PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

24 QUIZ Part II

ocenił(a) serial na 10

No to lecimy z dalej :)

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

oooo widzisz dobrze, podaj całą i dostaniesz punkcik.

Robert831231

Chloe O'Brian zastrzeliła karabinem zabójcę, którego dane personalne nie były znane w serialu.

Jeśli takiej odpowiedzi oczekiwałeś to imo Hard już odpowiedział, a danych nie podawał bo ich nie było :P

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

Takiej to było pytanko z serii, tych podchwytliwych. Nie odpowiedziała na część zadaną w nawiasie. Więc jego odpowiedź nie była pełna, chociaż zawierała cudny obrazek.
Punkt dla Ciebie i zadajesz pytanie :)

43,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
27,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
17,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Robert dlaczego grasz tak nie czysto? Przecież nawet Demolka uznał moją odpowiedź, która była POPRAWNA. NIE podałem danych, bo NIE SĄ znane. W wikipedii ten człowiek figuruje jako "Zabójca nasłany przez Morissona" i takie dane właśnie podałem.

Stronniczo podchodzisz do moich wypowiedzi z powodu naszej kłótni w innym temacie, dlatego wymyślasz na siłę cokolwiek do czego mógłbyś się przyczepić.

Demolka bardzo honorowo uznał moją odpowiedź jako obiektywna osoba, mimo że w jego interesie byłoby jej nie uznanie. Ja podpisuję się pod tym napisał, a jako autor quizu decyduję ostatecznie. VisitorQ na 100% by również nas poparł.

A Ty swoim postem udowodniłeś, że podałem poprawną odpowiedź i chyba sobie nawet nie zdajesz z tego sprawy.

Jak masz dalej zamiar tylko psuć nam zabawę, to może sobie daruj.

44,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
26,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
17,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Nie dodawaj sobie punktu bo chciałem coś przypomnieć cofnijmy się do 11 czerwca 2009 15:37 i tego posta:

Nie prosiłem o podanie imion i nazwisk, tylko wymienienie spiskowców.

Wystarczyłaby taka odpowiedź:
1. Alan Wilson (mastermind)
2. Graem Bauer (sterował Loganem)
3. współpracownik Graema #1 / Ron
4. współpracownik Graema #2 / Robert Joseph
5. współpracownik Greama #3 / imię i nazwisko nieznane
6. Charles Logan
7. Phillip Bauer
8. Christopher Henderson
9. James Nathanson
10. Walt Cummings

Jest w nawiasie dane personalne? jest pytanie miało być podchwytliwe, było. Więc ja chciałem podobnie, imię i nazwisko nieznane. Udzieliłeś odpowiedzi niepełnej, tak jak Ci którzy odpowiadali na twoje pytanie.
Więc punkt wędruje do Demolki chyba, że nagle zmieniasz zasady?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

W których sezonach akcja ani przez chwilę nie była umiejscowiona na Pustyni Mojave?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Bardzo dojrzale, pytanie powinien zadawać demolka. A Ty zmieniasz zasady, jak i kiedy Ci pasuje.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Robert geniuszu intelektu to są 2 różne kwestie. Ja pytałem o osobę, której dane NIE byly podane, więc jakby ktoś napisał "współpracownik Graema, którego dane nie są znane" czy "trzeci współpracownik" albo "tamten koleś który siedział z Gramem i jego 2 kumplami" to odpowiedź byłaby uznana. Ty podobnie pytasz o osobę, której dane NIE są znane, dlatego ja ją WYMIENIŁEM i nazwałem "zabójcą nasłanym przez Morrisona" - celowo sprawdziłem jak jest nazwana w Wiki, bo wiedziałem że podejdziesz do sprawy bardzo skrupulatnie. Gdybym tej osoby NIE wymienił, bo NIE znam jej danych tak jak to miało miejsce przy moim pytaniu to wtedy byłaby analogia. A ja wymieniłem tą osobę. Pisałem Ci już wcześniej, żebyś nie próbówał porywać się na stosowanie moich trików, bo Ci to nie wychodzi i właśnie dałeś tego kolejny dowód.

Z resztą jesli nie uznajesz mojej odpowiedzi to tym samym zaprzeczasz temu co jest napisane w Wiki - tam ów człowiek nazwany został Zabójcą Morrisona, a nie Zabójcą Morrisona Którego Dane Nie Są Znane.

Potrzymuję swoją decyzję i pytanie. Mam nadzieję, że teraz wszystko rozumiesz.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

To miało być podchwytliwe pytanie.

Odpowiedź na twoje pytanie: W sezonach: 1,3,7

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

No i też chyba w 4.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Na razie źle, ale jesteś blisko.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

3,6 oraz 7 w tych sezonach akcja nie działa się na pustyni Mojave.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Teraz ok.

44,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
26,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
18,5 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Gonie Pierniczka, no to teraz będzie łatwiej:
Jakiego koloru i marki było auto, Cloe?

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

jakim samochodem byla niebieska toyota prius.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Brawo o to chodziło :)

44,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
26,75 - Demolka25
25,5 - lubię Sensownego Pierniczka ;)
18,5 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201

Twoja kolej :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

No i dziś już pewnie, nie będzie pytanka. Bo Pierniczek poszła czytać, szkoda no ale trzeba dzielnie czekać :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

A skąd Ty tak dobrze wiesz co ona dokładnie robi co? Przyznaj się od razu lepiej :p

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Eee widzę, że Pierniczek ostro zabalowała wróć.. zaczytała się ;) to, żeby smutno nie było Wujek Adam zada pytanie:

Kto nigdy nie zaprzeczał, że jest sukinsynem?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

jacek ?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

George Mason ?

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Ani ten ani ten ;p

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

rajan ?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Też nie - podpowiem, że ta osoba nie jest za bardzo związana z Jackiem.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Mike Doyle?

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Niestety. Jakby co nocą wrzucę taka dość dużą podpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Ethan Kanin

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Ethan by chyba takiego czegoś nie powiedział, ale jesteś blisko :)

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Senator Blaine Mayer

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Na poparcie Ethan'a zobacz s07e23 27:48 :)

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Rzeczywiście masz całkowitą rację, powiedział tak o sobie i zwracam honor w takim bądź razie. Jednakże chodziło mi o kogoś innego a sukinsyn odnosił się do tego dialogu:

X: Wiesz co? Kawał sukinsyna z Ciebie.
Y: Nigdy temu nie zaprzeczałem.

Ale jak dobrze odpowiesz to dostaniesz cały punkt. Podpowiem, że tego mężczyznę łączy z Ethanem pewna ważna rzecz.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

ryży ? zdaje sie,ze koncza nam sie pytania;]

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Vis moim zdaniem roq udzielił już odpowiedzi na pytanie :P Mówię Ci, że to jest w takim wypadku nasza wina jak ułożymy pytania, na które jest więcej dobrych odpowiedzi niż myśleliśmy :P

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Ethan rzeczywiście nazywa sam siebie sukinsynem jednak nie ma tam żadnej wzmianki o tym by kiedykolwiek temu zaprzeczał gdy ktoś go tak nazwał a o to się dokładnie pytałem ;)

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

A tak z imienia? Bo jakoś nie kojarzę ryżego :p

PS. Pytania jeszcze są - sam ma w zapasie kilka plus tego killer o którym wspominałem.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Vis możesz już podać dobrą odpowiedź i pozwolić wygranemu zadać pytanie? Coraz częściej po Twoich pytaniach quiz zamiera na kilka dni :P

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Bo jego pytania, są skłaniające do myślenia i szukania, Nie polegają na szukaniu, tylko po Wiki. Więc mnie się podoba, tylko Ty po każdym jego pytaniu narzekasz :P

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Tym SOB, mam nadzieje że jest Aaron Pierce :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Chłopaki, chłopaki, chłopaki :p
Oto ostateczna podpowiedź po której każdy zgadnie nawet ktos kto nigdy nie oglądał serialu:

Osobą która zwróciła się do owego sukinsyna w w/w przeze mnie dialogu jest żona swojego męża czyli Karen Hayes.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Miles Papazian?

Robert: no to fajnie, że lubisz pytania VisitorQ - szkoda, że nigdy nie umiesz odpowiedzieć poprawnie na żadne z nich i quiz stoi całymi dniami w miejscu :(

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Pomysł z Aaronem Piercem naprawdę klawy :D A może Michelle Dessler? <żart>

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

LEAVE MICHELLE ALONE!!!

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Ona nie może być synem plaży bo ona kocha Jacka i spotyka się z Toniem tylko po to by być bliżej Rolnika. To przecież oczywista oczywistość.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

No ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Hard lecisz sobie teraz w kulki - wiem że wiesz o kogo chodzi i specjalnie nie odpowiadasz - to Ty jesteś spiritus movens tego całego zastoju :ppp

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Piszę to osoba która się wykłócała kto jest przyjaciółmi Rayana. Bill Buchanan

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

to moja ostateczna odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Vis przecież podałeś już poprawną odpowiedź w swojej "podpowiedzi" :P Nie zamierzam zabierać punktu Roq - jak dla mnie on zasłużył na te 0,75 ;-)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Jak Bill to też nie - ale spoko loko chłopaki połowę obsady już wymieniliście to teraz czas na resztę :p Jazdaaaa, Skuterrrr, Manieczkiiii.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Tom Lennox

ocenił(a) serial na 10
rog1201

mówi to w szóstym odcinku szóstej serii.

I teraz wymyślę coś takiego, że Vis z krzesła spadnie za karę :)

PS ale to jak się wyśpię :P