PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

24 QUIZ Part II

ocenił(a) serial na 10

No to lecimy z dalej :)

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Uwielbiam te twoje, czytanie ze zrozumieniem, jesteś bogiem :)A czy tam gdzieś piszę, do kogo? A reszta się zgadza(chociaż mógł bym się kłócić z Panem Karierowiczem że, kiedy? to chodziło mi o odcinek ale nie mam już dziś siły. Może jutro.) I wystarczyło, by napisać Logan o Jacku w 5 sezonie 21 odcinku. No ale jak zwykle musiałeś się popisać,i rozpisać.

Punktacja:

31 - HaRdZbOK
29 - BisQit
23,75 - Dekonspiratorka25
18,75 - lubie(żny)piernik
14 - ROBERTO831231
11,25- Pollena,
10 - Romb120

A Vi co to za dodawanie polówek punktu? Masz pozwolenie do Pana Kariery :P

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Miałem przeczucie, że coś tu jest nie tak. Otóż faktycznie powiedział to Logan o Jacku, ale nie do Mike`a, tylko do Karen w s05e20.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Nie próbuj zgrywać mądrego, bo Ci to nie wychodzi. To moja sprawa jak odpowiadam i osobiście wolę pełniejsze odpowiedzi od lakonicznych. Nie spytałeś do kogo Logan skierował te słowa, więc nie miałem prawa tego napisać? Ty i ja wiemy kto, kiedy i o kim, ale inni mogą NIE wiedzieć, więc bardziej szczegółowa odpowiedź jest bardzo wskazana. Poza tym po co ten komentarz w ogóle? To tylko internetowa zabawa - spróbuj wyciszyć w sobie tą nienawiść, bo już przejęła nad Tobą kontrolę.

W moich postach nie dostrzegasz w ogóle sarkazmu i przez to odbierasz je zbyt poważnie, co skutkuje Twoimi nazbyt nerwowymi reakcjami.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

VisitorQ dedykuję to pytanie Tobie, bo jesteś fanem statystyk :P W zamian proszę nieśmiało, żeby Twoje następne pytanie było NIEilościowe. <wstydniś>

Kto przyczynił się do śmierci największej liczby osób w przeciągu całego serialu i ile tych ofiar było?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Dostrzegam głupotę w twoich postach. http://www.tv.com/24/Day+5%3A+2%3A00+AM+-+3%3A00+AM/episode/664096/trivia.html twoje pełna odpowiedź jest głupia. Bo to był odcinek 20 a nie 21. Więc to tobie nie wychodzi.
Jack Bauer 227 osób

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@ przecież to TY napisałes, że to był 21 odcinek! Ja napisałem, że był to s05e20. Ale się teraz ośmieszyłeś :D

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Twoje słowa:
"I wystarczyło, by napisać Logan o Jacku w 5 sezonie 21 odcinkuę

moje słowa:
"Otóż faktycznie powiedział to Logan o Jacku, ale nie do Mike`a, tylko do Karen w s05e20. "

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Sorki masz rację mój błąd te kilka piw robi swoje. A co z odpowiedzią?

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Wydaje mi się, że to dobry moment, byś przestał mnie atakować, ja Tobie odpowiadać i w ten sposób cały filmweb będzie szczęśliwy. Przemyśl to.

Odpowiedź jest błędna.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Abu Fayed - 13 tysięcy zabitych ;)

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Dlaczego oczywistym był fakt, że to Ty udzielisz poprawnej odpowiedzi na to pytanie? :) Po odpowiedzi Roberta chciał dodać podpowiedź, że pomylił się o 12 800 osób, ale uznałem, że to może być za duże ułatwienie. Pora na NIEilościowe pytanie VisitorQ :P

31 - HaRdBucK
30 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
18,75 - lubiepiernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Uwaga pytanie: Ile razy Jack Bauer... żartuję :p
Uwaga raz jeszcze, pytanie prawidłowe brzmi:

Kto komu i gdzie dawał wykład o bourbonie?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

No wow, przeczytałem to 4 razy i widzę że w końcu chcesz się zachować na Poziomie. No ok jak Ty już się nie doczepisz do tego że komuś może się nie podobać 3 sezon. I może mieć takie zdanie, a ważne że wszyscy lubimy 24 nie ważne który sezon mniej lub więcej. To i Ja nie będę Ci dogryzał :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Cieszę się, że odnalazłeś metodę na unikanie błędnych wniosków i czytasz moje posty 4 razy - to dobra prognoza ;------o)

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

No, dobra ale za to ty znowu nie odpowiadasz, na to o co pytam.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Nie widzę w Twoim pytaniu ani jednej konstrukcji zdania pytającego, więc na co mam odpowiedzieć?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

No ok jak Ty już się nie doczepisz do tego że komuś może się nie podobać 3 sezon? I może mieć takie zdanie, a ważne że wszyscy lubimy 24 nie ważne który sezon mniej lub więcej

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Zaś zaczynasz? piszę że jestem po piwach.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Łeeee ale mi brzydko posta wywaliło... chyba się przeliczyłem z moimi sztuczkami... a więc wkleję i powtórzę:

Uwaga pytanie: Ile razy Jack Bauer... żartuję :p
Uwaga raz jeszcze, pytanie prawidłowe brzmi:

Kto komu i gdzie dawał wykład o bourbonie?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Ethan senatorowi Meyerowi w s07e11.

Specjalnie dla Roberta odpowiedziałem lakonicznie. <wstydniś>

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Rozmowa oczywiście miała miejsce w WH.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Eeee myślałem, że troszkę dłużej postoi to pytanie :p

32 - HaRdBucK
30 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
18,75 - LubieLubiepiernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Przeżyłem prawdziwe piekło, żeby odnaleźć odpowiedź na Twoje pytanie...

google -> jakieś forum alkoholików -> zdobywam informację, że o Bourbonie mówił Ethan w dniu 1 marca -> sprawdzam na wikipedii który odcinek wyszedł tego dnia -> okazuje się, że zarówno 11, jak i 12 -> włączam 11 odcinek i czatuję na sceny z Ethanem -> w końcu odnajduję scenę z Ethanem i Meyerem...

Dedukcja na 102.

Ciekawe tylko skąd Ty znałeś odpowiedź na to pytanie :P

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

dobra dawaj pytanie, odpowiem szybko, zarobie punkcik i ide na 20 odcinek.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

"Oh, I will tell you - you`re either dead or you`re not dead. There`s no such think as "sorted death". Here, let me show you."

Kto jest autorem tej wypowiedzi, do kogo była skierowana i w którym odcinku miała miejsce?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Ira Gaines do Dana w 5 odcinku pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

nawet nie musialam czytac do konca. cytat jest mi doskonale znany, bo wypowiadam go za kazdym razem jak sie widzimy;*

ira<3gains do dana w odcinku 6 sezonu 1. nadprogramowo <chociaz wiem ze nie wolno> powiem ze w po tych slowach dan zarobil kulke w czolo.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

prawie dobrze wiz;*

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

psiakostka. to byl naprawde 5 odcinek. mam nadzieje ze przyjmiesz z honorem to co teraz powiem. NIENAWIDZE CIE !

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

dobra, teraz naprawde odpowiem na pytanie, wezme punkt i uciekam

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

nie ma sie co usmiechac.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

VisitorQ > lubiepiernika

32 - HaRdBucK
31 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

No to prościutkie pytanie: jaki kod miały samoloty latające u wybrzeża w 3 sezonie?

Natomiast co do pytania Hardiego o burbon - sam nie wiem skąd to wiem, to się dzieje gdzieś poza mną i teraz pozostaje tylko pytanie czy znasz Anetę?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Saint Guardian Angel.

Znam Anetę. Niestety.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

no halo wiz, nate mi ucieka

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

niezla proba, myer.
tak to faktycznie bardzo proste pytanie. czy byl to kod gabriel endzel gabriel endzel

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

o, idziecie leb w leb. ciekawam, ktory zblizy sie do magicznej 50 jako pierwszy;>

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

dobrze, nie placzcie, ale ide ! i prosze o zostawienia dla mnie jakiegos latwego pytania;p

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

"Call: Saint Guardian Angel".

Pierniku podałaś złą odpowiedź. To, że Czejs wykrzykiwał GABRIEL ANGEL GABRIEL ANGEL nie zmienia faktu, że hasło było inne :*

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Pierniku przecież Czejs drze się "GUARDIAN ANGEL GUARDIAN ANGEL" - skąd wytrzasnęłaś Gabrysia?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Niestety Pierniczku ale Hardi ma rację - nawet sprawdziłem jeszcze raz, że by nie było wtopy: Adam i Chase mówią: Guardian Angel...

33 - HaRdBucK
31 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Za karę dla Pierniczka:
http://images4.wikia.nocookie.net/24/images/7/74/S1e06f1.jpg

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Aleś Ty okrutny Hard :p

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Jaki plik tworzy nagranie rozmowy?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

gabriel ! a w ogole to myslalam ze chodzi o jakies koty cyfrowe ktorych musialabym szukac milion lat i tak sobie zazartowalam. ale mimo wszystko gabriel.
mozesz sie pozegnac z oblokowaniem w tym stuleciu.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Chodzi o plik GEN?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Dobra odpowiedź.

33 - HaRdBucK
32 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
14 - Robert831231
11,25- polluma
10 - rog120

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

;d;d widze twoja mine i drazce rece, jak musisz dopisac kolejny punkt, do konta biszkopta;] ale najwazniejsz ze wciaz to robisz;* good for you!