PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<

12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!

anek07

3pkt - Naomi (ona nie jest taka zła może nawet lepsza niż inni bohaterowie to ona ma ojca który zdradzał jej mamę, siostrę która ją wykorzystuje, to ona pomogła Silver po śmierci mamy, wyciągnęła Adrianne z narkotyków, zaufała ponownie Annie, powiedziała o wszystkim temu kolesiowi który dawał jej korepetycje, no i wybaczyła Liamowi)
2pkt - Liam (pasuje do Naomi)
1pkt - Silver

nikita5

3pkt - Naomi królowa:)
2pkt - niech będzie jej chłopak Liam
1pkt - Kelly za to że jest zagrożona

gucio14

3pkt - Naomi (bardzo fajna postać)
2pkt - Teddy
1pkt - Liam

naomi7

3pkt- Harry
2pkt- Debbie (nie chcę żeby jeszcze odpadła, jest wiele postaci gorszych od niej)
1pkt- Ade

naomi7

3pkt - Adrianna ( bo ma utrzymać się na 1. miejscu )
2pkt - Navid ( trzba mu pomóc )
1pkt - Harry ( jemu też )

A tak na marginesie, świetna gra, a założyciel świetnie wszystko organizuje. Gratuluję :)

Shontelle

3pkt- Adrianna (za urodę i ciekawe wątki)
2pkt- Debbie
1pkt- Navid

Chris_Perry

3pkt- Naomi (to ona jak najbardziej zasługuje na miejsce w czołówce)
2pkt- Liam (a czemu by nie)
1pkt- Debbie

zodiak1

3pkt- Naomi (mam nadzieję że jestem w większości bo naprawdę fajna postać i fajnie zagrana)
2pkt- Liam (zgodzę się z poprzednikiem a czemu by nie)
1pkt- Harry ( za tą śpiewającą rybę)

nunek1

Bardzo ciekawa gra muszę przyznać że też jestem fanką Naomi a Waszym zdaniem kto do niej najbardziej pasuje (Ethan, Ozzie, Jason czy może Liam)

3pkt- Naomi
2pkt- Silver (miał być Liam ale widzę że Silver ma mało głosów wiec trzeba jej pomóc)
1pkt- Dixon (szczerze nie przepadam za nim)

ocenił(a) serial na 9
serialomaniak0

Silver -3
Naomi - 2
Liam - 1

moja ulubiona trójca.

ocenił(a) serial na 8
anek07

Dlaczego nie ma itana ?!! :/ ;|

za krótki <br/>

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Adriana - 3pkt.
Silver - 3pkt.
Naomi - 3pkt.

Naomi - 3pkt
Teddy - 2 pkt
Navid- 1pkt

beverly1

3 Naomi
2 Liam
1 Dixon

za krótki <br/>

igorr_dudek

Adriana 3 pkt
Silver 2 pkt
Liam 1 pkt

Magic_Hour

3 punkciki Naomi
2 punkciki Silver
1 punkcik Liam

nikita5

A dzisiaj zagłosuje inaczej

3pkt- Liam
2pkt- Naomi
1pkt- Silver

nikita5

u mnie sami faceci
3 pkt liam
2 pkt navid
1 pkt dixon

paqulinka

no to niech u mnie będą same kobiety

3 - Naomi
2 - Silver
1 - Debbie

gucio14

a ja dam mieszanie

3pkt - Naomi (za charakter)
2pkt - Liam (za pomysły)
1pkt - Silver (za gre)

malpa0

3pkt- Adrianna
2pkt- Navid
1pkt- Debbie

Nie mam już pomysłu na uzasadnienia.

Chris_Perry

3pkt - Adrianna
2pkt - Harry
1pkt - Navid

Shontelle

3pkt - Naomi (bo zawsze ma fajne pomysły, jej gra nigdy nie jest nudna)
2pkt - Liam
1pkt - Silver

sonia8

3pkt - Naomi
2pkt - Liam
1pkt - Silver

serialomaniak0

3pkt - Silver ( nie mogłam z niej jak zobaczyłam wczoraj jej minę gdy zobaczyła Naomi w dresie)
2pkt - Naomi (no jej poprostu nie da się nie lubić)
1pkt - Liam (za to słodkie zakończenie 12 odcinka)

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Adriana - 3pkt.
Silver - 2pkt.
Naomi - 1pkt.

3pkt - Ade ( za oryginalność, jak zawsze )
2pkt - Debbie
1pkt - Navid ( bo ma chyba mało )

Colette

3pkt - Silver
2pkt - Liam
1pkt - Naomi

użytkownik usunięty
naomi7

3pkt - Adriana (ma świetne wątki i jest piękna)
2pkt - Navid (chodził z Ade, więc ma dobry gust xD)
1pkt - Debbie (jest fajną mamą)

3pkt - silver
2pkt - Naomi
1pkt - Liam

peggy009

3pkt - Liam
2pkt - Naomi
1pkt - Silver

ocenił(a) serial na 10
pierwiosnek

3pkt - Silver
2pkt - Liam za oczyyy
1pkt - Naomi bo zawsze ma swoje zdanie

rozowymis

3 pkt KELLY
2 pkt TEDDY
1 pkt ANNIE

p.s. Niedługo koniec 2 rundy, więc spieszcie sie!!!

W najgoorszej sytuacji są: Annie, Harry, Teddy, Dixon i Kelly!

igorr_dudek

pomóżmy zagrożonym

3pkt - Teddy
2pkt - Dixon
1pkt - Silver

igorr_dudek

A wię najlepsi to

ANNIE 3p
LIAM 2p
NAOMI 1p

ocenił(a) serial na 10
wiolla111

3.pkt. silver
2.pkt. Teddy
1.pkt. Liam

igorr_dudek

Kolejny piatek 2010 roku przechodzi już do historii. Kończy się również druga runda, a właściwie jej pierwsza część. Skończy się również niedługo obecność jednego z uczestników gry...

Zacznijmy jednak od tych, którzy w tym tygodniu nie mają sie absolutnie czego obawiać! NAOMI - ta dziewczyna to istny ideał! przynajmniej w waszych komentarzach... Uwielbiacie jej charakter, osobowość, pomysły, generalnie całokształt i chyba najważniejsze - jej chłopaka! Czy ktoś mógłby sie oprzeć takiej parze?! Do Naomi należy ponadto rekord jednego dnia (29pkt!).

1. Naomi - 66pkt
2. Liam - 61pkt
3. Silver - 50pkt

Postarali sie również fani naszej Srebrnej Dziewczyny! Dlaczego Silver? Bo jest normalna i nikogo nie udaje! Coś w tym jest, szkoda tylko, że ostatnio tak spłaszczyli te postać...

4. Adrianna - 42pkt
5. Navid - 22pkt

Na kolejnych miejscach Wasza druga ulubiona para! Ade i Navid. Co prawda, są troche w cieniu N. i L. ale swoich wiernych fanów mają i wierze, że jeszcze pokarzą na co ich stać! Cóż słodki Navid z dobrym gusttem do dziewczyn i Adrianna, co wątki ciekawe ma, zamykają pierwszą piatke.

6. Debbie - 21pkt
7. Teddy - 18pkt
8. Kelly - 13pkt
9. Harry - 11pkt

Najfajniejsza mama telewizji, Debbie rozkwita w oczach. Resztę "Staruszków" zostawiła daleko z tyłu! Przejeliscie sie równiez losem Teddiego. W zeszłym tygodniu o mały włos nie pożegnał sie z grą, dziś na całkiem niezłym, 7 miejscu! Oby tak dalej!

A zagrozeni w tym tygodniu są:

10. Annie - 9pkt
10. Dixon - 9pkt

Ojjj, nie przepadacie za słynnym rodzeństwem z Beverly Hills! Annie i Dixon zdobyli zaledwie po 9 pkt i to wsród tej dwójki znajduje sie postać, która w tym tygodniu nas OPUŚCI!!!

Decydujcie!!!
Do niedzieli wpisujemy imię postaci, która MUSI ODEJŚĆ!!!

p.s. WooooW, jaka frekwencja od środy! Jestem z Was Dumny! Cieszę się również, że podoba Wam sie gra i dziekuję za słowa uznania. Moja próżnośc podskoczyła +10pkt =PP

igorr_dudek

nie przepadam za tymi dwoma postaciami ale w drugiej serii Annie była naprawdę wkurzająca a więc Annie

zodiak1

Z jednej strony cieszę się, że to oni są zagrożeni, ale z drugiej nie wiem kogo wywalić. hm niech będzie głosuję na Annie, bo ma krowią twarz i jest wkurzająca ;)

Chris_Perry

DIXON - od poczatku najbardziej irytująca mnie postać! Annie też miała jazdy, jednak mimo wszystko Dixon out!

igorr_dudek

ANNIE pewnie za tydzień pozbędziemy się jej braciszka

igorr_dudek

Annie - w ogóle nie potrafi grać ;p

elenkaa

Annie - jej gra jest nudna właściwie w drugiej serii nic ciekawego nie wniosła oprócz nerwów

użytkownik usunięty
igorr_dudek

no trochę to dziwne w BH90210 to Bredna i Brandon byli moimi ulubionymi :D jednak w 90210 jakoś ich odpowiedniki się nie sprawdziły...

ja daję szanse Dixonowi więc niech odpadnie Annie

Evelyn1000 ma rację Brenda i Brandon są nie do porównania z Annie i Dixonem.

Trundy wybór, Annie ma więcej głosów więc zagłosuję na Dixona. Mam nadzieję, że drugie odpadnie następne ;)

Shontelle

Ja też na Annie

A to oni są odpowiednikami Brendy i Brandona? Nie oglądałam całego starego beverly tylko kilka odcinków a kto jest Waszą ulubioną parą w nowym i starym?

użytkownik usunięty
igorr_dudek

hmmm... myślę że Annie powinna odpaść :D

Annnie zdecydowanie

A widzę że autor chyba jest troszkę negatywnie nastawiony do zwyciężyni Naomi hehe

użytkownik usunięty
limit2

Skoro Annie ma tak dużo głosów, to ja też swój dorzucę :)

Annie niewiem czemu scenarzyści zrobili z niej taką okropną osobę powiem szczerze że na początku bardzo ją lubiłam ale teraz normalnie nie jej postać jest bardzo denerwująca