503
wiem wiem District Attorney state of California att: Jim Lapions confidential
7,75 - Smerf gargamel lubiepiernik (r)
7 - ojciec czas VisitorQ, nicpon HaRdBum
6 - Smerf niechluj Robert15031989,
2 - Hogata roq1503
ale ze mnie gapa !
7,75 - gargamel lubiepiernik (r)
7 - ojciec czas VisitorQ, nicpon HaRdBum
6 - Smerf niechluj Robert15031989,
2 - Hogata roq1503
Nicpoń Jest uczniem i pomocnikiem Gargamela (sprząta jego dom, gotuje, pomaga łapać smerfy), ponieważ wyrzucono go ze szkoły dla czarodziejów
<cwaniak2>
Jak nazywali się śledzeni przez Jacka i Assada ludzie Fayeda? Dla ułatwienie dodam że chodzi UWAGA: o 6 sezon :P
w ogole polecam wam kochani piosenke nasira dżonza ktora odkrylam ponad rok temu http://www.youtube.com/watch?v=DirBbksulqQ
Odkryłeś ją w okienku rozmowy ze mną na gg, więc sobie nie przywłaszczaj Herosa. Jeszcze jedno kłamstwo i Cię zabiję.
No i mam dylemat pierniczek był 1 ale Vi podał całe dane personalne. Komu uznać Hardi? Bo ty tu jesteś od rozstrzygania takich dylematów.
dobra, pojde na kompromis. ja odkrylam hero, a ty kazdy singiel rihanny. deal ?
ej, nie pytaj harda, bo on sie chce zemscic za to ze go wyprzedzam. zapytaj mnie !
Jak dla mnie to Pierniczek powinien dostać punkt - wyprzedziła o 6 minut VisitorQ, a dane które podała są faktycznie nieco lakoniczne, ale poprawne. Jakby było pytanie np o Habiba Marwana i ktoś by odpowiedział tylko "Marwan" to też powinien dostać punkt. W takim pytaniu jak moje przedostatnie (gdzie chodzi o lewe dane syna Davida) jednak powinniśmy wymagać imienia i nazwiska. A Twoje bym przyporządkował do tej pierwszej grupy.
Ok w sumie racja Pieniczek twój punkt :)
8,75 - Sasetka<fajny rym mi chodzi do tego po głowie :p> lubiepiernik
7 - ojciec czas VisitorQ, nicpoń HaRdBum
6 - Smerf Weselnik :P Robert90210,
2 - Hogata roq1503
Idę na pić wypije za wasze Zdrowie (tak Hardi nawet za twoje :P)
Miłego Weekendu :)
ej ! pewnie mi nie uwierzycie, ale cos mi sie kielbasi ten filmweb i nie wyswietla mi sie ze ktos napisal odrazu, tylko po 9325893godzinach.
i oczywiscie, nie twierdze, ze jakis zazdrosnik majstrowal przy mojej przegladarce, odkad wysynelam sie na prowadzenie i zostawilam was, nieudacznikow, daleko w tyle;p
Cholercia, a mówiłem chłopakom by jakoś dyskretnie grzebali w twojej przeglądarce :p
Jane powiadasz - hmmm ja kogoś innego znam, chyba że były dwa takie momenty, ale to jakbyś mógł mi scenę konkretną podać w której to jest to byłbym dźwięczny.
O przepraszam przypomniałem sobie jeszcze raz tę sytuację i to mnie się coś pomieszało :(
Vis: wydaje mi się, że Jack był swoim prawnikiem. Przecież na rozprawie w 7 sezonie nie reprezentował go nikt, bronił się sam, więc to jest moja odpowiedź. To pierwsze co mi wpadło do głowy :D
Nieźle pomyślane, szczwany lis z Ciebie Hard, jednak muszę Cie zasmucić - w pewnym momencie serialu Jack był czyimś prawnikiem. Słowem podpowiedzi rzec mogę, że owa osoba długo w serialu nie występowała.
z mniej waznych, to mysle, ze pytanie bylo czyim prawnikiem byl jack a dydek odpisal, ze byl swoim, wiec odpowiedz sie zgadza..
no, a teraz gwozdz programu <wiec sie pospiesz> !
NASZ UKOCHANY JOEY STARR, JEDEN Z LEPSZYCH MUZYKOW NA SWIECIE, TEN SAM KTORY DELIKATNIE LECZ STANOWCZO, ZAATAKOWAL 3 LUDZI I ZDEMOLOWAL ICH SAMOCHOD SIEKIERA, JEST AKTOREM I GRAL MIEDZY INNYMI W ASTERIKSIE I OBELIKSIE !!!!!! PADLAM NA RYJ I JUZ NIE WSTANE !
A tam w senacie w 7 sezonie to nie chodziło czasem o adwokata lub obrońce? A zresztą nieważne - w serialu jest moment w którym Jack wyraźnie mówi że jest czyimś prawnikiem.
Dokładnie!
H: Nic nie powiem bez prawnika.
J: Ja jestem twoim prawnikiem, synu!
8,75 - Pierniqowa Smerfetka
7 - ojciec czas VisitorQ, nicpoń HaRdBum
6 - Smerf Weselnik :P Robert90210,
3 - Hogata roq1503
Toś teraz poleciał - nie mam pojęcia i co więcej nawet nie kojarzę takiej sytuacji ale jestem bardzo ciekaw odpowiedzi :)