>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Teddy
podobno Ivy ma iść na randkę z Dixonem będzie się działo haha
ja znalazłam ale po angielsku...
Ade 3 pkt
Navid 1 pkt
Teddy 1 pkt
będą dziś wstępne wyniki?
ja też widziałam fragmenty i może jak będą napisy to bardziej mnie zaciekawi
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Teddy walczy o Silver z tego co widziałam :)
All about Adrianna...
Poważnie wystraszyła Was zeszłotygodniowa nominacja Ade! Jak się temu gruntowniej przyjzeć, to niespełniona aktorka tylko na tym zyskała! No bo Harry, to przecież żaden dla niej przeciwnik, a punkty w tym tygodniu leją sie STRUMIENIAMI!!!
Tak, Ade radzi sobie doskonale! W poniedziałek i wtorek zdecydowanie wygrała, dopiero dziś ustąpiła miejsca królowej! W zestawieniu tygodniowym, nadal prowadzi! Czy N. uda sie ją dogonić do piątku? Wy mi powiedzcie, swoimi GŁOSAMI!!!
Czy ktoś pamięta jeszcze Liama? Takki niegrzeczny chłopiec, idealnie pasujący do każdego stroju Naomi. W naszej grze, jest jakby niezauważalny! Pełno kontrowersji wokół Silver, Naomi, Teddiego, Ade, czy NAvida! L. natomiast zawsze z boku, po cichutku zbiera mnóstwo punktów! Może to i dobry sposób, być w cieniu N. Ale czy wystarczający na wygraną?
Odrodzenie Adrianny dosłownie pogrzebało zeszłotygodniowych faworytów, Teddiego i Silver! S. zaczęła tydzień całkiem nieźle, potem było już tylko gorzej... znacznie gorzej!!! Dziś Sreberko zdobyło najmniej punktów!
W klasyfikacji tygodniowej w najgorszej sytuacji są Teddy i Navid. I to zapewne o ich losie będziemy decydować przez cały weekend. Tak jak podejrzewałem, to tych dwóch kawalerów stoczy jedną z ważniejszych walk tej gry - o miejsce w pierwszej piątce!!!
Noo, chyba że spadki S. będą nadal tak drastyczne...
GŁOSUJCIE!!!
Ja czekam na Wasz REWOLUCYJNY PIATEK!
Może znów mnie zaskoczycie?
p.s. Widzieliście pocałunek Ade i Rummer "Odziedziczyłam co najbrzydsze od Brucea i Demi" Willis??? Nowy odcinek MIOOOODZIO!!!
trzeba już niedługo zmienić temat bo się kończy... może mieć tylko1 1000 komentarzy :)