Uwielbiam te twoje, czytanie ze zrozumieniem, jesteś bogiem :)A czy tam gdzieś piszę, do kogo? A reszta się zgadza(chociaż mógł bym się kłócić z Panem Karierowiczem że, kiedy? to chodziło mi o odcinek ale nie mam już dziś siły. Może jutro.) I wystarczyło, by napisać Logan o Jacku w 5 sezonie 21 odcinku. No ale jak zwykle musiałeś się popisać,i rozpisać.
Punktacja:
31 - HaRdZbOK
29 - BisQit
23,75 - Dekonspiratorka25
18,75 - lubie(żny)piernik
14 - ROBERTO831231
11,25- Pollena,
10 - Romb120
A Vi co to za dodawanie polówek punktu? Masz pozwolenie do Pana Kariery :P
Miałem przeczucie, że coś tu jest nie tak. Otóż faktycznie powiedział to Logan o Jacku, ale nie do Mike`a, tylko do Karen w s05e20.
Nie próbuj zgrywać mądrego, bo Ci to nie wychodzi. To moja sprawa jak odpowiadam i osobiście wolę pełniejsze odpowiedzi od lakonicznych. Nie spytałeś do kogo Logan skierował te słowa, więc nie miałem prawa tego napisać? Ty i ja wiemy kto, kiedy i o kim, ale inni mogą NIE wiedzieć, więc bardziej szczegółowa odpowiedź jest bardzo wskazana. Poza tym po co ten komentarz w ogóle? To tylko internetowa zabawa - spróbuj wyciszyć w sobie tą nienawiść, bo już przejęła nad Tobą kontrolę.
W moich postach nie dostrzegasz w ogóle sarkazmu i przez to odbierasz je zbyt poważnie, co skutkuje Twoimi nazbyt nerwowymi reakcjami.
VisitorQ dedykuję to pytanie Tobie, bo jesteś fanem statystyk :P W zamian proszę nieśmiało, żeby Twoje następne pytanie było NIEilościowe. <wstydniś>
Kto przyczynił się do śmierci największej liczby osób w przeciągu całego serialu i ile tych ofiar było?
Dostrzegam głupotę w twoich postach. http://www.tv.com/24/Day+5%3A+2%3A00+AM+-+3%3A00+AM/episode/664096/trivia.html twoje pełna odpowiedź jest głupia. Bo to był odcinek 20 a nie 21. Więc to tobie nie wychodzi.
Jack Bauer 227 osób
H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@ przecież to TY napisałes, że to był 21 odcinek! Ja napisałem, że był to s05e20. Ale się teraz ośmieszyłeś :D
Twoje słowa:
"I wystarczyło, by napisać Logan o Jacku w 5 sezonie 21 odcinkuę
moje słowa:
"Otóż faktycznie powiedział to Logan o Jacku, ale nie do Mike`a, tylko do Karen w s05e20. "
Wydaje mi się, że to dobry moment, byś przestał mnie atakować, ja Tobie odpowiadać i w ten sposób cały filmweb będzie szczęśliwy. Przemyśl to.
Odpowiedź jest błędna.
Dlaczego oczywistym był fakt, że to Ty udzielisz poprawnej odpowiedzi na to pytanie? :) Po odpowiedzi Roberta chciał dodać podpowiedź, że pomylił się o 12 800 osób, ale uznałem, że to może być za duże ułatwienie. Pora na NIEilościowe pytanie VisitorQ :P
31 - HaRdBucK
30 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
18,75 - lubiepiernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120
Uwaga pytanie: Ile razy Jack Bauer... żartuję :p
Uwaga raz jeszcze, pytanie prawidłowe brzmi:
Kto komu i gdzie dawał wykład o bourbonie?
No wow, przeczytałem to 4 razy i widzę że w końcu chcesz się zachować na Poziomie. No ok jak Ty już się nie doczepisz do tego że komuś może się nie podobać 3 sezon. I może mieć takie zdanie, a ważne że wszyscy lubimy 24 nie ważne który sezon mniej lub więcej. To i Ja nie będę Ci dogryzał :)
Cieszę się, że odnalazłeś metodę na unikanie błędnych wniosków i czytasz moje posty 4 razy - to dobra prognoza ;------o)
Nie widzę w Twoim pytaniu ani jednej konstrukcji zdania pytającego, więc na co mam odpowiedzieć?
No ok jak Ty już się nie doczepisz do tego że komuś może się nie podobać 3 sezon? I może mieć takie zdanie, a ważne że wszyscy lubimy 24 nie ważne który sezon mniej lub więcej
Łeeee ale mi brzydko posta wywaliło... chyba się przeliczyłem z moimi sztuczkami... a więc wkleję i powtórzę:
Uwaga pytanie: Ile razy Jack Bauer... żartuję :p
Uwaga raz jeszcze, pytanie prawidłowe brzmi:
Kto komu i gdzie dawał wykład o bourbonie?
Ethan senatorowi Meyerowi w s07e11.
Specjalnie dla Roberta odpowiedziałem lakonicznie. <wstydniś>
Eeee myślałem, że troszkę dłużej postoi to pytanie :p
32 - HaRdBucK
30 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
18,75 - LubieLubiepiernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120
Przeżyłem prawdziwe piekło, żeby odnaleźć odpowiedź na Twoje pytanie...
google -> jakieś forum alkoholików -> zdobywam informację, że o Bourbonie mówił Ethan w dniu 1 marca -> sprawdzam na wikipedii który odcinek wyszedł tego dnia -> okazuje się, że zarówno 11, jak i 12 -> włączam 11 odcinek i czatuję na sceny z Ethanem -> w końcu odnajduję scenę z Ethanem i Meyerem...
Dedukcja na 102.
Ciekawe tylko skąd Ty znałeś odpowiedź na to pytanie :P
"Oh, I will tell you - you`re either dead or you`re not dead. There`s no such think as "sorted death". Here, let me show you."
Kto jest autorem tej wypowiedzi, do kogo była skierowana i w którym odcinku miała miejsce?
nawet nie musialam czytac do konca. cytat jest mi doskonale znany, bo wypowiadam go za kazdym razem jak sie widzimy;*
ira<3gains do dana w odcinku 6 sezonu 1. nadprogramowo <chociaz wiem ze nie wolno> powiem ze w po tych slowach dan zarobil kulke w czolo.
psiakostka. to byl naprawde 5 odcinek. mam nadzieje ze przyjmiesz z honorem to co teraz powiem. NIENAWIDZE CIE !
VisitorQ > lubiepiernika
32 - HaRdBucK
31 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120
No to prościutkie pytanie: jaki kod miały samoloty latające u wybrzeża w 3 sezonie?
Natomiast co do pytania Hardiego o burbon - sam nie wiem skąd to wiem, to się dzieje gdzieś poza mną i teraz pozostaje tylko pytanie czy znasz Anetę?
niezla proba, myer.
tak to faktycznie bardzo proste pytanie. czy byl to kod gabriel endzel gabriel endzel
o, idziecie leb w leb. ciekawam, ktory zblizy sie do magicznej 50 jako pierwszy;>
dobrze, nie placzcie, ale ide ! i prosze o zostawienia dla mnie jakiegos latwego pytania;p
"Call: Saint Guardian Angel".
Pierniku podałaś złą odpowiedź. To, że Czejs wykrzykiwał GABRIEL ANGEL GABRIEL ANGEL nie zmienia faktu, że hasło było inne :*
Pierniku przecież Czejs drze się "GUARDIAN ANGEL GUARDIAN ANGEL" - skąd wytrzasnęłaś Gabrysia?
Niestety Pierniczku ale Hardi ma rację - nawet sprawdziłem jeszcze raz, że by nie było wtopy: Adam i Chase mówią: Guardian Angel...
33 - HaRdBucK
31 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120
Za karę dla Pierniczka:
http://images4.wikia.nocookie.net/24/images/7/74/S1e06f1.jpg
gabriel ! a w ogole to myslalam ze chodzi o jakies koty cyfrowe ktorych musialabym szukac milion lat i tak sobie zazartowalam. ale mimo wszystko gabriel.
mozesz sie pozegnac z oblokowaniem w tym stuleciu.
Dobra odpowiedź.
33 - HaRdBucK
32 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120