WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!
3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER
ZAPRASZAM!!!
no wlasnie pamietajmy ze sa swieta ;) dajmy mu troche odetchnac i odpoczac, jak bedzie mial czas to na pewno policzy glosy i poda nam wyniki ;) (w ten jego oryginalny sposob) :)
Srebrna SILVER, ZŁOTA KRÓLOWA...
Dziś kończy się jedna z najbardziej popularnych, a zarazem KONTROWERSYJNYCH gier na forum FILMWEBU! Mimo wydarzeń Finałowych, nie żałuję tej gry, czasu spedzonego z Wami, drodzy moi, i gdybym dziś miał zaczynać tę grę jeszcze raz - zrobiłbym to bez WAHANIA!
Czasami było zabawnie, czasami smutno, gdy nasz ulubieniec odpadał za wcześnie! Bywało nudno, gdy wciąż wygrywał ten sam faworyt, bywało zaskakująco, gdy faworyt odpadał. Zdarzały sie ostre kłotnie, i bardzo miłe słowa! Dzieki temu wszystkiemu GRA BYŁA PRAWDZIWA! Z krwi i kości!
Trzy tematy na forum, BLISKO 3000 tysiące postów, ponad 50 stałych graczy!
TO WY TWORZYLIŚCIE TĘ GRĘ! BRAWA!!!
ELENEX89 =))
lollie
shontelle
chris perry, bez urazy stary!
pagulinka
collete
oldzia
anek07
gucio14
naomi7
zodiak1
serialomaniak0
wiki69
ewelyn1000
beverly1
pierwiosnek
olinka
beniamin3
chanel23
elenka
kwiatek18
magic hour
kate24
pikolina
nicked111
vestole
dzastix
szymciek
chlopak7
pinesska
blondyna6
muszka8
mariooo
peggy009
malena2
crazy kar
sniezka4
gitarka 4
majkelek
nancy500
mary12
plotkara33
cascader123
little devil
patrishia77
jinx 100% KOBIETA! =P
anula11
maylka
I na Koniec moja ulubienica =P KATE ELIZABETH WINSLET
oraz wieeeelu wieeeeeeeeeeelu INNNYCH!
Których z przyczyn oczywistych nie zdołałem wymienic, i którym SKŁADAM SERDECZNE BÓG ZAPŁAĆ he he he
Wy i nasi zawodnicy...
Chcecie wiedzieć ile Pierwsza Szóstka zdobyła punktów w przeciągu całej gry?
Proszę:
1. NAOMI - 1723 pkt, 6 wygranych rund, raz zagrożona!
2. LIAM - 1666 pkt, 1 wygrana runda, NIGDY nie zagrożony, a mimo to poza finałem he he he
3. ADRIANA - 1595 pkt, 2 wygrane rundy, 2 razy zagrożona.
4. SILVER - 1433 pkt, Raz zagrozona
5. TEDDY - 704 pkt, 3 razy zagrożony!
6. NAVID - 515 pkt, raz zagrożony.
A oto jaką kolejność ułożyliście:
12. Ryan - Nudny belfer nie zyskał sympatii w Waszych oczach. A może byłoby inaczej, gdyby w pierwszym tygodniu zamiast 4-5 głosów dziennie oddawanych byłoby 40-50, tak jak w ostatnich? Kto wie...
11. Annie - Najbardziej wkurzająca z Nielubianej rodziny WILSONÓW! A na początku była całkiem znośna...
10. Kelly - Najlepszy przykład tego, że wszyscy zapomnieli już o starym dobrym Beverly Hills 90210. Ja wciąż darzę ogromnym sentymentem ten "archaiczny" serial i stara ekipa wciąż pozstaje dla mnie numerem jeden...
9. Dixon - Sam nie wiem co napisać. Czy rzeczywiście aż taki diabeł straszny???
8. Debbie - Gdyby wszystkie matki nastolatków tak wyglądały - świat byłby przynajmniej piękniejszy! A ja te panią pamiętam jeszcze z PEŁNEJ CHATY, taaaki kolejny archaiczny serial...
7. Harry - To chyba jedyna postać w tym serialu na którą po prostu nie mogę patrzeć! Katastrofa, ale akcja z ciastkami - świetna!
6. Navid - Miły Navid, skromny Navid, grzeczny NAVID!
5. Teddy - Real PLAYER!!!
4. Liam - Badboy gone BETTER! Niestety! Wy też tęsknicie za L. z pierwszego sezonu?!
3. Adriana - Największa niespodzianka gry! Nigdy nie sądziłem że ma tylu fanów! Brawa dla nich za WYTRWAŁOŚĆ!
2.???
1.???
Kto na pierwszym, kto na drugim?
Tak jak zostało powiedziane w tytule, wszystko na swoim miejscu!
Sreberko na drugim ze SREBRNYM MEDALEM!
A KRÓLOWA tego serialu może być TYLKO JEDNA!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>N.A.O.M.I<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<
Ciesz się swoją wygraną N.
Nie świętuj jednak za długo, pojedynek z BLAIR WOLDORF to nie będzie bułka z masłem!
See U Soon!
Powtórzę po matt456 a więc królową jest... - Doda! xD
Eh no ja zadowolona z wyniku nie jestem - wolę Silver, zdecydowanie. No ale Naomi ma więcej fanów, ostatnio nawet zaczęłam się do niej przekonywać.
Tu wymieniłeś mnie jeszcze lepiej! Tam dużymi literami i 'mimo wszystko' - bardziej pasowało to do tej gry bo w GG mało się udzielałam i nie kłóciłam się. xD
Za to tu jestem ulubienicą :D
Pozdrawiam i czekam na nową grę?
PS. Ade będzie rywalizować z Natem czy jak mu tam? :)
Nie nie, Kate!
A Właściwie jak masz na imię, bo jakoś tak dziwnie mi zwracać się do Ciebie jako do Kate Winslet heh
Wszyscy chyba mylnie odebrali intencje tej nowej gry! Pojedynek Blair i Naomi, o którym często pisałem Ma wymiar SYMBOLICZNY! Rywalizować będą wszyscy, a ja pisałem w ten sposób, gdyż uważałem obie panie za faworytki =) i chyba sie nie pomyliłem...
Fajnie, że Naomi wygrała. :)
Ale królowa jest tylko jedna i jest nią......... Blair! A jak niewygra tego pojedynku z Naomi to i tak jest królową!!!!!
Nawiasem mówiąc, wg mnie to głosowanie GG vs. 90210 powinno być na stronie GG, bo na filmwebie jest mnie fanów GG niż 90210.
Świeeeeetne podsumowanie. Cieszę się, że wróciłeś bo już stęskniłam się za tymi niesamowitymi przemowami :)
A jak będzie wyglądać ta gra między GG a 90210 ?
Hahaha xD
Dziękuję za dopisek - rozbawiłeś mnie tym, że pamiętasz takie szczególiki ;D
Dzięki za świetną grę, a właściwie świetne podsumowania (zarówno tu jak i w GG). Masz talent do pisania chłopie ;> Mam nadzieję, że jakoś to rozwijasz...
A co do nowej gry - już nie mogę się doczekać, chociaż podejrzewam, że w tym przypadku moje głosy będą nudne - Plotkara wygrywa u mnie z 90210 w każdej kategorii ;P
1.LIAM!!!!-3pkt.
2.NAOMI-2pkt
3.SILVER - 1pk
Bardzo lubię ADRIANNE ale najmniej z tej wspaniałej czwórki, wiec to ona
powinna odpaść
Przypomniałam sobie:
Jak będzie gra, to proponuję, że jak będziemy dawać pkt. 1,2,3 to jeden musi być z drugiego serialu, w sensie że np. 2 i 3 do osób z GG, a 1 do osoby z 90210, albo na odwrót.
dobry pomysł. aaa fajnie byłoby gdyby było po 6 osób, bo szczerze mówiąc, chciałbym aby pojawiła się Little J, która niestety poza 5 się znalazła ;/
Gratulacje dla Naomi! i Silver za 2 miejsce ;)
Juz sie nie moge doczekac nastepnej gry ;)
dzieki Igor za wymienienie mnie jako pierwszej wsrod uczestnikow gry :D hihih
Mam nadzieje ze nastepna gre tez tak owocnie poprowadzisz, i bedzie odrobinke mniej klotni ;) Takze czekamy z niecierpliwoscia :*