WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!
3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER
ZAPRASZAM!!!
Jeśli chodzi o mnie to ja nie mam nic przeciwko. Może zadecydujmy wszyscy i autor również.
Naomi +
Ade -
Ja zaczełam specjalnie oglądać plotkarę do naszej gry między serialami ale po ostatnich wydarzeniach pewnie nie dojdzie do skutku a szkoda :(
Naomi + jak zawsze
Ade -
Ja też mam pytanie jak to będzie odpadnie Naomi albo Ade ? Czy Liam i Silver też mogą odpaść?
Naomi +
Ade -
Nie zamierzam nie głosować tylko dlatego że ktoś tego chce o nie. Zaczęłam grę to i ją skończę.
Naomi +
Ade -
To nie jest ŻADNA DOGRYWKA!
Gramy tak, jak zostało ustalone w poniedziałek!
Nic już nie kombinujemy, po prostu trzeba jak najszybciej SKOŃCZYĆ tę grę, bo nikomu nie przynosi już rozrywki a jedynie uwalnia negatywne emocje i jakieś chore ambicje!
P.S.
Gossip Girl vs 90210 prawdopodobnie dojdzie do skutku! Kilka dni przerwy po świetach i myślę że w niedzielę 11 kwietnia zaczniemy!
Liam + nie pewnie dogrywka bo przecież jak on przegra to do piątku znowu będzie rozgrywka między Ade a Naomi
Ade -
Ade +
Naomi -
Pewnie Ade odpadnie ale jakoś się tym nie przejmuje, chociaż fajnie by było jak by zostało. Zaraz się wszystko okaże.
I już wszystko jasne...
Kolejna niewinna ofiara pojedynku A. vs. N.! Wygląda na to, że FINAŁ w stu procentach kobiecy! Szkoda, bo chociaż jeden rodzynek by się przydał...
Niespodziewanie wygrała Silver! Czy tak też bedzię w całej grze?! To by była dopiero NIESPODZIANKA!
I chyba jedyny pozytywny akcent w końcówce tej gry...
Oto Jak przedstawiają sie WYNIKI:
1) SILVER 10pkt
++++++++++++
--
2) NAOMI 5pkt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-----------------------------------------------------------
3) ADRIANA -5pkt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-------------------------------------------------------------------------
4) LIAM -9pkt
+++++++
----------------
Cóż, Liam, mimo iż początkowo wszedł do FINAŁU z największą ilością punktów - ostatecznie zajmuje miejsce tuż za podium...
Bye, bye L. - See U soon!
A my tymczasem zaczynamy KOLEJNE GŁOSOWANIE!
W Piątek OPUŚCI nas kolejna OSOBA!!!
Decydujcie kto to będzie!!!
OTO FINALISTKI GRY
(mam Deja Vu! I nadzieje że ostatni raz w tej grze to ogłaszam...)
ADRIANA
NAOMI
SILVER
G.Ł.O.S.U.J.C.I.E.!!!
Ooops...
Graficznie nie wyglada to tak jak zaplanowałem =// Myślałem że minusy są jednakowej wielkości co plusy! Wybaczcie, ale zawsze mozecie sobie je policzyć =P
26 marca 2010 22:25
1. Liam - 413pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Silver - 371pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto, drodzy moi dwójka finalistów! Gratulacje S! Gratulacje L! Cieszcie sie swoim finałem,
31 marca 2010 22:21
4) LIAM -9pkt
+++++++
----------------
Cóż, Liam, mimo iż początkowo wszedł do FINAŁU z największą ilością punktów - ostatecznie zajmuje miejsce tuż za podium...
Bye, bye L. - See U soon!
Dziękuje :)
A teraz pytam poważnie czy to będzie kolejny pojedynek Naomi z Ade? Bo jak Silver w piątek odpadnie to czwarty to już lekka przesada
To nie ode mnie już zależy ale od wszystkich.
A ja pytam na serio, można już głosować czy dopiero od północy?
Chyba od północy zróbmy tak jak ostatnio. I tak już wystarczająco boli mnie strata naszego rodzynka.
No właśnie dlatego uważam, że to takie trochę dziwne niby mają po plusie i minusie a w zasadzie to nic nie mają.
No.
To jak igorr, odezwiesz się? Bo wiesz, znowu później będzie że nie zaliczyłeś głosów.
Nie no nasze głosy musisz obowiązkowo zliczyć ponieważ ich suma daje piękne ogromne 0 więc muszą być zliczone
I tym razem już na pewno byś mi nie wmówiła, że nie miałem do tego prawa!
Odsyłam do poniedziałkowego MINI-REGULAMINU, a tu kopiuję Ci jego fragment:
'Od środy, od północy do piątku do 22.00 po kolejnym głosowaniu ODPADA KOLEJNY!!!
Na pozostałych dwóch uczestników GŁOSUJEMY od piątku, od północy do niedzieli, do 22.00 WPISUJĄC IMIĘ OSOBY, KTÓRA MA WYGRAĆ!!!'
I błagam, nie pytaj w piatek o 22.15 czy można już głosować! Wierz mi - NIE ODPOWIEM =P
Do _anula11
Nie jestem przeciwko Liamowi, wrecz przeciwnie, ale cóż TAK WYSZŁO...
Boże igorr a Ty znów się czepiasz, chyba Twoim obowiązkiem jest przed każdym podsumowaniem napisać jak i od której głosujemy. Może nie mam zamiaru przeczesywać poprzednie strony w poszukiwaniu "Jak się głosuje".
Jesli nie pamietasz co przeczytalas 2 dni temu, to wystarczy przewinac kilka stron i przeczytac ponownie ;) to zajmuje tylko kilka chwil ;)