Chloe O'Brian zastrzeliła karabinem zabójcę, którego dane personalne nie były znane w serialu.
Jeśli takiej odpowiedzi oczekiwałeś to imo Hard już odpowiedział, a danych nie podawał bo ich nie było :P
Takiej to było pytanko z serii, tych podchwytliwych. Nie odpowiedziała na część zadaną w nawiasie. Więc jego odpowiedź nie była pełna, chociaż zawierała cudny obrazek.
Punkt dla Ciebie i zadajesz pytanie :)
43,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
27,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
17,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201
Robert dlaczego grasz tak nie czysto? Przecież nawet Demolka uznał moją odpowiedź, która była POPRAWNA. NIE podałem danych, bo NIE SĄ znane. W wikipedii ten człowiek figuruje jako "Zabójca nasłany przez Morissona" i takie dane właśnie podałem.
Stronniczo podchodzisz do moich wypowiedzi z powodu naszej kłótni w innym temacie, dlatego wymyślasz na siłę cokolwiek do czego mógłbyś się przyczepić.
Demolka bardzo honorowo uznał moją odpowiedź jako obiektywna osoba, mimo że w jego interesie byłoby jej nie uznanie. Ja podpisuję się pod tym napisał, a jako autor quizu decyduję ostatecznie. VisitorQ na 100% by również nas poparł.
A Ty swoim postem udowodniłeś, że podałem poprawną odpowiedź i chyba sobie nawet nie zdajesz z tego sprawy.
Jak masz dalej zamiar tylko psuć nam zabawę, to może sobie daruj.
44,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
26,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
17,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201
Nie dodawaj sobie punktu bo chciałem coś przypomnieć cofnijmy się do 11 czerwca 2009 15:37 i tego posta:
Nie prosiłem o podanie imion i nazwisk, tylko wymienienie spiskowców.
Wystarczyłaby taka odpowiedź:
1. Alan Wilson (mastermind)
2. Graem Bauer (sterował Loganem)
3. współpracownik Graema #1 / Ron
4. współpracownik Graema #2 / Robert Joseph
5. współpracownik Greama #3 / imię i nazwisko nieznane
6. Charles Logan
7. Phillip Bauer
8. Christopher Henderson
9. James Nathanson
10. Walt Cummings
Jest w nawiasie dane personalne? jest pytanie miało być podchwytliwe, było. Więc ja chciałem podobnie, imię i nazwisko nieznane. Udzieliłeś odpowiedzi niepełnej, tak jak Ci którzy odpowiadali na twoje pytanie.
Więc punkt wędruje do Demolki chyba, że nagle zmieniasz zasady?
W których sezonach akcja ani przez chwilę nie była umiejscowiona na Pustyni Mojave?
Bardzo dojrzale, pytanie powinien zadawać demolka. A Ty zmieniasz zasady, jak i kiedy Ci pasuje.
Robert geniuszu intelektu to są 2 różne kwestie. Ja pytałem o osobę, której dane NIE byly podane, więc jakby ktoś napisał "współpracownik Graema, którego dane nie są znane" czy "trzeci współpracownik" albo "tamten koleś który siedział z Gramem i jego 2 kumplami" to odpowiedź byłaby uznana. Ty podobnie pytasz o osobę, której dane NIE są znane, dlatego ja ją WYMIENIŁEM i nazwałem "zabójcą nasłanym przez Morrisona" - celowo sprawdziłem jak jest nazwana w Wiki, bo wiedziałem że podejdziesz do sprawy bardzo skrupulatnie. Gdybym tej osoby NIE wymienił, bo NIE znam jej danych tak jak to miało miejsce przy moim pytaniu to wtedy byłaby analogia. A ja wymieniłem tą osobę. Pisałem Ci już wcześniej, żebyś nie próbówał porywać się na stosowanie moich trików, bo Ci to nie wychodzi i właśnie dałeś tego kolejny dowód.
Z resztą jesli nie uznajesz mojej odpowiedzi to tym samym zaprzeczasz temu co jest napisane w Wiki - tam ów człowiek nazwany został Zabójcą Morrisona, a nie Zabójcą Morrisona Którego Dane Nie Są Znane.
Potrzymuję swoją decyzję i pytanie. Mam nadzieję, że teraz wszystko rozumiesz.
To miało być podchwytliwe pytanie.
Odpowiedź na twoje pytanie: W sezonach: 1,3,7
Teraz ok.
44,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
26,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
18,5 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201
Gonie Pierniczka, no to teraz będzie łatwiej:
Jakiego koloru i marki było auto, Cloe?
Brawo o to chodziło :)
44,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
26,75 - Demolka25
25,5 - lubię Sensownego Pierniczka ;)
18,5 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201
Twoja kolej :)
No i dziś już pewnie, nie będzie pytanka. Bo Pierniczek poszła czytać, szkoda no ale trzeba dzielnie czekać :)
A skąd Ty tak dobrze wiesz co ona dokładnie robi co? Przyznaj się od razu lepiej :p
Eee widzę, że Pierniczek ostro zabalowała wróć.. zaczytała się ;) to, żeby smutno nie było Wujek Adam zada pytanie:
Kto nigdy nie zaprzeczał, że jest sukinsynem?
Rzeczywiście masz całkowitą rację, powiedział tak o sobie i zwracam honor w takim bądź razie. Jednakże chodziło mi o kogoś innego a sukinsyn odnosił się do tego dialogu:
X: Wiesz co? Kawał sukinsyna z Ciebie.
Y: Nigdy temu nie zaprzeczałem.
Ale jak dobrze odpowiesz to dostaniesz cały punkt. Podpowiem, że tego mężczyznę łączy z Ethanem pewna ważna rzecz.
Vis moim zdaniem roq udzielił już odpowiedzi na pytanie :P Mówię Ci, że to jest w takim wypadku nasza wina jak ułożymy pytania, na które jest więcej dobrych odpowiedzi niż myśleliśmy :P
Ethan rzeczywiście nazywa sam siebie sukinsynem jednak nie ma tam żadnej wzmianki o tym by kiedykolwiek temu zaprzeczał gdy ktoś go tak nazwał a o to się dokładnie pytałem ;)
A tak z imienia? Bo jakoś nie kojarzę ryżego :p
PS. Pytania jeszcze są - sam ma w zapasie kilka plus tego killer o którym wspominałem.
Vis możesz już podać dobrą odpowiedź i pozwolić wygranemu zadać pytanie? Coraz częściej po Twoich pytaniach quiz zamiera na kilka dni :P
Bo jego pytania, są skłaniające do myślenia i szukania, Nie polegają na szukaniu, tylko po Wiki. Więc mnie się podoba, tylko Ty po każdym jego pytaniu narzekasz :P
Chłopaki, chłopaki, chłopaki :p
Oto ostateczna podpowiedź po której każdy zgadnie nawet ktos kto nigdy nie oglądał serialu:
Osobą która zwróciła się do owego sukinsyna w w/w przeze mnie dialogu jest żona swojego męża czyli Karen Hayes.
Miles Papazian?
Robert: no to fajnie, że lubisz pytania VisitorQ - szkoda, że nigdy nie umiesz odpowiedzieć poprawnie na żadne z nich i quiz stoi całymi dniami w miejscu :(
Ona nie może być synem plaży bo ona kocha Jacka i spotyka się z Toniem tylko po to by być bliżej Rolnika. To przecież oczywista oczywistość.
No ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Hard lecisz sobie teraz w kulki - wiem że wiesz o kogo chodzi i specjalnie nie odpowiadasz - to Ty jesteś spiritus movens tego całego zastoju :ppp
Piszę to osoba która się wykłócała kto jest przyjaciółmi Rayana. Bill Buchanan
Vis przecież podałeś już poprawną odpowiedź w swojej "podpowiedzi" :P Nie zamierzam zabierać punktu Roq - jak dla mnie on zasłużył na te 0,75 ;-)
Jak Bill to też nie - ale spoko loko chłopaki połowę obsady już wymieniliście to teraz czas na resztę :p Jazdaaaa, Skuterrrr, Manieczkiiii.