"good for you" było szczere niczym tamto "Good for him!" Karen do Eddie o Dejwie ;>
Rozumiem, że biszkopt to ja. Może być, szczególnie jeśli jeszcze z truskawkami :)
A teraz arcy mega ultra trudne pytanie:
Proszę podać nazwisko osoby pracującej w chińskim rządzie dla USA.
No to myślcie nad tym arcy mega ultra trudnym pytaniem a ja idę na Terror Mechagodzilli :p
ale nie z truskawkami, bo podobnie jak nalesniki, biszkopt z truskawkami jest niezjadliwy. dla biszkopta widze za to nutelke;]
Pierniczku nie wiem jak to powiedzieć ale to był Hong Wai...
34 - HaRdBucK
32 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
18,75 - LubieLubiepiernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120
Co do biszkopta to zależy o jakim mówimy - o ciastkach czy o placku - bo mnie chodziło o placek (biszkopt na to bita śmietana na nią truskawki a wszystko zalane galaretką <mniam>)
przesadziles. i to podojnie. nie dosc ze nie uznales mojego chinczyka, to jeszcze mowisz o czyms, co ma w skladzie bita smietane, i osmielasz sie nazywac to <mniam>? shame on you ! ;p
No przecież bita śmietana jest ach i och i w ogóle... Chyba nie chcesz mi powiedzieć Pierniczku że wolisz tą podróbę śmietany Śnieżką zwaną? :pp
mam nadzieje ze zartujesz;> bita smietana w kazdej z opcji jest paskudna <rzygi>. no ale, jak cos jest obrzyliwe, to wiemy ze hardbureck jest tego smakoszem, dlatego zawsze zabiera mi smietane w zamian za czekolade z nalsnikow/lodow. moje dwa kochane obrzydliwce;*
Dlaczego John nie chciał spotkać się z George`m? (proszę o podanie 2 powodów)
jak mniemam dzon to syn zorza, a nie chcial sie z nim spotkac boooo zostawil go i jego matke i uciekl? i pewnie dlatego ze nie rozmawial z nim od 39012 lat ? jak znow to bedzie zle, to sie zabije.
Jeśli chodzi o słodycze to niekwestiowanym liderem jest oczywiście nasza ulubiona szarlotka (opcjonalnie bojken/szara reneta/antonówka) na kruchym cieście z kruszonką na zimno [nie uznajemy profanacji na ciepło z lodami].
1. Nie miał czasu/był zajęty
2. Nie miał ochoty na spotkanie z ojcem w związku z ich przeszłością
Zatem Pierniczku śliwkowy udało Ci się - nareszcie zdobyłaś punkt.
34 - HaRdBucK
32 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
19,75 - lubiepiernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120
no wreszcie !
pytanie jest nastepujace:
prosze o wyminienie 5 par <10 osob> ktore mialy tak samo na imie w sezonach 1-7+redemption.
Alan Wilson - Alan Millikan
Ryan Burnett - Ryan Chapelle
Henry Taylor - Henry Powell
Michael Amador - Michael Latham
Joseph Wald - Joseph Fayed
vis, hard cie niebezpiecznie wyprzedza;>
35 - HaRdzBocK
32 - VarchlaQ
23,75 - Depilatorka25
19,75 - mistrz
14 - Roberta831231
11,25- pollka
10 - róż120
Kto pojawił sie we wszystkich odcinkach tylko jednego sezonu (poza nim nie pojawił/a się w żadnym z pozostałych)
35 - HaRdBucK
33 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
19,75 - lubiepiernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120
Właściwie już mi się kończą pomysły na jakieś ciekawsze pytania, więc teraz kolejne mega ultra trudne będzie: kogo i w jaki sposób uratował Edgar?
Kiedy Sarah Gavin została zatrzymana pod zarzutem bycia wtyką, to Edgar przeprowadził dochodzenie, które wskazało, że winna była Marianne Taylor. W ten sposób przyczynił się do uniewinnienia Sary.
Jak już mówiłem to było niesamowicie trudne pytanie i tak jak się spodziewałem nikt na nie nie odpowiedział :p
36 - HaRdBucK
33 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
19,75 - lubiepiernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120
VisitorQ - brawo.
36 - HaRdBucK
34 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
19,75 - lubiepiernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120
przykro mi to mowic, ale taka strategia nie istniala, wiec nikt jej nie mogl uzyc.
Chciałbym oficjalnie oświadczyć, że lubiepiernik nie jest moją dziewczyną.
Vis może chociaż napiszesz z którym sezonem związana jest ta strategia?
TO NIE JEST TWOJE ZDJĘCIE I NIE POZWOLĘ, ŻEBYŚ SOBIE PRZYPISYWAŁA RÓWNIE OBRZYDLIWY WYGLĄD.
Jak ja was lubię moje robaczki :p
1) Jesteście pewni, że nie jesteście parą? Bo czasem jak czytam to...
2) To samo co Hardi chciałem napisać - kogo se tam wlepiłaś?
3) Uwaga będzie podpowiedź - strategia ta istniała naprawdę wbrew przeczuciom Pierniczka, co więcej została wykorzystana przez dwie osoby w serialu co więcej powiedzieć mogę tylko tyle, że nie było to ani w pierwszym ani ostatnim sezonie. Ale więcej już nie podpowiadam. :p
to prawda, dydek nie potrafi ukryc swojego goracego uczucia ktorym mnie darzy.
JEST MI PRZYKRO, ZE NAWET TY... WIESZ CO... MYSLALAM ZE SKORO PRZESZPERALES CALY INTERNET, W POSZUKIWANIU MNIE, TO MNIE ROZPOZNASZ !
to w takim razie, moze wtedy, kiedy jack byl uwieziony na lotnisku;>
Przeszperałem przeszperałem i wiem, że wyglądasz troszku inaczej :p
Niestety nie na lotnisku...
Miałem nie podpowiadać już, ale niech będzie: tak - jedna z postaci o niej mówi. Także szukajcie a w międzyczasie możecie rzucić okiem na to:
http://www.funnyordie.com/videos/06e7448bfb/law-order-really-special-victims-uni t-from-rich-keith#player
Dalej nie mam pojęcia. A link z Charlesem Loganem to większe świństwo od mojego zdjęcia całujących się Teri i Jacka... I srogie konsekwencje zostaną z tego niecnego postępku wyciągnięte! Chyba, że zamieścisz jakąś mniej ogólną podpowiedź to może unikniesz kary :P
No nie mów, że nie lubisz Logana? Jednego z moich naj naj naj bohaterów 24 godzin! Co do podpowiedzi to sam nie wiem co rzec by nie rzec za dużo. Powiem, że było to dość ważne posunięcie ze strony tych którzy je wprowadzili w życie. I tyle. Więcej nie podpowiadam i idę obejrzeć jakiś film. Jak dziś w godzinach popołudniowych odpowiedzi dalej nie będzie to wstawię jakąś sporą podpowiedź.
A Ty lubisz Logana? W 4 sezonie pokazał się ze strony niewdzięcznego mięczaka i tchórza, a w 5 sezonie stał się jeszcze pionkiem (w rękach Graema i Alana) - jak na prezydenta USA to nie za dobrze. Jeśli natomiast wolisz umieścić go w kategorii czarnego charakteru, to do pięt nie dorasta Ninie, Mandy, Carze, Jonasowi, Alanowi, Michaelowi, Stephenowi czy Habibowi :P
A politykiem z klasą był David Palmer. A poza nim np James Heller.
No ja Logana uwielbiam ale jako postać za całokształt a nie koniecznie przypisując go do jakiejś konkretnej grupy. Pamiętam jak pierwszy raz oglądałem 4 sezon to za każdym razem jak się pojawiał Charles to chciałem mu nakopać do dupy. Podobnie w 5 sezonie aż do czasu kiedy się okazuje że to on za tym stoi. Od tego czasu zaczął zwracać moją uwagę. A jak go zobaczyłem w szóstym sezonie w końcówce odcinka w którym wraca to nie wiedzieć czemu ucieszyłem się jak nigdy dotąd. Podejrzewam, że można by to porównać do przykładu chłopaka który nie cierpi jakiejś dziewczyny a potem nagle uświadamia sobie, że nie może bez niej żyć. Charles Logan to tchórz bojący się podjęcia jakiś konkretnych decyzji - jednak to jest w nim chyba najlepsze i to w nim uwielbiam. W w ogromniej mierze to zasługa Gregorego Itzina, który zagrał go fantastycznie. A scena jego aresztowania to po prostu re-we-la-cja! I dlatego też ciągle liczę że wróci w 8 sezonie.
A za Hellerem nigdy nie przepadałem - może jakby zginął jednak w piątym sezonie to bym nabrał do niego jakiś pozytywnych odczuć a tak to ...