>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
Na dobry początek moje głosy =))
3pkt - Naomi
2pkt - Liam
1pkt - Silver
Tak mniej wiecej powinno to wyglądać =)
p.s. Dodawajcie uzasadnienia - bedzie ciekawiej
3 pkt - Naomi (jest najciekawszą postacią wg mnie i zawsze mówi to co myśli ;])
2 pkt - Silver
1 pkt - Liam [moje ciaaaacho ;P]
3 pkt - Naomi (bo jest bitch:))
2 pkt - Annie (nie wiem czemu, lubię ją po prostu)
1 pkt - Liam (ciaaacho)
3pkt- Naomi ( moim zdaniem jest to najciekawsza postać, od początku jest moja ulubiona postacią )
2pkt- Liam ( podobnie jak Naomi świetnie wciela sie w graną przez niego postać, no i oczywiście jest super słodziakiem!! )
1pkt- Silver ( bo ja lubię;p )
3pkt - Naomi (bardzo lubię ją od samego początku a szczególnie od momentu kiedy pojawił się Liam)
2pkt - Liam (bardzo fajnie odgrywa swoją rolę i taki troszkę czarny charakterek)
1pkt - Silver (wybór był ciężki ale jak stanęła po stronie Naomi to była świetna)
3pkt - Liam
2pkt - Naomi
1pkt - Silver
Trzy najciekawsze postacie i myślę, że większość tak myśli.
3pkt- Adrianna ( bo niezła z niej laska )
2pkt- Navid ( bo troszczył się o Ade, gdy była w ciąży )
1pkt- Harry ( momentami jest nawet zabawny )
3 pkt Silver (jest śliczna)
2 pkt Ethan (szkoda ze nie ma go w 2 sezonie, moze byc chlopakiem Silver)
1 pkt Kelly (lubie ta aktorke ;P)
Brenda pojawiła sie tylko w kilku odcinkach, natomiast Kelly jest postacią regularną
Podobna sytuacja jest z Jasperem! On takze pojawił sie w kilku zaledwie odcinkach i to tylko 2 serii i po tym co widzielismy w odcinku 12 raczej nie wróci. Teddy dąłaczył do stałej obsady =)
Nie podoba sie - nic na siłe! Zrób sobie gre z Jasperem i Brendą =P
Pozdrawiam i zapraszam do GŁOSOWANIA!
aaaaaaa
uzasadnienie:
3 pkt Navid- najzabawniejszy i nie wyobrazam sobie serialu bez niego
2 pkt Adrianna- za pierwszy sezon w ktorym byla genialna!!!!!
1 pkt Annie- za drugi sezon gdzie jej watek jest najciekawszy i w ogole jakos ostatnio ja polubilam
OK, to ja zagłosuję teraz inaczej
3pkt- Adrianna
2pkt- Debbie
1pkt- Harry
Szkoda, że nie ma Tabithy, była najzabawniejszą postacią 1. sezonu.
3pkt HARRY (ogólnie jest spoko)
2pkt ADRIANNA (jest świetna, tworzyła dobraną parę z Navidem)
1pkt NAVID (tworzył dobraną parę z Adrianną)
Witajcie!
Zacznę od tego, że nie mam nic na swoją obrone - ZAWALIŁEM i to na całej linii! Ale cóż, mam nadzieje, że mi wybaczycie ten niemały poślizg i do jutra zdąrzymy wszystko nadrobić =)
A oto wyniki pierwszej rundy:
1. Naomi - 17p.
2. Liam - 16p.
3. Adrianna - 15p.
Pierwsza trójka pierwszej rundy! hmm... przyznam, że troche mnie zaskoczyliście. Myślałem, że Naomi poprostu zmiecie pozostałych i zgarnie wiekszośc głosów. Wygrała, ale leeeedwie co. Jak na taką "Bitch" - troche słabo. Ciekawe, jakby sobie poradziła gdyby nie pojawił sie Liam - nasze drugie miejsce. Adrianna na podium to też mały suprajs. Tak, tak, ta sama Adrianna, która tworzy dobraną parę z NaVidem, który to tworzy doskonałą parę z Adraianną... Apropo Zabawny Navid na 5...
4. Silver - 10p.
5. Navid - 8p.
6. Annie - 5p.
6. Harry - 5p.
8. Debbie - 3p.
8. Dixon - 3p.
10. Kelly - 2p.
Widać, że Fani 90210 bardziej lubią starszych bohaterów serialu niż szanowni fani Gossip Girl... Natomiast nie wiem jak rozumieć kompletną obojętność względem Teddiego i Ryana. Okrągła liczba głosów (0) na obu panów sprawiła, że są oni zagrozeni w pierwszej rundzie. Czyżby nie zadziałał na Was, drogie Fanki serialu, urok tych dwóch młodzieńców...
11. Teddy - 0p.
11. Ryan - 0p.
Wciąż możecie dać szansę jednemu z nich na dalszy udział w zabawie.
Wpisujcie imię tego, który ma ODPAŚĆ!
GŁOSUJEMY DO JUTRA!!!
Moim zdaniem powinien odpaść RYAN. Nie mam nic do niego, jednak wolę Teddyego - niestety nie spodziewałem sie, że obaj będą zagrożeni już w 1 rundzie, ale trudno...
Dodawajcie uzasadnienia - BĘDZIE CIEKAWIEJ =)
Lubiłam Ethan'a, ale rozumiem, że on nie bierze udziału w głosowaniu:
Naomi 3pkt. , bo jest b. wyrazistą postacią i McCord nieźle ją gra.
Silver 2 pkt. za oryginalność (wątków) i urodę ( szczególnie w 1. serii)
Harry 1pkt. zabawna postać i mega przystojny aktor ( wstyd się przyznać, ale mam 26 lat, więc nie kręcą mnie małolaty ;) ), szkoda, że już się nie pojawi :(
Aktor, który gra Teddy'ego jest za stary do roli nastolatka, widać, że to facet po 30-stce i mąci mi to obiór jego postaci, dlatego stawiam na niego w kwestii "OUT".
Ciężki wybór obaj są całkiem fajni ale chyba jednak zagłosuję aby Ryan odpadł może dlatego że był z okropną siostrą Naomi a Teddy na koniec nawet ciekawy był z paczką chłopaków i Ivy(nie sądzicie że by do siebie pasowali?)
Głosuję aby odpadł Teddy, po prostu Ryan moim zdaniem jest przystojniejszy :p
Wiem, mało oryginalne :p
Hejo :) wkrece sie do waszej gry. Ja stawiam zeby odpadł RYAN, fakt ze jeśli wśród zagrożonych byłby ryan i np. Harry to postawiłabym zeby odpadł harry a ryan zostal, no ale jest jak jest, a Teddiego lubie bardziej.
Ryan vs. Teddy
Walka była Świetna! Wyrównana, zacięta, do ostatniej kropli krwi. Obu Panów lubicie niemal tak samo. Lubicie, albo nie znosicie! Szala waszej antypatii przechyliła sie jednak delikatnie na stronę Ryana.
Biedny Mr Matthews - nie spodobał wam sie jego związek z najwiekszą ździrą amerykańskiej TV.
Otrzyjcie łzy fanki Matthewsa - zostało w serialu jeszcze kilku przystojniaków o których możecie walczyć swoimi licznymi głosami w tym tygodniu. Dla nas facetów, gama pięknych kobiecych... 'charakterów' jest jeszcze większa i ciekawsza!
Rozpoczynamy nowy Tydzień!!!
Oto aktualna lista uczestników:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
3 pkt Naomi (według mnie najciekawsza postać serialu)
2 pkt Liam ( niezmiennie)
1 pkt Teddy ( za to że był zagrożony i w tym tygodniu niech chociaż jeden punkcik zdobędzie żeby znowu nie było zero)
3pkt Debbie ( sympatyczna jest )
2pkt Adrianna ( ma najciekawsze życie )
1pkt Navid ( jest uroczy :P )
Czy znowu trzeba dawać uzasadnienia?
3 pkt. Jasper(od zawsze na zawsze ;**)
2 pkt. Silver (jest taka...normalna,nie udaje nikogo)
1 pkt. Liam
3pkt Harry nie wiem czemu prawie nikt nie ratuje jego i Debbie, oni są spoko :)
2pkt Debbie
1pkt Navid
Dziś środa (jakbyście pewnie nie wiedzieli), czyli półmetek drugiej rundy.
Noo no... Ciężko odgadnąć, co siedzi w umysłach fanów 90210! Zmieniacie lidera, ciężko wam sie zdecydować, nie macie jednego faworyta... I TO JEST SUPER!!! TO JEST TO!!! Dzieki temu gra jest ciekawa i zaskakująca!
BRAVA!!!
Moglibyście troche popracować nad frekwencją ale cii... Nie czepiam sie! Żeby nie było - i tak jest nieźle, mam nadzieje ze sie rozkręcicie!
Co do naszych kochanych bohaterów, to zaskoczeniem w tym tygodniu jest Adriana! Pnie sie dziewczyna w góre z dnia na dzień, a w poniedziałek i wtorek zdobyła najwięcej pkt ze wszystkich! Bardzo dobrze, w stosunku do zeszłego tygodnia radzi sobie Debbie, czego niestety nie można powiedzieć o Harrym.
Czyżby zagrożenie był najlepszą formą reklamy? A może Teddy po porstu dostał u Was drugą szansę? Kredyt zaufania, który teraz wykorzystuje?
Zdumiewająca jest również postawa fanów Naomi? Hello - obudzcie się!!! Czyżbyście zapomnieli o Królowej 90210?!
W najgorszej sytuacji na razie są Harry, Dixon, Annie, Teddy i Kelly. Ich głosy rozkładają sie w przedziale 4-6pkt.
Cóż, jeszcze nie jest za późno, by wszystko zmienić.
GŁOSUJCIE!!!
p.s. Czytajcie proszę listę uczestników JASPERA, ETHANA, BRENDY i dzieki waszym głosom RYANA nie ma wśród uczestników gry!
3pkt KELLY - Przez sentyment dla dawnych czasów... Fani Naomi mnie zrozumieją-wszak Kelly to była taka Naomi lat 90...
2pkt TEDDY - Fajna postać, nie jest moim ulubieńcem, ale jest wiele postaci które lubie mniej w tym serialu
1pkt SILVER - Super postać, szczególnie pierwszy sezon, potem troche ją spłaszczyli...