>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
3pkt - Naomi (ona nie jest taka zła może nawet lepsza niż inni bohaterowie to ona ma ojca który zdradzał jej mamę, siostrę która ją wykorzystuje, to ona pomogła Silver po śmierci mamy, wyciągnęła Adrianne z narkotyków, zaufała ponownie Annie, powiedziała o wszystkim temu kolesiowi który dawał jej korepetycje, no i wybaczyła Liamowi)
2pkt - Liam (pasuje do Naomi)
1pkt - Silver
3pkt- Harry
2pkt- Debbie (nie chcę żeby jeszcze odpadła, jest wiele postaci gorszych od niej)
1pkt- Ade
3pkt - Adrianna ( bo ma utrzymać się na 1. miejscu )
2pkt - Navid ( trzba mu pomóc )
1pkt - Harry ( jemu też )
A tak na marginesie, świetna gra, a założyciel świetnie wszystko organizuje. Gratuluję :)
3pkt- Naomi (to ona jak najbardziej zasługuje na miejsce w czołówce)
2pkt- Liam (a czemu by nie)
1pkt- Debbie
3pkt- Naomi (mam nadzieję że jestem w większości bo naprawdę fajna postać i fajnie zagrana)
2pkt- Liam (zgodzę się z poprzednikiem a czemu by nie)
1pkt- Harry ( za tą śpiewającą rybę)
Bardzo ciekawa gra muszę przyznać że też jestem fanką Naomi a Waszym zdaniem kto do niej najbardziej pasuje (Ethan, Ozzie, Jason czy może Liam)
3pkt- Naomi
2pkt- Silver (miał być Liam ale widzę że Silver ma mało głosów wiec trzeba jej pomóc)
1pkt- Dixon (szczerze nie przepadam za nim)
3pkt - Silver ( nie mogłam z niej jak zobaczyłam wczoraj jej minę gdy zobaczyła Naomi w dresie)
2pkt - Naomi (no jej poprostu nie da się nie lubić)
1pkt - Liam (za to słodkie zakończenie 12 odcinka)
3pkt - Adriana (ma świetne wątki i jest piękna)
2pkt - Navid (chodził z Ade, więc ma dobry gust xD)
1pkt - Debbie (jest fajną mamą)
3 pkt KELLY
2 pkt TEDDY
1 pkt ANNIE
p.s. Niedługo koniec 2 rundy, więc spieszcie sie!!!
W najgoorszej sytuacji są: Annie, Harry, Teddy, Dixon i Kelly!
Kolejny piatek 2010 roku przechodzi już do historii. Kończy się również druga runda, a właściwie jej pierwsza część. Skończy się również niedługo obecność jednego z uczestników gry...
Zacznijmy jednak od tych, którzy w tym tygodniu nie mają sie absolutnie czego obawiać! NAOMI - ta dziewczyna to istny ideał! przynajmniej w waszych komentarzach... Uwielbiacie jej charakter, osobowość, pomysły, generalnie całokształt i chyba najważniejsze - jej chłopaka! Czy ktoś mógłby sie oprzeć takiej parze?! Do Naomi należy ponadto rekord jednego dnia (29pkt!).
1. Naomi - 66pkt
2. Liam - 61pkt
3. Silver - 50pkt
Postarali sie również fani naszej Srebrnej Dziewczyny! Dlaczego Silver? Bo jest normalna i nikogo nie udaje! Coś w tym jest, szkoda tylko, że ostatnio tak spłaszczyli te postać...
4. Adrianna - 42pkt
5. Navid - 22pkt
Na kolejnych miejscach Wasza druga ulubiona para! Ade i Navid. Co prawda, są troche w cieniu N. i L. ale swoich wiernych fanów mają i wierze, że jeszcze pokarzą na co ich stać! Cóż słodki Navid z dobrym gusttem do dziewczyn i Adrianna, co wątki ciekawe ma, zamykają pierwszą piatke.
6. Debbie - 21pkt
7. Teddy - 18pkt
8. Kelly - 13pkt
9. Harry - 11pkt
Najfajniejsza mama telewizji, Debbie rozkwita w oczach. Resztę "Staruszków" zostawiła daleko z tyłu! Przejeliscie sie równiez losem Teddiego. W zeszłym tygodniu o mały włos nie pożegnał sie z grą, dziś na całkiem niezłym, 7 miejscu! Oby tak dalej!
A zagrozeni w tym tygodniu są:
10. Annie - 9pkt
10. Dixon - 9pkt
Ojjj, nie przepadacie za słynnym rodzeństwem z Beverly Hills! Annie i Dixon zdobyli zaledwie po 9 pkt i to wsród tej dwójki znajduje sie postać, która w tym tygodniu nas OPUŚCI!!!
Decydujcie!!!
Do niedzieli wpisujemy imię postaci, która MUSI ODEJŚĆ!!!
p.s. WooooW, jaka frekwencja od środy! Jestem z Was Dumny! Cieszę się również, że podoba Wam sie gra i dziekuję za słowa uznania. Moja próżnośc podskoczyła +10pkt =PP
nie przepadam za tymi dwoma postaciami ale w drugiej serii Annie była naprawdę wkurzająca a więc Annie
Z jednej strony cieszę się, że to oni są zagrożeni, ale z drugiej nie wiem kogo wywalić. hm niech będzie głosuję na Annie, bo ma krowią twarz i jest wkurzająca ;)
DIXON - od poczatku najbardziej irytująca mnie postać! Annie też miała jazdy, jednak mimo wszystko Dixon out!
no trochę to dziwne w BH90210 to Bredna i Brandon byli moimi ulubionymi :D jednak w 90210 jakoś ich odpowiedniki się nie sprawdziły...
ja daję szanse Dixonowi więc niech odpadnie Annie
Evelyn1000 ma rację Brenda i Brandon są nie do porównania z Annie i Dixonem.
Trundy wybór, Annie ma więcej głosów więc zagłosuję na Dixona. Mam nadzieję, że drugie odpadnie następne ;)
Ja też na Annie
A to oni są odpowiednikami Brendy i Brandona? Nie oglądałam całego starego beverly tylko kilka odcinków a kto jest Waszą ulubioną parą w nowym i starym?
Annnie zdecydowanie
A widzę że autor chyba jest troszkę negatywnie nastawiony do zwyciężyni Naomi hehe