Zasady sa proste - wygrywający zadaje zagadkę dotyczącą 24, a pod swoim postem wkleja aktualny wynik uczestników (który na bieżąco będzie się zmieniać). W przypadku, gdy więcej niż jedna osoba udzieli dobrej odpowiedzi, punkt dostaje osoba, która podała poprawną odpowiedź najwcześniej.
Przykład:
"Devil25:
-Kto po Jacku pojawia się w największej liczbie odcinków?
siwy:
-Tony Almeida
Devil25:
-Trafiłeś. Zadajesz pytanie.
siwy:
-Jak ma na imię bratanek Jacka?
1 - siwy
Lucky:
-Josh
siwy:
-dobra odpowiedź, kolej na Ciebie.
Lucky:
-nazwa wirusa, którego chęć sprzedaży udawał Michael Amador?
1 - siwy, Lucky
siwy:
-Cordilla
Lucky:
-Good answer. Zadajesz pytanie.
siwy:
-imię dziecka Kim Bauer
2 - siwy
1 - Lucky
Butcher:
-Teri
siwy:
-Dobrze. Punkt dla Ciebie
Butcher:
-jak nazywał się główny boss pewnego sezonu, który pojawiał się w danym sezonie przez najwięcej odcinków?
2 - siwy
1 - Lucky
1 - Butcher
(...) "
Wszystko powinno być już chyba jasne :) Zatem zaczynam:
Jak nazywał się człowiek, który zabił Davida Palmera?
o, wiem ! skoro tak, to jeszcze ktos ot stiwcia saundersa grozil tonemu, ze wydlubie oko michelle.
W końcu ;) choć myślałem, że skoro to z Twojego ulubionego sezonu to wpadniesz na to raz dwa Pierniczku. Popraw jeszcze to z Benjaminem i wszystko będzie tip top :)
1 Saunders groził Tonemu, że wydłubie oko Michelle.
2 Juma groził Pani Prezydent, że wydłubie oko Olivi.
3 Jack groził Cummingsowi, że wydłubie mu oko.
Dobrze
28 - HaRdBucK
23 - VisitorQ
19,5 - Demolka25
16,75 - lubiepiernik :*
12,25 - Robert831231
11,25- Polluma,
9 - Rog1201
Na razie będzie takie dla żartu później wymyśle coś na poważnie.
Więc co Jack Bauer ma za uchem i jakiej jest to marki. http://farm4.static.flickr.com/3633/3612187149_b469de8257.jpg
dydek kazal mi napisac, ze pytanie o nalogi kifera, nie sa zwiazane z trescia serialu. prosze o zadanie powaznego pytania.
Dydek też twierdził, że NCIS jest fajne ale dał 1, bo było wyżej niż 24. Więc taką samą ocenę powinny dostać Weronika Mars i DHW. A Palenie, to nie nałóg.
Iż jestem pewien, że odpowiedź jest prawidłowa, czkolwiek tak mi się wydaję :P zadam pytanie i pozwolę dodać sobie punkt.
28 - HaRdBucK
23 - VisitorQ
20,5 - Demolka25
16,75 - lubiepierniki :*
12,25 - Robert831231
11,25- Polluma,
9 - Rog1201
W jakich miastach kurierzy Saundersa mieli uwolinić wirus ??
L.A., San Francisco, Nowy Jork, Seattle, Las Vegas, Denver, Phoenix, Flagstaff i Waszyngton.
Dobrze, czekamy na kolejne pytanie :P
28 - HaRdBucK
24 - VisitorQ
20,5 - Demolka25
12,25 - Robert831231
11,25- Polluma,
9 - Rog1201
No to takie z serii "ile razy": Ile razy widzieliśmy (i przy jakich okazjach to było) Jacka w garniturze?
Na pewno było tego więcej razy, ale na szybko przychodzą mi dwie sytuacje:
1. Na początku sezonu 4, tzn ubierał się w pokoju z Audrey a później łaził z Jamesem Hellerem, i bodajże do CTU też przyszedł w garniturze.
2. Na przesłuchaniu w 7 sezonie.
1 Początek 4 sezonu.
2 5 sezon atak na ambasadę rosyjską.
3 Przesłuchanie przed komisją 7 sezon.
1. Na początku sezonu 4, tzn ubierał się w pokoju z Audrey a później łaził z Jamesem Hellerem, i bodajże do CTU też przyszedł w garniturze.
2. Na przesłuchaniu w 7 sezonie.
3. 5 sezon rosyjska ambasada
1 Początek 4 sezonu.
2 5 sezon atak na ambasadę rosyjską.
3 Przesłuchanie przed komisją 7 sezon i później w białym domu.
Mam:
3 sezon (ten .ujowy) początek jak są w więzieniu.
4 sezon Początek
5 sezon jak Jack jedzie do Logana i Atak na Ambasadę Rosyjską
7 sezon przesłuchanie przed komisją, i później w białym domu.
2. 6 sezon Jack z Loganem jadą do rosyjskiej ambasady. (tak jest jak się kopiuje) xD
3. Na przesłuchaniu w 7 sezonie.
4. Później w White House (przed i podczas ataku).
5. Jack na początku 4 sezonu gdy idzie do więzienia do Salazara.
2. 6 sezon Jack z Loganem jadą do rosyjskiej ambasady. (tak jest jak się kopiuje) xD
3. Na przesłuchaniu w 7 sezonie.
4. Później w White House (przed i podczas ataku).
5. Jack na początku 3 (omg) sezonu gdy idzie do więzienia do Salazara.
No i oczywiście poźniej w CTU, ale to chyba każdą scenę nie trzeba wypisywać tylko chyba chodzi mniej więcej, ogólnie o sytuacje.
W końcu dobrze bo takie kuchy były :p
28 - HaRdBucK
24 - VisitorQ
21 - Demolka25
12,25 - Robert831231
11,25- Polluma,
9 - Rog1201
Proszę wymienić 10 osób które były narażone , lub też miały kontakt z wirusem Cordilli. Chodzi mi o ich imiona i nazwiska, chyba że nazwisko nie było znane, nie wypisywać "agent CTU" czy coś :P I nie chodzi mi też o osoby które były w pobliżu zabezpieczonego pojemnika. No, chyba każdy mnie rozumie :D
Pytanie nie jest takie trudne, gdyż można by takich osób znaleźć więcej niż 10.
Marcus Alvers, William Cole, Susan Cole, Danny (ten zabity przez Michelle), Michelle Dessler, David Goss, Sara Kaufman, Kathy McCartney, Gael Ortega, Craig Phillips ;)
Good.
28 - HaRdBucK
25 - VisitorQ
21 - Demolka25
12,25 - Robert831231
11,25- Polluma,
9 - Rog1201
To teraz pytanie: jaki najwyższy stopień dostępu posiadał Tony za czasów swojej największej świetności w CTU?
VisitorQ co do poprzedniego pytania to pierwsze co mi przyszło do głowy po rozprawie to pierwsza rozmowa Jacka z Chengiem (wtedy specjalnie w garnitur się tak pośpiesznie przebrał, żeby wyszło, że cały czas w CTU był), a tego w odpowiedzi nie ma. Ale nie będę taki nadgorliwy :P
Jezzu weź, zadaj pytanko. Bo przecież dobrze odpowiedziałeś, więc co przeciągasz :)
Czekałem, aż potwierdzisz. Teraz już mogę spokojnie zadać kolejne ;---)
Pod jakim adresem zginął wynajęty przez jedną z partnerek Jacka detektyw?
29 - HaRdBucK
25 - VisitorQ
21 - Demolka25
12,25 - Robert831231
11,25- Polluma,
9 - Rog1201
Dobra odpowiedź. Zadajesz pytanie (najlepiej związane z treścią serialu 24 <prosi>).
29 - HaRdBucK
25 - VisitorQ
21 - Demolka25
13,25 - Robert831231
11,25- Polluma,
9 - Rog1201
A co Ci się nie podobało, w poprzednim(Nie chodzi mi o te dla żartu)? Mam 12 godzin :P
A co Ci się nie podobało, w poprzednim(tym nie, na żarty)? Plus mam 12 godziny, na zadanie pytania :P
You son of a bitch. You don't care about anyone. Not even her. Kto, do kogo i w którym odcinku, wypowiedział ten cytat.
A sorki, za wysłanie 2 razy tego samego, ale ciężko z odświeżaniem stron na film webie.