PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

24 QUIZ Part II

ocenił(a) serial na 10

No to lecimy z dalej :)

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Vis wybacz, że to tak okrutnie wyglądało, ale na swoją pociechę powiem, że mi się zawiesiła przeglądarka podczas odpowiadania na pytanie Roq i gdyby nie to, odpowiedź pojawiłaby się z 2-3 min wcześniej i nie czułbyś tego niedosytu...

Albo faktycznie się nad Tobą pastwię - przygotowuję swoją odpowiedź, obliczam ile zajmie Ci wymyślenie swojej i w odpowiednim momencie wrzucam :P

"Nina - you win"

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

O do jasnej Anielci, rzeczywiście moje pytanie dało wygraną Hardbuckowi (a mogłem pogłówkować nad trudniejszym :p)

Ale przejdźmy do meritum:

PANIE I PANOWIE, NINIEJSZYM OGŁASZAM IŻ ZWYCIĘZCĄ PIERWSZEJ EDYCJI QUIZU NA NAJWIERNIEJSZEGO FANA SERIALU "24 HOURS" ORAZ STATUETKĘ ZŁOTEGO KUGUARA OTRZYMUJE HARDBUCK !!! !!! !!! <FanFary> :P

I <<< 50,25 - HaRdBucK >>>

II << 43,5 - VisitorQ >>

III < 30,5 - lubiepiernik >

Zaszczytne i chwalebne drugie miejsce otrzymuje stręczyciel w zadawaniu trudnych pytań VisitorQ, a zaszczytne acz ciut mniej chwalebne trzecie miejsce otrzymuje, słodki jak pierniczek, lubiepierniczek !!!

Dalsze miejsca wyglądają następująco:

26,75 - Demolka25
19 - Robert831231
16,75 - rog1201
12,25- polluma

Również i tym uczestnikom gratulujemy dobrych wyników i życzymy sukcesów w kolejnych edycjach quizu :D

A teraz MUZYKA !!! ZABAWĘ CZAS ZACZĄĆ !!! NIECH POLEJE SIĘ SZAMPAN :P

PS robimy drugą edycję...???

ocenił(a) serial na 10
rog1201

korzystajac z okazji, ze zaklecie imperius przestalo dzialac, jako czlowiek z wolna swiadomoscia, chcialam doniesc, ze uzytkownik o nicku 'hardbuck' jest czarodziejem i najwierniejszym smierciozerca voldemorta. powinien zostac usuniety z quizu i rankingu ze skutkiem natychmiastowym.

lubiepiernik

A to jednak był ten limit punktów ? :P

Moim zdaniem szkoda robić nowego tematu, kolejna edycja ? Ofc, ale można ją zacząc tutaj =)

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Sama jesteś Zbigniew Zych :/