PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!

3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!

>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<

12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:

ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER

ZAPRASZAM!!!

lolek12345

Obie fajne dziewczyny zagrożone, szkoda. Hmm z trudem ale głosuję na ... Adriannę.

modnisia1

A ja bym chciała żeby Naomi była z Navidem, a nie Liamem. Sądzę że byłby to ciekawa para.

Adrianna.

navidek

Nie no gdzie z Navidem? Oni kompletnie do siebie nie pasują.
Ade!

pluszak6

Oczywiście że Adrianna. Pewnie większość się nie zgodzi ale N. jest fajną postacią.

ocenił(a) serial na 10
malena2

ADRIANNA!!! Dokładnie, Naomi to taka Kelly XXI wieku! I co tu dużo mówić wspaniała postać!

cleopatra321

Ja też lubiłam kiedyś Kelly i jeszcze Brende.

Ade

kwiatek18

......... odpaść powinna Adrianna!!! .........

ocenił(a) serial na 8
igorr_dudek

Naomi
;)

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

brenda95

Ade

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 10
doda_dodunia

Adrianna!!! Lubię ją ale uważam, że Naomi bardziej zasługuje na finał.

ocenił(a) serial na 10
paranormalni

faktycznie Naomi to taka nasza nowa Kelly ;)
szkoda ale wole aby odpadla Ade

paranormalni

Ade! Jakoś Naomi bardziej przypadła mi do gustu.

ocenił(a) serial na 10
klub3

Adrianna BEZAPELACYJNIE!!

amberr1990

Pewnie mój głos już nic nie pomoże ale niech odpadnie Ade!!!

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

NAOMI!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Didok34

Adrianna!!! Brawo fani Naomi, super!

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Chyba raczej fan

ocenił(a) serial na 10

Sądzę, że głosy oddawane z kont, które zostały założone dzisiaj nie powinny być brane pod uwagę

igorr_dudek

Naomi ;)

;) Naomi i tyle

igorr_dudek

Dokładnie, skąd niby nagle tyle głosów, by odpadła Adrianna?
Nie ma to jak fan, który na śmierć i życie próbuje udowodnić, że i w jednej dłoni wielka moc...

Pozdrawiam.

_Olinka_

Naomi :)

igorr_dudek

NIESSSSSSSSSAMOWITE...

Co za moc! Co za energia! Co za rywalizacja! Nasi piłkarze powinni uczyć się od dziewczyn, jak należy RYWALIZOWAĆ! Powinni uczyć się od NAJLEPSZYCH!

Dzisiejszy wynik jest nieważny! Jakkolwiek by sie ta rywalizacja nie skończyła, będzie to niesprawiedliwe! Przynajmniej dla 50% uczestników. Jednak rzeczywiście to myślę, że większość sie ze mną zgodzi!

One wygrały już tę grę, OBYDWIE!!! Wygrały tym, jak ogromną rzeszę fanów ma każda z nich! Głupi przypadek sprawił, że ta rywalizcja zdarzyła się teraz, a nie za tydzień, podczas finału. Cóż, wierzę jednak, że Zwyciężczyni godnie będzie Walczyć w Finale, natomiast przegrana zniesie porażkę z godnością, mimo iż zajmie najgorsze z możliwych miejsc - TUŻ ZA PODIUM...

Mnie smuci tylko jedno, na co zwrócił uwagę jeden z graczy! Czy rzeczywiście zabraknie emocji, adrenaliny?
Czy Silver i Liam są aż tak słabymi zawodnikami?

Nie sądzę - myślę że oni pokażą na co ich stać!

Dosyć o nich! Oni Swoje 5 minut będą mieli w przyszłym tygodniu!

Niewiarygodne, jak szybko zleciała ta gra!
Pamiętam dobrze, jak Teddy rywalizował z Ryanem o to kto odpadnie i stosunkiem głosów 4 - 3 odpadł Ryan! Tak 4-3, dobrze czytacie! To nie były pojedynki takie jak teraz, dziś w ten weekend, gdzie zapełniliście 6 stron oddając ponad 200 głosó! Ryan przegrał minimalnie, tuż za nim znienawidzona Annie, potem niesłusznie, ale jednak Kelly! Następnie reszta nielubianej tutaj rodziny Wilsonów, aż została bardzo silna szóstka! Po emcjonującym pojedynku odpadł Navid, a piąte miejsce zdobył dzielny TEDDY...

Kto dziś dołączy do szacownego grona?

Z jednej strony z przykrością, z drugiej jednak z ogromną radością, informuję, iż w pojedynku:

NAOMI vs. ADRIANNA,

Stosunkiem głosów 51% - 49%
O
D
P
A
D
A
............................... ADRIANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To był piękny, wyrównany i elegancki pojedynek! Gratulacje dla NAOMI, oficjalnie zostaje TRZECIM FINALISTOM!!!

OTO FINALIŚCI:

LIAM

NAOMI

SILVER

Co z finałem?! Jak głosujemy? Tradycyjnie, czy jakoś inaczej?

Decydujcie dziś do północy, zamiast głosów, podawajcie propozycje!!!

A od północy ROZPOCZYNAMY FINAŁ!

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

No cóż... mnie wyszły trochę inne wyniki.........

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Loo mnie też ^^
Teraz to już mi bez różnicy jakie będzie głosowanie.

ocenił(a) serial na 10

Może prowadzący powinien jeszcze raz zliczyć głosy.... tak dla pewności.

Dzastix

Głosy zliczyłem uważnie, tak jak zawsze zresztą i nigdy nie było zarzutów! Rozumiem rozgoryczenie fanów A. ale takie są wyniki.

Zgadza się, mogło Wam wyjśc odrobinę inaczej, a to z powodu, że nie zaliczyłem 3 głosów z około północy z soboty na niedzielę.

Powód? Trzech uczestników zagłosowało w odstępach 10 min, a jedna uczestniczka to już w ogóle, po 2 czy 3 minutach. Ja pisałem już o tym, że nie trzeba aż tak restrykcyjnie przestrzegać tych ram czasowych, ale bez przesady! To że zaczęła sie nowa doba nie znaczy ze po 2 minutach można znów głosować!

I chyba głosu na Naomi, tego ostatniego nie policzyłem, bo był tuż przed podaniem wyników.

POZDRAWIAM ;)

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Jeszcze jedno mnie ciekawi, zakończenie głosowania w tym momencie kiedy przeważa Naomi?
Trzeba było wyznaczyć godzinę do której jest głosowanie.

DROGA KATE!

Po pierwsze gdyby przeważały głosy na korzyść Ade, na 100% nie pisnęła byś słówka!

Po drugie:
Kobieto, czemu Tobie zawsze coś nie pasuje?! A to to, a to znów tamto?! Chryste, wszystkiego się czepiasz, a mnie to już szczególnie!

po trzecie:
Wyniki nigdy nie były o regularnej godzinie, dobrze o tym wiesz, i do tej pory nikomu to nie przeszkadzało! Aż do dziś, oczywiście Tobie!

po czwarte:
W regulaminie, niedoskonałym oczywiście, ale jednak jasno widnieje, że z jednego KONTA, więc teoretycznie, kto chce może sobie załozyc nawet 10000000 kont i nie mamy mu prawa zabronić głosować! Niestety taka jest prawda i setki razy było to wałkowane zarówno tu jak i pod GG!! Nie ma sensu znów do tego wracac!

po piąte:
Dziwi Was natłok głosów na N. wieczorem a nikt nie zwrócił uwagi, na Ogrom głosów na Adrianne z samiutkiego rana! Byłem w szoku jak to zobaczyłem! ALe pewnie - zawsze spiskują tylko FANI NAOMI, prawda Kate???

A teraz pozdrawiam
nie mam czasu wiecej wyjasniac - musze zrobic FINAŁ PLOTKARY!

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Teraz to dopiero odejdzie głosujących, ja na pewno nie będę głosowała bo nie został żaden z moich ulubieńców. Same wrogi.

igorr_dudek

Hm...
Dziwny zbieg okoliczności, że Naomi nagle przybyło tyle głosów, w ostatnich chwilach głosowania.
Ale nie ma co rozmyślać o fikcyjnych kontach fanki? wrednej księżniczki, bo to nie na tym polega... Niby głosowanie publiczne i "wszystkie chwyty dozwolone", czyż nie? A więc niby dlaczego fani Ade nie założyli po piętnaście fałszywych kont w ostatnim dniu by dać swojej ulubienicy przewagę, hm? Bo potrafią przegrywać z godnością, czego naszym rywalom lekko mówiąc brakuje.

Tak, teraz wyniki są mało ważne. Bez Adrianny finał to żadne rozgrywki. Niezbyt interesuje mnie walka "kto więcej założy kont".

Pozdrawiam.

P.S. Ktoś mądrze powiedział, że głosy z nowych kont nie powinny być liczone. Ale - niech tak będzie. Kto tam liczył te punkty, jak czy na opak czy wspak, teraz to i tak bez różnicy.

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Tym to mnie naprawdę zdenerowałeś!
Zasady mówią że można głoswać raz na DOBĘ!
Więc jeśli mój głos jedne był o 23:59 <piątek> a następny o 0:00 <sobota> to ja nie widzę problemu?

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Czyli moje dwa głosy były niezliczone bo były bardzo małych odstęoach, świetnie, oto teraz widać jak autor gry podchodzi do sprawy unieważniając dwa głosy od których mogło zależeć wszystko.

Pozdr. Ta gra dla mnie upadła.

TWÓJ 1 GŁOS...

=)))

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Czep się siebie a nie Kate, nie będę przeklinać ale... powstrzymam się.

Ja nie muszę, wystarczy że Kate sie mnie już czepiła =)))

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Co to za różnica? Jeden, dwa, ale tak naprawdę wcale nie powinien być unieważniony bo zagłosowałam zgodnie z zasadami.

Nawet gdybym go nie unieważnił, Adrianna by przegrała więc nie unoś się już tak....

Spokojnie, to tylko gra!

Jakaś żyłka pęknie lub coś...

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

No to ja się tu nie zgadzam. Zliczyłam głosy ponownie i (ponownie) mi wyszło że to Naomi powinna odpaść i to przynajmniej paroma głosami. Sądzę że prowadzący jest stronniczy.

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Ale ja bym przyjęła porażkę Ade normalnie, chodzi mi oto dlaczego głosy z okolicy północy nie były brane pod uwagę. Jak już mówiłam! Każdy zagłosował zgodnie z zasadami.

Żegnam.

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Zgadzam się, nie czaje dlaczego te głosy nie były brane pod uwagę. Okey, spoko, Ade przegrała. Jest mi obojętne, ale co do głosów: Ciekawe czy odjąłbyś te głosy jakby one były na Naomi.
I co do głosujących z fałszywych kont.
Spójrzcie na ludzi którzy głosują na Naomi. - są to najczęściej soby bez bloga i pojawiły się na fw wraz z grą.
Za to większość fanów Ade. - mają bloga, zbierają punkty, troje z nich ma łby! Są tu od dawna a można to zobaczyć chociażby po notkach. Więc wątpię żeby Ci głosujący z rana na Ade to była jedna osoba.

Tyle ode mnie.

Pozdrawiam i życzę grze wszystkiego dobrego.

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Zgadzam się, nie czaje dlaczego te głosy nie były brane pod uwagę. Okey, spoko, Ade przegrała. Jest mi obojętne, ale co do głosów: Ciekawe czy odjąłbyś te głosy jakby one były na Naomi.
I co do głosujących z fałszywych kont.
Spójrzcie na ludzi którzy głosują na Naomi. - są to najczęściej soby bez bloga i pojawiły się na fw wraz z grą.
Za to większość fanów Ade. - mają bloga, zbierają punkty, troje z nich ma łby! Są tu od dawna a można to zobaczyć chociażby po notkach. Więc wątpię żeby Ci głosujący z rana na Ade to była jedna osoba.

Tyle ode mnie.

Pozdrawiam i życzę grze wszystkiego dobrego.

hmmm. dziwna sytuacja. no ale dobra, niech będzie Ade przegrała, ale nie rezygnujcie z gry, bowiem czy chcecie, aby pseudo "królowa" <że niby skąd ten tytuł, ahmmm już wiem. chyba od swojej głupoty, którą musi przysłonić zacną "koroną"> wygraaała? bo ja zamierzam do tego nie dopuścić. i choćbym miał zagłosować na Silver, której nie darzę sympatią lub Liama, który jest jeszcze gorszy, to to zrobię. xdd < gaash. brzmi jak orędzie>
xdddd.

aaaa zapomniałbym. pozdrowienia dla tych, którzy taak dzielnie głosowali na Ade! :)

Szmyciek

Mi też tu coś "śmierdzi" skoro w regulaminie jest że raz na dobę to raz na dobę, a doba zaczyna się po północy więc dlaczego nie uznasz tych głosów? Jeśli ma wygrać Naomi to przynajmniej uczciwie.
Zresztą jako "podliczacz" tych głosów mógłyś/tudzież moglabyś (nie chce mi sie już wracać i sprawdzać Tw płci) powstrzymać się od swoich ironicznych tekstów pod adresem tych co głosowali na Ade i zachować choć cień bezstronności.
I nie jedź tam po kimś,że się czepia,bo Naomi wygrała,a jakby Ade przeszła dalej to nikt by się nie czepiał. Gdyby przegrała nieuczciwie to też by się zrobił szum.
Żal.pl i tyle.

ocenił(a) serial na 10
pikolinia

łoooo matko i corko i jej wszyscy synowie, rozbawiliscie mnie do lez ;) Prosze czytac regulamin, mozna glosowac RAZ w CIAGU 24 godzin ;) Czyli dla nie kumatych, jesli zaglosowales raz nastepny glos mozesz oddac za okolo 24 godziny. Co do nowych kont ktore ktos zakladal sobie specjalnie zeby zaglosowac, na pewno zdarzyly sie takie osoby ktore glosowaly na Ade i takie ktore glosowaly na Naomi a moze nawet na Ryana gdy jeszcze byl w grze? :P :D Ale bylo juz to walkowane i ponoc poszlo w niepamiec ;? :/ Do tego prowadzacy ma pelno glosow do zliczenia i jeszcze moze ma sprawdzac kazdego uzytkownika czy sie zarejestrowal wczoraj czy w 1939r ??? Na koniec pamietajcie ze to jest TYLKO GRA, a nie walka na smierc i zycie, w sieci jestesmy anonimowi i wydaje sie kilku osobom ze kultura tutaj nie obowiazuje? I jeszcze moj ulubiony cytUt: Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. :D:D:D

elenex89

OK to teraz mogę się spokojnie wypowiedzieć. Bardzo mi przykro, że Adrianna odpadła, bo to niestety świadczy o tym, jakie mamy społeczeństwo. Ludzie wolą takie puste idiotki jak Naomi, która niczym Doda- królowa samozwańcza, która też nie wiem czemu została nazwana królową. Lubię Adriannę, ponieważ pomimo wielu błędów, jakie popełniła, potrafiła się nawrócić. Dodatkowo zdenerwował mnie założyciel, który ostatnio zaczął czepiać się fanów Ade, zaczynając od mojego brata (Chris_Perry) i teraz po Kate. Niepotrzebne są sarkazmy, złośliwe uwagi czy niepotrzebne kłótnie. No ale nie można obrażać naszego wspaniałego i. który cieszy się tylko z pochwał i nie przyjmuje uwag z godnością. Do widzenia.

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Powiedz mi jeszcze kolego, czy ja przez całą historię tej gry mówiłam coś na Ciebie? Zawsze oskarżałam innych że mają wiele kont in głosują na Naomi. Dopiero wczoraj powiedziała coś o Tobie i nie tylko ja, ale oczywiście przyczepiłeś się mnie. Lecz się. Pozdr.

użytkownik usunięty
igorr_dudek

"Prosze czytac regulamin, mozna glosowac RAZ w CIAGU 24 godzin ;) Czyli dla nie kumatych, jesli zaglosowales raz nastepny glos mozesz oddac za okolo 24 godziny"

Bardzo dużo było głosów które głosowały tuż przed zerową a już następny głos był o 6 rano, one też nie powinny być brane pod uwagę bo nie minęły 24 godziny?

igorr_dudek

Ja mam zamiar dalej grać i nie dopuścić do tego, żeby ta suka wygrała. Mam nadzieję, że fani Ade zrobią podobnie...

igorr_dudek

Finał powinna wygrać Silver