PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<

12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!

igorr_dudek

Na dobry początek moje głosy =))

3pkt - Naomi
2pkt - Liam
1pkt - Silver

Tak mniej wiecej powinno to wyglądać =)

p.s. Dodawajcie uzasadnienia - bedzie ciekawiej

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

3 pkt - Naomi (jest najciekawszą postacią wg mnie i zawsze mówi to co myśli ;])
2 pkt - Silver
1 pkt - Liam [moje ciaaaacho ;P]

ocenił(a) serial na 9
kinga0507

3 pkt - Naomi (bo jest bitch:))
2 pkt - Annie (nie wiem czemu, lubię ją po prostu)
1 pkt - Liam (ciaaacho)

ocenił(a) serial na 10
lollie

3pkt- Naomi ( moim zdaniem jest to najciekawsza postać, od początku jest moja ulubiona postacią )
2pkt- Liam ( podobnie jak Naomi świetnie wciela sie w graną przez niego postać, no i oczywiście jest super słodziakiem!! )
1pkt- Silver ( bo ja lubię;p )

Nataliaaa_89

3pkt - Naomi (bardzo lubię ją od samego początku a szczególnie od momentu kiedy pojawił się Liam)
2pkt - Liam (bardzo fajnie odgrywa swoją rolę i taki troszkę czarny charakterek)
1pkt - Silver (wybór był ciężki ale jak stanęła po stronie Naomi to była świetna)

ocenił(a) serial na 9
igorr_dudek

3pkt - Liam
2pkt - Naomi
1pkt - Silver

Trzy najciekawsze postacie i myślę, że większość tak myśli.

rock_n_roll

Adrianna 3 pkt
Liam 2 pkt
Debbie 1pkt

Pozdrowionka xD

Shontelle

3pkt- Adrianna ( bo niezła z niej laska )
2pkt- Navid ( bo troszczył się o Ade, gdy była w ciąży )
1pkt- Harry ( momentami jest nawet zabawny )

ocenił(a) serial na 10
Chris_Perry

3 pkt Silver (jest śliczna)
2 pkt Ethan (szkoda ze nie ma go w 2 sezonie, moze byc chlopakiem Silver)
1 pkt Kelly (lubie ta aktorke ;P)

elenex89

Hej
Popraw prosze swoje głosy, bo na liscie uczestniików nie ma Ethana...
Pozdrawiam!

igorr_dudek

Dixon - 3p
Navid - 2p
Kelly - 1p

czemu nie ma Brendy ? :///

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Pfff;/ ale syf.. co tam robi KELLY i TEDDY nie ma JASPERA i BRANDY :(

xnewdayx

Brenda pojawiła sie tylko w kilku odcinkach, natomiast Kelly jest postacią regularną
Podobna sytuacja jest z Jasperem! On takze pojawił sie w kilku zaledwie odcinkach i to tylko 2 serii i po tym co widzielismy w odcinku 12 raczej nie wróci. Teddy dąłaczył do stałej obsady =)
Nie podoba sie - nic na siłe! Zrób sobie gre z Jasperem i Brendą =P

Pozdrawiam i zapraszam do GŁOSOWANIA!

ocenił(a) serial na 6
igorr_dudek

3pkt - Navid
2pkt - Adrianna
1pkt - Annie

ocenił(a) serial na 6
gemma_92

aaaaaaa
uzasadnienie:
3 pkt Navid- najzabawniejszy i nie wyobrazam sobie serialu bez niego
2 pkt Adrianna- za pierwszy sezon w ktorym byla genialna!!!!!
1 pkt Annie- za drugi sezon gdzie jej watek jest najciekawszy i w ogole jakos ostatnio ja polubilam

gemma_92

3pkt-liam (yumi,yam)
2 pkt- annie
1pkt- silver

paqulinka

OK, to ja zagłosuję teraz inaczej
3pkt- Adrianna
2pkt- Debbie
1pkt- Harry

Szkoda, że nie ma Tabithy, była najzabawniejszą postacią 1. sezonu.

Chris_Perry

3pkt HARRY (ogólnie jest spoko)
2pkt ADRIANNA (jest świetna, tworzyła dobraną parę z Navidem)
1pkt NAVID (tworzył dobraną parę z Adrianną)

igorr_dudek

Witajcie!
Zacznę od tego, że nie mam nic na swoją obrone - ZAWALIŁEM i to na całej linii! Ale cóż, mam nadzieje, że mi wybaczycie ten niemały poślizg i do jutra zdąrzymy wszystko nadrobić =)

A oto wyniki pierwszej rundy:

1. Naomi - 17p.
2. Liam - 16p.
3. Adrianna - 15p.

Pierwsza trójka pierwszej rundy! hmm... przyznam, że troche mnie zaskoczyliście. Myślałem, że Naomi poprostu zmiecie pozostałych i zgarnie wiekszośc głosów. Wygrała, ale leeeedwie co. Jak na taką "Bitch" - troche słabo. Ciekawe, jakby sobie poradziła gdyby nie pojawił sie Liam - nasze drugie miejsce. Adrianna na podium to też mały suprajs. Tak, tak, ta sama Adrianna, która tworzy dobraną parę z NaVidem, który to tworzy doskonałą parę z Adraianną... Apropo Zabawny Navid na 5...

4. Silver - 10p.
5. Navid - 8p.
6. Annie - 5p.
6. Harry - 5p.
8. Debbie - 3p.
8. Dixon - 3p.
10. Kelly - 2p.

Widać, że Fani 90210 bardziej lubią starszych bohaterów serialu niż szanowni fani Gossip Girl... Natomiast nie wiem jak rozumieć kompletną obojętność względem Teddiego i Ryana. Okrągła liczba głosów (0) na obu panów sprawiła, że są oni zagrozeni w pierwszej rundzie. Czyżby nie zadziałał na Was, drogie Fanki serialu, urok tych dwóch młodzieńców...

11. Teddy - 0p.
11. Ryan - 0p.

Wciąż możecie dać szansę jednemu z nich na dalszy udział w zabawie.

Wpisujcie imię tego, który ma ODPAŚĆ!

GŁOSUJEMY DO JUTRA!!!

igorr_dudek

Moim zdaniem powinien odpaść RYAN. Nie mam nic do niego, jednak wolę Teddyego - niestety nie spodziewałem sie, że obaj będą zagrożeni już w 1 rundzie, ale trudno...

Dodawajcie uzasadnienia - BĘDZIE CIEKAWIEJ =)

igorr_dudek

TEDDY, nie mam uzasadnienia, po prostu wolę Ryana :)

ocenił(a) serial na 9
igorr_dudek

Lubiłam Ethan'a, ale rozumiem, że on nie bierze udziału w głosowaniu:

Naomi 3pkt. , bo jest b. wyrazistą postacią i McCord nieźle ją gra.
Silver 2 pkt. za oryginalność (wątków) i urodę ( szczególnie w 1. serii)
Harry 1pkt. zabawna postać i mega przystojny aktor ( wstyd się przyznać, ale mam 26 lat, więc nie kręcą mnie małolaty ;) ), szkoda, że już się nie pojawi :(
Aktor, który gra Teddy'ego jest za stary do roli nastolatka, widać, że to facet po 30-stce i mąci mi to obiór jego postaci, dlatego stawiam na niego w kwestii "OUT".

miminat

Ciężki wybór obaj są całkiem fajni ale chyba jednak zagłosuję aby Ryan odpadł może dlatego że był z okropną siostrą Naomi a Teddy na koniec nawet ciekawy był z paczką chłopaków i Ivy(nie sądzicie że by do siebie pasowali?)

anek07

Głosuję aby odpadł Teddy, po prostu Ryan moim zdaniem jest przystojniejszy :p
Wiem, mało oryginalne :p

ocenił(a) serial na 10
Shontelle

Hejo :) wkrece sie do waszej gry. Ja stawiam zeby odpadł RYAN, fakt ze jeśli wśród zagrożonych byłby ryan i np. Harry to postawiłabym zeby odpadł harry a ryan zostal, no ale jest jak jest, a Teddiego lubie bardziej.

igorr_dudek

Konsekwentnie RYAN! Będę brOnił TEDDY-ego =P

igorr_dudek

Ryan vs. Teddy

Walka była Świetna! Wyrównana, zacięta, do ostatniej kropli krwi. Obu Panów lubicie niemal tak samo. Lubicie, albo nie znosicie! Szala waszej antypatii przechyliła sie jednak delikatnie na stronę Ryana.

Biedny Mr Matthews - nie spodobał wam sie jego związek z najwiekszą ździrą amerykańskiej TV.

Otrzyjcie łzy fanki Matthewsa - zostało w serialu jeszcze kilku przystojniaków o których możecie walczyć swoimi licznymi głosami w tym tygodniu. Dla nas facetów, gama pięknych kobiecych... 'charakterów' jest jeszcze większa i ciekawsza!

Rozpoczynamy nowy Tydzień!!!

Oto aktualna lista uczestników:

ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID

SILVER
TEDDY

GŁOSUJCIE!!!

igorr_dudek

3 pkt Liam (yumi)
2 pkt Adriana (tak po prostu ją lubię)
1 pkt Annie (jak wyżej)

tekla13

3 pkt Naomi (według mnie najciekawsza postać serialu)
2 pkt Liam ( niezmiennie)
1 pkt Teddy ( za to że był zagrożony i w tym tygodniu niech chociaż jeden punkcik zdobędzie żeby znowu nie było zero)

tekla13

3 pkt liam
2 pkt annie(za to coostatnio przeszla)
1 pkt Navid

ocenił(a) serial na 10
paqulinka

3pkt. Silver ;)
2pkt. Teddy ;P
1pkt. Liam :)

elenex89

3pkt- Adrianna ;)
2pkt- Debbie (bo dorosłym też trzeba pomagać)
1pkt- Harry (to co przy Debbie)

Chris_Perry

3pkt Debbie ( sympatyczna jest )
2pkt Adrianna ( ma najciekawsze życie )
1pkt Navid ( jest uroczy :P )

Czy znowu trzeba dawać uzasadnienia?

ocenił(a) serial na 10
Shontelle

1. Ade - 3p
2. Navid - 2p
3. Dixon - 1p

Oldzia_

3p - Naomi (niewiem czemu nikt na nią nie głosuje?)
2p - Kelly (a co zaszalejemy)
1p - Liam

ocenił(a) serial na 10
anek07

3p - Silve
2p - Kelly
1p - Dixon

.............

anek07

3 pkt Liam(jak zawsze)
2 pkt Dixon
1 pkt Annie(za ostatnie zawirowania wokol niej)

ocenił(a) serial na 10
paqulinka

3 pkt Silver ;)
2 pkt Kelly
1 pkt Teddy ;P

elenex89

3pkt Adrianna (jak zawsze)
2pkt Navid
1pkt Debbie

Chris_Perry

3pkt - Adrianna
2pkt - Harry
1pkt - Debbie

Shontelle

Navid - 3pkt (bo trzeba go ratować)
Debbie - 2pkt (jak wyżej)
Ade - 1pkt (jest świetna)

Colette

3 pkt - Naomi (czy jej nikt nie lubi?)
2 pkt - Liam
1 pkt - Teddy

anek07

3 pkt. Jasper(od zawsze na zawsze ;**)
2 pkt. Silver (jest taka...normalna,nie udaje nikogo)
1 pkt. Liam

Jaaa

Oj przepraszam,nie zauważyłam nowej listy a na niej nie ma Jasperka i Silver.Sorcia ;))

Jaaa

3pkt Harry nie wiem czemu prawie nikt nie ratuje jego i Debbie, oni są spoko :)
2pkt Debbie
1pkt Navid

ocenił(a) serial na 10
Colette

Silver- 3ptk
Liam- 2ptk
Naomi- 1ptk

igorr_dudek

Dziś środa (jakbyście pewnie nie wiedzieli), czyli półmetek drugiej rundy.
Noo no... Ciężko odgadnąć, co siedzi w umysłach fanów 90210! Zmieniacie lidera, ciężko wam sie zdecydować, nie macie jednego faworyta... I TO JEST SUPER!!! TO JEST TO!!! Dzieki temu gra jest ciekawa i zaskakująca!
BRAVA!!!
Moglibyście troche popracować nad frekwencją ale cii... Nie czepiam sie! Żeby nie było - i tak jest nieźle, mam nadzieje ze sie rozkręcicie!

Co do naszych kochanych bohaterów, to zaskoczeniem w tym tygodniu jest Adriana! Pnie sie dziewczyna w góre z dnia na dzień, a w poniedziałek i wtorek zdobyła najwięcej pkt ze wszystkich! Bardzo dobrze, w stosunku do zeszłego tygodnia radzi sobie Debbie, czego niestety nie można powiedzieć o Harrym.
Czyżby zagrożenie był najlepszą formą reklamy? A może Teddy po porstu dostał u Was drugą szansę? Kredyt zaufania, który teraz wykorzystuje?
Zdumiewająca jest również postawa fanów Naomi? Hello - obudzcie się!!! Czyżbyście zapomnieli o Królowej 90210?!

W najgorszej sytuacji na razie są Harry, Dixon, Annie, Teddy i Kelly. Ich głosy rozkładają sie w przedziale 4-6pkt.

Cóż, jeszcze nie jest za późno, by wszystko zmienić.

GŁOSUJCIE!!!

p.s. Czytajcie proszę listę uczestników JASPERA, ETHANA, BRENDY i dzieki waszym głosom RYANA nie ma wśród uczestników gry!

igorr_dudek

3pkt KELLY - Przez sentyment dla dawnych czasów... Fani Naomi mnie zrozumieją-wszak Kelly to była taka Naomi lat 90...

2pkt TEDDY - Fajna postać, nie jest moim ulubieńcem, ale jest wiele postaci które lubie mniej w tym serialu

1pkt SILVER - Super postać, szczególnie pierwszy sezon, potem troche ją spłaszczyli...

igorr_dudek

3 pkt liam
2 pkt dixon
1 pkt annie
choc jakby bylo mozna to pewnie by bylo 3-liam 2 liam 1 liam ;?D

paqulinka

3pkt - Naomi (za całokształt)
2pkt - Liam
1pkt - Harry