>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
Jest 4 nad ranem, gdy zaczynam do Was pisać! Ledwie żyje i literki mi sie mieszają wiec badzcie wyrozumiali...
Pisze o tak późnej porze, gdyż mam chwilowo młyn, poza tym za jakies 5-6 godzin jade w góry =P Wiąże sie to z tym, że w tym tygodniu O LOSIE ZAGROZONYCH DECYDUJECIE DO PONIEDZIAŁKU, bo wtedy wracam - Taki jeden dzień ekstra - mam nadzieje, że mi wybaczycie, ale siła wyższa...
A teraz najważniejsze, czyli
WYNIKI TYGODNIA:
WOOOOOOOOOOOW!!! Jestem pod taaaaaaaaaaaakim wielkim wrażeniem Waszej frekwencji! Po prostu STANDING OVATION dla Was Drodzy moi!
Dzieki Wam, aż troje uczestników przekroczyło w tym tygodniu 100 pkt! ( W GG udało sie to tylko B.) Fenomenalni byli fani Naomi w tym tygodniu, która dwa razy pobiła swój rekord dnia! Obecnie 34pkt! Uwielbiacię tę niedoskonałą i nieziemsko piekną blondynke... Uwielbiacie, zapewne głownie dziewczyny, jej goracego i niegrzecznego chłopaka! Ciekawe czy Liamowi kiedyś uda sie wdrapać na szczyt?
A może uprzedzi go w tym Silver? Jej fani również w tym tygodniu mnie zaskoczyli! 101 pkt - NIEPRAWDOPODOBNE!!! Tylko tak dalej!!!
1. Noami - 122pkt
2. Liam - 106pkt
3. Silver - 101pkt
Na uwage zasługuje jeszcze tylko Adrianna i jej całkiem przyzwoite 84pkt. Ma dziewczyna swoich wiernych fanów, jednak nie maja oni tak silnej siły przebicie jak wielbiciele N.? A może problem tkwi w chłopaku? Bo czy Nice Navid może sie równać z Dirty Liamem?
4. Adrianna - 84pkt
5. Navid - 43pkt
6. Teddy - 41pkt
Reszta, jak już wspomniałem baaardzo przecietnie! Może jeszcze postawa fanów Teddiego w piątek zasługuje na wzmiankę. Miał on bowiem 3 najlepszy wynik tego dnia, tuż za Silver i Naomi. BRAWA!!!
7. Debbie - 30pkt
8. Harry - 29pkt
Zgredziki w odwrocie! Harry i Debbie w tym tygodni bezpieczni! Zagrozona z Dixonem jest Kelly =(... Czyżby nikt z Was nie wspominał z sentymentem starego, dobrego BH90210?! Szkoda...
9. Kelly - 27pkt
10 Dixon - 2pkt HA HA HA - Jesteście OKROPNI!!! NIeeee ładnie =))
Nie ma co jednak wylewać łeż nad Kelly, w końcu i tak wszyscy wiemy, kto odpadnie w PONIEDZIAŁEK ;)
Czyńcie wiec swoją powinność? I wiecie co, nie podpuszczam Was, ale jednogłośnie, Dixona nie wyrzucicie...
Do Poniedziałku!!!
Trochę nie sprawiedliwe że Dixon konkuruje z kimś kto zdobył jakieś 14 razy wiecej głosów niż on ale ja głosuję niech odpadnie Dixon
A tak swoją drogą zastanawia mnie jedno dlaczego wszyscy aż tak bardzo nie lubią słynnego rodzeństwa w tamtym tygodniu Annie w tym Dixon ja szczerze w pierwszych odcinkach bardzo ich lubiłam.
A jak to z Wami jest czemu ich tak nie lubicie?
Ja Dixona lubię, ale Annie nie, bo jest niestety złą aktorką i mnie to denerwuje... Ale zagłosuje, żeby odpadł Dixon, bo jednak Kelly to Kelly ;)
Może Was zaskoczę, ale głosuję, aby odpadła Kelly. Nigdy jej nie lubiłem, w BH90210 to ona mnie najbardziej wnerwiała. Ogólnie nie lubię też Jennie Garth. Poza tym myślę, że potrzebujemy jakiegoś kozła ofiarnego i niech będzie nim Dixon.
Dixon :) ...bo Kelly jakoś naprawdę lubię ;P
a apropos Annie... najbardziej wpieniająca postać jaką kiedykolwiek widziałam w serialach... pustak jakich mało xP
jestem tu nowa :) i nie chcę wybijać się poza szereg więc też głosuje na Kelly bo przecież Naomi i Liam i tak są najlepsi
Chyba jednak Dixon jeszcze przez tydzień się pomęczy :) Też głosuję na Kelly. Zawsze wolałam Brendę ;)
Ja nie przepadam za obu postaciami zarówno Kelly Dixon i Harry są mi zupełnie obojętni i nie przepadam za nimi zbytnio więc wybór jest trudny ale chyba Kelly była bardziej denerwująca a więc Kelly.
Dixon.
Kylly to moja ulubiona bohaterka w BH, ale w Polsce jej nienawidzą przez
Brendę, na szczęście tylko w Polsce bo ogólnie (w USA) jest najbardziej
lubiana z obsady BH.
moj glos na kelly,
bo prawda jest taka ze jej obecnosc lub nieobecnosc w serialu jest mi obojetna:///
co do Dixona, choc go nie lubie, to jest on jedyna szansa na to zeby silver nie zwiazala sie z Teddym:///
Co za niespodzianka. Gdy wszyscy na początku tak chcieli, aby odpadł Dixon, teraz go ratują. Nie krytykuję nikogo, tylko również zagłosuję na Kelly. W BH90210 była najgorszą z dziewczyn w obsadzie.
ja głosuję za Dixonem ;P jak był z Silver to był fajny, a teraz jakas taka papka z niego wyszla ;P
a Kelly lubie bardzo ;) (ze starego BH 90210 to moja ulubiona postać, nooo i Dylan) :D
Ja nie oglądałam starego BH90210 więc nie wiem jaka Kelly była ale wiem że teraz jej postać była ciekawa tylko wtedy jak przyjechała ta jej koleżanka a tak ta postać nic nie wnosi do serialu ja też jestem za odpadnięciem Kelly
I tak oboje wkrótce odpadną. Głosuję na Kelly, bo jeśli przejdzie, ludzie będą się starać, aby nie była zagrożona następnym razem.