PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

24 QUIZ Part II

ocenił(a) serial na 10

No to lecimy z dalej :)

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Dla mnie najlepiej zagraną postacią w 24 jest Mandy :P

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Co do zagrania to bym chyba takiej jednej nie wybrał, ale Mia Kirshner na pewno by była w TOP 10 bo fakt faktem to świetna aktorka.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

najlepiej zagrali david i jonas <tak> no i moj george<3

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Pamiętam, że George jest Twoją ulubioną drugoplanową postacią ;---)

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Ja też ich wszystkich bardzo lubię, ale może zejdziemy na ziemię? Zna ktoś odpowiedź na to arcytrudne pytanie? a jak nie to dodajmy zadającemu 3 punkty i grajmy papier-kamień-nożyce kto zadaje następny :)

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Vis pisał coś o nowej podpowiedzi ;)

Przyznawanie punktów autorom pytań spowoduje lawinę arcytrudnych drobiazgowych pytań, na które nikt nie będzie znał odpowiedzi i będziemy miec codziennie taką sytuację jak dziś :P

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Dobra obiecałem to obietnicę spełniam. To będzie bardzo duża podpowiedź także raczej kolejne już nie będą potrzebne: imiona osób które wprowadziły to w życie zaczynają się na tą samą literę.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Piernik czemu milczysz?!

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Strategia ta została użyta przez Jacka Bauera i Jamesa Hellera. Na czym polegała jeszcze muszę trochę pomyśleć :)

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Obstawiam, że polegała ona na odkryciu kto jest kretem w CTU.

ocenił(a) serial na 10
rog1201

???

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Liczyłem na bardziej szczegółową odpowiedź ale zgadza się o to tam biegało :)

36 - HaRdBucK
34 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
19,75 - lubielubie(żnego)piernika
14 - Robert831231
11,25- polluma
11 - rog120

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Bardziej szczegółową??? Chłopie wiesz jak ja się tego naszukałem :)

A ja zadam pytanie dość proste chyba, ale przynajmniej w ciekawej formie mam nadzieję :) Co to za miejsce?
http://img440.imageshack.us/img440/7482/chineseconsulate2.jpg

36 - HaRdBucK
34 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
14 - Robert831231
11,25- polluma
11 - rog1201

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Sam zamieściłeś odpowiedź w linku, bystrzaku ;).

ocenił(a) serial na 10
polluma

Zauważyłem to zaraz po dodaniu, nawet kliknąłem zgłoś do usunięcia, ale już za późno :D A nie przyznawałem się wcześniej bo a nuż ktoś będzie jeszcze "bystrzejszy" ode mnie i nie zauważy, ale się przeliczyłem :D

punkt dla ciebie :)

36 - HaRdBucK
34 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
14 - Robert831231
12,25- polluma
11 - rog1201

ocenił(a) serial na 10
rog1201

niezle. niepodoba mi sie ta punktacja. pol, prosze o pytanie;>

ocenił(a) serial na 10
rog1201

VisitorQ czy mógłbyś podać pełną poprawną odpowiedź na swoje ostatnie pytanie? Nie przypominam sobie tej strategii Melbourne wciąż, a Twoje podpowiedzi i odpowiedź Roga nic mi nie mówią.

Jesli chodzi o szukanie kretów to pamiętam, że Jack zajmował się tym w sezonie 1 (który wykreśliłeś), a Hellera nijak nie mogę powiązać z tym. Przyznam, że nieco dziwne to wszystko jest dla mnie.

Polluma dawaj pytanie skoro już wróciłeś :P

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Już spieszę z wyjaśnieniem Hard - po tym jak Tony w 4 sezonie uratował Jacka i Audrey cała trójka pojechała do Almeidy. Jack wiedział wtedy już, że ktoś z CTU zdradził miejsce pobytu jego i Audrey. Gdy byli u Tonego zadzwonił do Hellera. Ten z kolei chciał wysłać ludzi po Jacka i swoją córkę. Jack powiedział że to zły pomysł i spytał się go czy pamięta Strategię Melbourne, na co ten odparł, że tak a Jack powiedział, że teraz też to powinno zadziałać. Resztę z całą podpuchą chyba nie muszę przypominać :p
Poza tym myślałem, że pytanie nie będzie takie trudne tym bardziej, że poprzednie jaki zadałem dotyczyło heroicznego wyczyny Edgara czyli rzeczy która wydarzyła się w następnym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

polluma, widzialam cie tu o 19, wiec nie udawaj ze cie nie ma. dawaj pytanie, bo mam ochote na punkcik;]

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

VisitorQ: przyznam, że wciąż tego nie pamiętam. Obejrzę zatem osobiście ten odcinek!

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Jakaś Ty niedoczekana Pierniczku-Drogi-O-Nowym-Obliczu :)

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Jak tak patrze, na nowe foto pierniczka, to mnie dziwne myśli nachodzą. Ale zapewne nie tylko mnie :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Jakie? Powiedz!

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

ale to jest realna fota pierniczka??????

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Kto wie ten wie :p

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

A co to kącik zwierzeń? Ty pewnie masz takie same, i było by to 2 raz w tym miechu. Kiedyś się w czymś zgadzamy :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

ojej, zaraz splone.
no wlasnie hardbureck, jakie masz mysli, jak patrzysz na to zdjecie?;> <wstydnis>

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Jak spłoniesz to kto będzie z nami grał?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Nie będę komentować, bo mi się znowu oberwie.

Gdzie jest pollum!?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

To było do Śliwkowego Pierniczka oczywiście.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Nie ma pollumy to ja przejmuję pałeczkę.
Pytanie: Która z postaci 24 hours miała najdłuższą przerwę pomiędzy wystąpieniem w 2 odcinkach. TZN występowała, potem przerwa i potem znowu występowała?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Jeżeli chodzi o odstęp w jednym sezonie to może chodzi o Chenga Zhi w szóstej serii? Między odcinkiem 1 a 17 się nie pojawił, co daje 15 odcinków przerwy. Możliwe, że jest ktoś kto pojawił się tylko w pierwszym i ostatnim odcinku ale jakoś nie kojarzę teraz.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Osoba ta miała odstęp ponad 100 odcinków. Może trochę źle się wyraziłem :)

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Czyli chodzi pewnie o Milo Presmana ale o to już ja się pytałem kiedyś w pierwszej części quizu.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Już drugi raz powtarzam pytanie jasny gwint!!! :)
Ale tak masz punkt.

ocenił(a) serial na 10
rog1201

36 - HaRdBucK
35 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
14 - Robert831231
12,25- polluma
11 - rog1201

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Spoko zdarza się ;) Bo na początku zrozumiałem, że chodzi o odstęp w jednym sezonie i tak sprawdzałem i wyszło, że chyba Chang by to był. Zaraz wymyślę jakieś pytanie.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

no dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Co miało zostać przesłane do Zurichu i Tripolis?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

immunitet kolet ?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Dobrze Pierniczku o kolejnym nowym wyglądzie - kto to teraz jest? :p

36 - HaRdBucK
35 - VisitorQ
23,75 - Demolka25
20,75 - lubielubie(żnego)piernika
14 - Robert831231
12,25- polluma
11 - rog1201

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

jakto kto? ciagle ja !

skad jack wiedzial, ze micz anderson podaje sie za wojskowego ?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Bo jak był u niego w mieszkaniu to odkrył kwit z pralni na ubrania wojskowe a Anderson już dawno nie robił w wojsku i w taki sposób połączył fakty i odkrył prawdę.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

otoz to. i odpowiedzia na to pytanie dogoniles, tak dlugo niedoscignionego adama cz.

36 - HaRdBucK, ViktiopieruneQ
23,75 - Demolka25
20,75 - lubiepiernikjestnajlepsza
14 - Robert831231
12,25- polluma
11 - rog1201

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Ile czasu Tony spędził w więzieniu i komu opowiadał o tym?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

7 miesięcy (po zredukowaniu kary przez Davida), a chwalił się tym np Jackowi.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Jak mógł się chwalić Jackowi, skoro to dzięki niemu i Palmerowi, dostał te 7 miechów? Pewnie chodzi o, jego dziewczynę w 4 sezonie Jen Slater.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Czas się zgadza, ale nie chodzi ani o Jacka ani o Jeny. Może źle sprecyzowałem pytanie - oni o tym wiedzieli że Tony był w więzieniu, a mi chodzi o osobę, która o tym nie wiedziała a Tony jej o tym powiedział.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Audray?

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Też nie.