WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!
3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER
ZAPRASZAM!!!
Kate_Elizabeth_Winslet
Boże dziewczyno, ale Ty jesteś za przeproszeniem... upierdliwa xP
Dajcie już spokój temu biednemu chłopakowi, bo naprawdę się traumy przez głupiego filmweba nabawi xD
Kate dziekuje milo mi ;)
jinx prawda ;) choc traumy nikomu nie zycze ;)
Silver +
Ade -
A może dajmy Liamowi 3 miejsce razem z osobą która odpadnie w piątek. Co Wy na to ? Chyba to uczciwe będzie.
Naomi +
Ade-
Gdzie 'dwie' się biją tam 'trzecia' korzysta xdddd
Silver +
Naomi -
( po tym całym zamieszaniu Naomi - Ade, czuję jakiś 'niesmak' w stosunku do Naomi i Adrianny, dlatego na plus niech będzie Silver, a nie jak do tej pory Ade ;) )
Nie kombinuje tylko chodzi o uczciwość. Skoro Ade odpadła to nie powinna być w finale a jest więc Liamowi należy się miejsce na podium bo w piątek był pierwszy.
Kombinujesz jak koń pod górkę.
Na podium mogą być 3 osoby nie 4, więc daj sobie spokój.
No to skoro tak bardzo przestrzegasz zasad i regulaminu to Ade nie powinno z nami już być w grze i nie powinnaś powiedzieć ani słowa, że autor tak zadecydował.
I z tą uczciwością też mogła byś już dać sobie spokój.
ciekawe czy jesteś taka uczciwa w realu? ;/
A co ty się mnie tak czepiasz najpierw, że jestem nie lubiana w szkole potem że jestem nie uczciwa. Czy ja coś do Ciebie powiedziałam? Zapytałam się tylko a ty już od razu na mnie, że kombinuje. Zastanów się nad tym.
Bo mnie denerwujesz.
cały czas coś ci nie pasuje, musisz coś wymyślić najpierw coś do fanów ade teraz żeby liam miał zająć 3 miejsce z inną osobą.