WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!
3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER
ZAPRASZAM!!!
Droga SHONTELLE, Droga PIKOLINIO...
Założyciel NIE CZEPIA się fanów ADE! Ja rozumiem, że wszelka niechęć, czy brak sympatii do tej bohaterki to jest GRZECH ŚMIERTELNY w Waszych oczach, ale powtarzam jeszcze raz NIE KAŻDY MUSI JĄ LUBIĆ i nie każdy, kto jej nie lubi JEST W SPISKU!
Nie atakuje też żadnych FANÓW ADE, jedynie się BRONIĘ! Nikogo nie zaatakowałem PIERWSZY! Ani Kate, Ani twojego brata Shontelle, ani nikogo innego...
To prawda, mógłbym być bardziej bezstronny, ale ja tak na prawdę tylko podliczam te głosy i wpisuje wyniki, TYM SAMYM BIORĄC UDZIAŁ W GRZE JAKO UCZESTNIK! Dlaczego więc nie wolno mi, tak jak każdemu wypowiedzieć swojego zdania?
Za każdym razem, jak coś, chociażby delikatnie negatywnego, tyczyło się Adrianny, od razu wybuchała burza! Nawet jak za mało o niej napisałem w podsumowaniu, to się czepialiście ŻE FAWORYZUJE INNYCH! Nikt z fanów Naomi nigdy nie miał takich jazd, nikt nie obrażał Ade, za to Wy po N. jechaliście równo...
A zresztą! Booożee jakie to dziecinne - wykłócać sie na forum filmwebu o bohaterów Serialu! Wstyd mi za siebie.
Helenex - pięknie to podsumowałaś, genialnym (jak zwykle z Forresta) CYTATEM. Niestety taka prawda...
p.s.
Nie ma to jak zbadać przekrój społeczeństwa na podstawie gry na forum Filmwebu! Brawo!
A TERAZ DO WSZYSTKICH...
W związku z tym, że uważacie mnie za OSZUSTA, złego i STRONNICZEGO prowadzącego jestem zmuszony ZREZYGNOWAĆ z prowadzenia tej Gry.
Nie potrafię przecież z godnością przyjmować krytyki - oto Wasz dowód na to.
Jest mi ogromnie przykro żegnać się z Wami w ten sposób, gdyż te 9 tygodni to była świetna, pełna pozytywnych emocji zabawa. I wierzę, iż wydarzenia z niedzieli mimo wszystko nie zamażą tych wspomnień.
Żałuję, że nie mogę doprowadzić do końca, czegoś co zacząłem. Ale jak to mówią: LIFE IS BRUTAL!
I niestety "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść..." Ja schodzę z niej dziś, chyba jednak trochę pokonany! Z grą zrobicie co zechcecie, już ktoś rozpoczął "powtórne głosowanie", więc uznałem że jestem tu absolutnie zbędny!
Na koniec Dziękuję wszystkim za grę! Jak juz wspomniałem to było fantastyczne 9 tygodni! Szkoda tylko, że nie mogę napisać 10...
Pozdrawiam,
Miłego życia!
Wielka szkodaaaaa.
Naprawdę bawiłam się świetnie z niecierpliwością oczekiwałam wyników. Będzie mi Was brakować moi drodzy i tych podsumowań autora również.
Dla mnie za długie, ale jak kto woli. I za dużo określeń typu: "S", "L". W plotkarze tego bardzo nie lubię, a jeszcze zostało to przeniesione do 90210.
Ludzie wam to nie dogodzi. Jak ci sie wydawały za długie, to sobie mogłas wyniki przeczytac i koniec.
Szkoda tej gry :(
Rzeczywiście lepiej skończyć tę grę, bo jest bez sensu.
PS: Dla mnie nie każdy tydzień był miły, szczególnie okres, w którym się mnie przyczepiłeś i wysyłałeś w moim kierunku złośliwe komentarze. Dziękuję, mam nadzieję, że na forum Dr House nie będzie takich "zawirowań".
Weź się nie fochaj, został jedne tydzień więc chyba warto jednak dokończyć grę która miała takie wzięcie?
Mam nadzieję że Ci się odmieni.
Jak by tak było to głosuję by wygrała Silver
Pozdrawiam
Jak to Ade odpadła przecież tyle osób głosowało żeby Naomi odpadła i rzeczywiście to jest dziwne że tyle osób pod koniec sie wstawiło za naomi...;/ Ja osobiście tez już w to nie bd grała bo nie ma Adrianny a ona jest najlepsza.
Przecież nikt nie zaczął ponownie głosować w tym zagrożeniu, te głosy co oddano to chyba na finał nie?
I coś jeszcze ode mnie: Jeśli się grę zaczęło to trzeba ją przeprowadzić do końce, bez względu na to jaka panuje atmosfera.
Szkoda że gra się skończyła, jeśli by Ci się odmieniło, a mam nadzieję to głosuję by wygrała Silver
Nie brałam udziału w tej grze 90210, ale muszę się wypowiedzieć.
Nie no ludzie, zastanówcie się w ogóle co Wy piszecie, przeczytajcie swoje komentarze kilkanaście razy aż dojdziecie do jakiś wniosków, kłócicie się jak dzieci.
TO TYLKO GRA, CHYBA NIE UMRZECIE JEŚLI WASZ ULUBIENIEC NIE WYGRA? ;)
A nawet jeśli Igor specjalnie zrobił tak, że wygrała pojedynek jego ulubienica (w co i tak wątpię) to MIAŁ DO TEGO PRAWO. W końcu to on wymyślił tą zabawę, to dzięki niemu mieliśmy szansę głosować. Macie pretensje to sami sobie takie coś zorganizujcie, ciekawe jakby Wam to wyszło..
Nie no naprawdę, uśmiałam się czytając te niektóre wypowiedzi.
Mimo wszystko, pozdrawiam wszystkich i życzę większego dystansu do wszystkiego ;)
Hahaha no to się uśmiałam "A nawet jeśli Igor specjalnie zrobił tak, że
wygrała pojedynek jego ulubienica (w co i tak wątpię) to MIAŁ DO TEGO
PRAWO. W końcu to on wymyślił tą zabawę" (by CzarnaKocica)
To w takim razie powiedz mi teraz jaki jest sens głosowania?? Skoro ktoś
ma prawo naciągać wyniki?
A, już wiem o jakie ponowne głosowanie chodzi, założono nowy temat, ale przecież tam nikt nie głosuje...
Do czarnej kocicy: Miał do tego prawo? Do tego, żeby sfałszować wyniki? (Żeby nie było, nie mówię, że tak jest) I to tylko dlatego, że ON założył tą grę? No, no, świetne podejście...
A czy ja napisałam gdzieś, że miał prawo do tego żeby sfałszować wyniki? Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;), napisałam tylko, że miał prawo zakończyć pojedynek wtedy kiedy chciał. Liczyć głosów nie będę żeby się przekonać na 100% jak było, a Ci którzy to robili widać jakie mają podejście do gry i do Igora.. ;)
O Jezuuu... Ale macie problemy, podniecać się tak głupią grą. Zachowujecie
się jak dzieci z podstawówki.
Nie czytałam wszystkich komentarzy, ale coś wam powiem NIE MAM BLOGA I NIE
MAM DWÓCH KONT! Co za różnica kto wygra? Gdybyście byli prawdziwymi fanami
Adrianny to by was nie obchodziło czy inni ją lubią, czy nie.
Jestem fanką Naomi i gdyby ona odpadła napisałabym, że finał bez Naomi to
nie finał, ale mogę jeszcze głosować na Liama, A NIE BYM SIĘ AWANTUROWAŁA
TAK JAK WY.
Btw. co za różnica czy prowadzący jest dziewczyną, czy chłopakiem - ma to
jakiś wpływ na tę grę, czy raczej miało?
Dobra już nie mam zamiaru wchodzić więcej w ten wątek, bo zacznę się z wami
kłócić na co nie mam ochoty. ;>
Igor, kiedy pojedynek pomiędzy ta całą Naomi (nie znam, bo nie oglądam) i Blair z Plotkary ? I na którym forum ? xD
"A nawet jeśli Igor specjalnie zrobił tak, że wygrała pojedynek jego ulubienica (w co i tak wątpię) to MIAŁ DO TEGO PRAWO."
Mi się kłania czytanie ze zrozumieniem?
Igor nie opuszczaj nas :) Było tak miło. Zostało kilka dni może warto dokończyć grę. Teraz to oprócz kości i housa nie ma właściwie po co wchodzić na filmweba:(
Ja głosuję na Naomi.
Yyy, a czy tu jest mowa o sfałszowanych wynikach?
Chodziło o to, że miał prawo zakończyć pojedynek wtedy kiedy chciał, nie napisałam nic o tych sfałszowanych wynikach, bo nie uważam że takie były..
Może ci o to chodziło, ale napisałas całkiem co innego. Zrozumiałam to tak samo jak pikolinia i myślę ze dobrze zrozumiałam. A teraz próbujesz sie wymigac od tego co napisałas.
Pikolini wypowiedź bardziej rozumiem, Twojej nie, bo o sfałszowanych wynikach nie napisałam.
Ostatnie Twoje zdanie mnie doprawdy rozbawiło, czyli mam rozumieć że czytasz mi w myślach i lepiej wiesz co chciałam powiedzieć?
Nie no, ludzie, ja tutaj sie nie chcę kłócić, po prostu zwyczajnie się wypowiedziałam, nie bierzcie wszystkiego tak do siebie, złość piękności szkodzi. ;)
Już nie odpowiadam na te wiadomości, bo po prostu nie wiem czy śmiać się czy płakać, po raz ostatni napiszę, to była tylko Z A B A W A. Zrozumcie to w końcu i skończmy tą całkowicie niepotrzebną, bezsensowną i dziecinną dyskusję, do której niestety też dołączyłam. ;)
No cóż, mi też chce się śmiać, z tego jak zręcznie próbujesz zaprzeczyć temu, co napisałaś.
Ja doskonale rozumiem, ze to jest tylko zabawa, ale nie będę patrzeć bezczynnie, jak ktoś mówi, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem.
Ja wiem swoje, ty wiesz swoje. Koniec dyskusji
igorr_dudek
Wydaje mi się, że powinieneś doprowadzić zabawę do końca. Może i nie jesteś zadowolony z takiego obrotu sprawy (ja również) … może nie widzisz sensu w kolejnej działalności, skoro tyle osób zawiesiło chęć dalszej walki. Ale nie martw się, fani Adrianny nie doprowadzą do tego, by Naomi wygrała… spróbuj! Wolę już, by zwyciężyła Silver czy Liam, niż księżniczka „90210”…
Pozdrawiam.
P.S. Tyle, że następnym razem zliczając głosy podaj, ile Ci wyszło. Procentowo to żaden dowód, tak na marginesie.
Ja sie zgadzam z olinka. Nie rzuca sie gry tylko dlatego, ze są jakieś nieporozumienia. W końcu 9 tygodni to dużo, szkoda by było nie doprowadzić gry do końca .. Ale to twoja decyzja.
ja tam glosuje na Silver ;)
Igor olej to co pisza o Tobie negatywnego, wazne zebys Ty znal swoja wartosc, nikt na forum tak naprawde Cie nie zna ;) Jak by o mnie cos negatywnego napisali to bym sie smiala, podziekowala za uwage i robila nadal swoje ;) I jeszcze jeden cytUt, tym razem z Gossip Girl:
"Ludzie nie mówią Ci kim jesteś.
Ty im to mówisz.
Pamiętaj." :)
A wy jak sie chcecie klocic to prosze bardzo, mozecie nawet powygryzac sobie nawzajem klawisze z klawiatury :P
"Ludzie nie mówią Ci kim jesteś.
Ty im to mówisz.
Pamiętaj." :)
ŚWIĘTE SŁOWA Helenex!
Tego się trzeba trzymać!
Dzieki =**
Jeśli igor nie wróci to może ktoś inny dokończy ten tydzień i w ogóle całą zabawę?
Dobrze więc...
Niech będzie, macie racje - zdeklarowałem się, załozyłem tę grę i czy mi sie podoba czy nie, moim obowiązkiem jest ją skonczyć!
Chociażby przez szacunek dla ludzi którzy przez 9 tygodni wytrwale udzielali się, głosowali, przeżywali tę grę. Jestem im winien porządny FINAŁ!!!
Ale wracamy na INNYCH WARUNKACH! Beż żadnych niedomówień, żadnych uchybień!
1) Głosujemy raz w ciągu Doby, nie tak jak wcześniej co 24h!
2) Głosujemy dając PLUS osobie, która powinna wygrać i MINUS osobie, która powinna przegrać! MINUS I PLUS SIĘ RÓWNOWAŻĄ, WYGRYWA OSOBA, KTÓRA JEST NAJBARDZIEJ NA PLUSIE!!!
3) Najważniejsze - ADRIANNA WRACA DO RYWALIZACJI!!!
I teraz tak:
Od dziś, od PÓŁNOCY (wcześniejsze głosy nie będą brane pod uwagę) do środy do godziny 22.00 głosujemy! Potem odpada jeden z czwórki FINALISTÓW!
Od środy, od pólnocy do piątku do 22.00 po kolejnym głosowaniu ODPADA KOLEJNY!!!
Na pozostałych dwóch uczestników GŁOSUJEMY od piątku, od północy do niedzieli, do 22.00 WPISUJĄC IMIĘ OSOBY, KTÓRA MA WYGRAĆ!!!
A na koniec bardzo proszę o:
GRĘ BEZ KŁOTNI!
BEZ WYZYWANIA I OBRAŻANIA SIĘ NAWZAJEM!
OTO 4 FINALISTÓ
ADRIANNA
LIAM
NAOMI
SILVER
p.s.
Czy wyniki punktowe, zgromadzone podczas całej gry powinny wpłynąc na zwycięstwo?
Decydujcie o tym do środy!!!
GŁOSUJEMY!!!
NIECH WYGRA LEPSZA!!!
Kate to do mnie bylo z tym "ślepa jesteś"? a co nagle nikt nic negatywnego nie napisal na Igora? Ok niech bedzie ze jestem slepa, moge byc nawet glucha i nie mowa. Ale na szczecie palce mam sprawne i na klawiaturze nawet potrafie pisac. HA! to dopiero wyczyn :D
Igor super ze wrociles ;) ale moim "skromnym" zdaniem jesli Ade odpadla, to nie powinna byc juz w grze, takie samo mialabym zdanie gdyby odpadla Naomi. A jesli Ade jest jednak w grze, to ja chce zeby Ryan tez wrocil :D (to sie uczepilam biednego nauczyciela) :P hihi nie no taki zart, moze nie wypal ale na rozladowanie atmosfery, miedzy morderczymi fanami 90210 :D
Zbyt wiele oskarżeń i niedomówień odnośnie tych wyników! Ja uważam swoje, niektórzy swoje, więc uważam, że sprawiedliwie będzie jeśli Ade wróci! Jeśli rzeczywiście ma tylu fanów to wygra, a jeśli sprawiedliwie wygrała Naomi to i teraz nie powinna mieć z tym problemu!
Jedynie ucierpi na tym biedna Silver! Fuksem udało jej się wbic do finału, a teraz zapewne w środe odpadnie =//
Każdy sukces musi być okupiony czyjąś porażką...
A poza tym rywalizacja będzie znacznie ciekawsza i zacieklejsza z Adrianną!
No, wiedziałam że się zgodzisz. I chciałam przeprosić za to oskarżenia.
Fajnie że Ade wróciła.
Plus dla Ade
Minus dla Liama
Kate, nie chce Cie znów urazić, ale błagam na Boga czytaj ze zrozumieniem!!!
Bo potem znowu będzie ze kończe grę kiedy N. wygrywa, albo unieważniam jakieś głosy!!!
Tzn, miałem na mysli czytaj uważnie:
I teraz tak:
Od dziś, od PÓŁNOCY (wcześniejsze głosy nie będą brane pod uwagę) do środy do godziny 22.00 głosujemy! Potem odpada jeden z czwórki FINALISTÓW!
Ramy czasowe okazały się być Wieeeelkim problemem (Szkoda, że dopiero pod koniec gry) więc wprowadziłem bardzo surowe i jednoznaczne godziny głosowania! Żeby znów nie było!
No ale o co Ci chodzi.. dajmy plus temu kto ma wygrać i minus temu kto ma przegrać, Chyba że ja czegoś nie załapałam bo szybko czytałam.
Najlepiej to pokaż jak się głosuje i o! xD
Spoko, przed północą wkleję jeszcze raz cały regulamin, żeby wszystko było dla wszystkich jasne!
Pozdrawiam!
Ale ja tam sie nie kloce, pisz sobie o mnie co sobie chcesz ;) Chetnie poczytam, posmieje sie i popluje monitor ze szczescia ;P
To prowokacja? Miałam nie odpisywać ale jak nie odpisać sobie która aż się prosi.
Aha, czyli moje wypowiedzi są śmieszne, głupie itp. Ok, nie będę Ciebie obrażać ale chętnie bym coś odpowiedziała.
Pozdr.