Jako zwycięsca 1 edycji zakładam nowy temat dotyczący drugiej.
Lista zwycięsców:
1 edycja - HaRdBucK
2 edycja - ?
Wyniki pierwszej edycji:
50,25 - HaRdBucK
43,5 - VisitorQ
30,5 - krol
26,75 - Demolka25
19 - Robert831231
16,75 - rog1201
12,25- polluma
Zasady te same co ostatnio. Jedyną nowością jaką wprowadzimy będzie podawanie w nawiasie w rankingu łącznego dorobku punktowego danej osoby ze wszystkich edycji. Dzięki temu nasze z trudem uzbierane punkty nie pójdą w zapomnienie, a w przypadku takiej samej liczby punktów u więcej niż jednego gracza w obecnej edycji, wyżej będzie ten, który łącznie ma ich więcej.
Przykład:
6 (48,5) - VisitorQ
5 (35,5) - lubiepiernik
5 (31,75)- demolka25
Ale żenada - zrobiłem błąd ortograficzny :(
ZwycięStwo -> zwycięZca. Zapomniałem, że to się odmienia nietypowo :C
co za glupi pomysl, z podawaniem rankingu z poprzedniej edycji przy kazdym wpisie. konkretny kciuk w dol ! co wiecej, nie zamierzam tego robic. zrozumiano?
To ja miałem napisać... W przypadku remisu będziemy zerkać na 1 stronę gdzie podany jest dorobek punktowy z poprzednich edycji.
Henry Taylor przetrzymywany był w piwnicy sklepu przy 12451 Arlington Avenue.
Mnie też się nie podoba ten pomysł z podawaniem starej punktacji. Więcej roboty mniej przyjemności wg mnie. Nowa edycja to nowe punkty proste.
o, moja pierwsza czasteczka punkciuku.
czym quinn, pobil pierwsza osobe, ktora pobil, odkad go poznalismy ?
znow olal.
prosze o wymienienie chociaz jednej sytuacji, w ktorej ktos <kto> cos <co> jadl.
Jack w pierwszym odcinku pierwszego sezonu w kuchni swojego domku pałaszował jakiś jogurt/serek, trudno określić.
Ok, to pytanie moje pytanie brzmi i grzmi tak: jaki jest jedyny sezon który zaczynał się sceną z Jackiem (jaką?) i jedyny który nie kończył się sceną z Jackiem (a jaką?)?
sezon nr 2 konczyl sie zatruciem davida przez mandragore
sezon nr 5 zaczynal sie jackiem i audrey krzatajacych sie po domu
olaboga, przeciez jacek byl na platoformie i czekal na przydzielenia zadania. nie wkrecaj mnie w audrey:
Dobrze, że się poprawiłaś sama ;p
2 - hardbuck,
1,75 - lubiepierniczek
1 -robert831231, visitorq
Dajesz Pierniczeq
Cholera to dobrze strzeliłem :p
To taka prościzna: jaki przedmiot (może nie codziennego ale częstego użytku) zakończył karierę Prezydenta Logana?
Jak dla mnie to zawsze było pióro ale wiki podaje pen co również może oznaczać długopis a dokładnie sprawdzać mi się nie chce więc uznam ;)
2,75 - lubiepiernik
2 - hardbuck, visitorq
1 -robert831231
Nie, chyba jednak 10, a mialem pisać 11, nie wiem wlaściwie dalczego 12 walnałem :P naliczyłem 11 bo do 10 kurierów dodałem fiolkę z hotelu, ale poźniej pomyślałem, że jednym z kurierów był chyba koleś z hotelu :P
s03e16 37:14 - Stephen mówi Jackowi, że ma jeszcze 11 fiolek z wirusem. Jak do tego dodamy tą (widoczną w s03e15 37:04) wykorzystaną w hotelu przez Alversa, wychodzi 12. I to jest dobra odpowiedź.
Tak BTW to dlaczego Piernik zadał pytanie za mnie? O 13 pojawiła się informacja, że udzieliłem poprawnej odpowiedzi, więc czas na zadanie swojego miałem do 1:/
Demolka zgubiło Cię to kombinowanie :P
No nareszcie mamy prawidłowy ranking - tak już pewnie zostanie (oczywiście jeśli dalej Piernik będzie dawaC z siebie 200%).
3 - hardbuck
2,75 - lubiepiernik
2 - visitorq
1 -robert831231
Jakie było pierwsze zdanie wypowiedziane
Nie, pytałem serio :P
3 - hardbuck
2,75 - lubiepiernik
2 - visitorq
1 -robert831231, roq1201
'to chyba jakis zart' jest moim autorskim tekstem. ryan troche to transmutowal i powstalo wlasnie to, co ukradl mi rozek.
Yyyy... więc dlaczego moja odpowiedź nie została zaliczona ? To że niżej napisałem coś innego nie niweluje powyższego posta. Ew można zawsze odjąc za blędną poźniejszą odpowiedź, chociaż i tak troche nie fair by to było bo już takich przypadków kilka było. (czyt. Jeśli 1 odpowiedź była dobra za kolejne blędne nie odejmowano pkt)
Przecież na początku drugiej odpowiedzi zaprzeczyłeś pierwszej...
-12
-nie, jednak 10.
Idąc tym tropem to można podać od razu kilka odpowiedzi i jak któraś będzie dobra to wygrywasz :P Jeśli podajesz 2 odpowiedź to ona przekreśla pierwszą - chyba, że jest jej uzupełnieniem (np. jak wymieniasz kretów w CTU i za pierwszym razem zapomnisz o Jamey, ale dodasz ją w 2 odpowiedzi i nikt w międzyczasie nie oceni Twojej pierwszej niepełnej, to dostajesz cały punkt).
Kto i do kogo wypowiedział te słowa:
"Nie czekaj, aż twoje życie przejdzie ci obok. Znajdź sobie pracę, którą naprawdę będziesz lubić. Wszystko inne się nie liczy."
Tłumaczenie może troszeczkę odbiegać od oryginału, ale sens zostaje ten sam. Nie mogę podać wersji angielskiej bo będzie zbyt łatwo :)
Dobrze :)
3 - hardbuck, Visitorq
2,75 - lubiepiernik
1 -robert831231, roq1201