WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!
3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER
ZAPRASZAM!!!
No niestety, jedyna ofiara tych kłótni jest LIAM...
Tak naprawdę, przez całą grę przezentował świetna postawę, zawsze pierwszy lub drugi! A skończył na 4...
Nie ma sprawiedliwości he he he...
Swoja droga, ciekawe jak by sie potoczyła gra, gdyby Ade nie wróciła?
Cos mi sie wydaje, ze Liam mógłby nawet Wygrać, patrząc na nienawiść do Fanów Ade do Naomi!
Jak Wy myslicie?
U mnie na blogu organizowany jest konkurs na najfajniejszą postać z serialu lub filmu. Nominowani są między innymi bohaterowie z 90210, Liam, Ade, Silver i Naomi :) Zapraszam do głosowania ;)
Pozdr.
Wydaje mi się, że Liam by nie wygrał.
Tak, pewnie byłaby to Siver. No, przepraszam, pewnie będzie to Silver.
Pozdrawiam.
wiec bede pierwsza i zaglosuje na:...
Silver ;)
Naomi jak widac ma tu wielu fanow, wiec pewnie i tak wygra ;)
Tez bardzo ja lubie, ale wole aby wygrala Silver ;)
Silver :)
Nadal zapraszam wszystkich do głosowania u mnie w konkursie na najlepszą postać z serialu lub filmu :) Nominowani są między innymi Liam, Adrianna, Naomi i Silver :)
Zapraszam!
Pozdr.
Nie głosowałam dwa razy, poprawiłam poprzedni głos bo zagłosowałam na plusy i minusy. Najpierw dobrze przeczytaj a później pisz.
Pozdr.