PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<

12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!

ocenił(a) serial na 9
Shontelle

3 pkt - Liam
2 pkt - Naomi
1 pkt - Debbie

monisssss

3 pkt. - Naomi
2 pkt. - Silver
1 pkt. - Kelly

jinx_

3pkt- Adrianna
2pkt- Harry
1pkt- Navid

Chris_Perry

3pkt - Ade
2pkt - Debbie
1pkt - Harry

Colette

3pkt - Naomi
2pkt - Liam
1pkt - Silver

beverly1

3pkt - Teddy jakoś tak go polubiłam
2pkt - Silver bo pasuje do Teddiego
1pkt - Navid

naomi7

3pkt - Naomi
2pkt - Liam
1pkt - Silver

anek07

3pkt - Silver
2pkt - Teddy
1pkt - Navid

malpa0

3pkt - Teddy
2pkt - Silver
1pkt - Liam

czepek12

3pkt - Teddy
2pkt - Silver
1pkt - Navid

ocenił(a) serial na 10
sonia8

3pkt - Naomi
2pkt - Silver
1pkt - Liam

ocenił(a) serial na 10
rozowymis

3pkt Silver ;)
2pkt Teddy ;)
1pkt Kelly ;)

igorr_dudek

Jest 4 nad ranem, gdy zaczynam do Was pisać! Ledwie żyje i literki mi sie mieszają wiec badzcie wyrozumiali...
Pisze o tak późnej porze, gdyż mam chwilowo młyn, poza tym za jakies 5-6 godzin jade w góry =P Wiąże sie to z tym, że w tym tygodniu O LOSIE ZAGROZONYCH DECYDUJECIE DO PONIEDZIAŁKU, bo wtedy wracam - Taki jeden dzień ekstra - mam nadzieje, że mi wybaczycie, ale siła wyższa...

A teraz najważniejsze, czyli
WYNIKI TYGODNIA:

WOOOOOOOOOOOW!!! Jestem pod taaaaaaaaaaaakim wielkim wrażeniem Waszej frekwencji! Po prostu STANDING OVATION dla Was Drodzy moi!

Dzieki Wam, aż troje uczestników przekroczyło w tym tygodniu 100 pkt! ( W GG udało sie to tylko B.) Fenomenalni byli fani Naomi w tym tygodniu, która dwa razy pobiła swój rekord dnia! Obecnie 34pkt! Uwielbiacię tę niedoskonałą i nieziemsko piekną blondynke... Uwielbiacie, zapewne głownie dziewczyny, jej goracego i niegrzecznego chłopaka! Ciekawe czy Liamowi kiedyś uda sie wdrapać na szczyt?

A może uprzedzi go w tym Silver? Jej fani również w tym tygodniu mnie zaskoczyli! 101 pkt - NIEPRAWDOPODOBNE!!! Tylko tak dalej!!!

1. Noami - 122pkt
2. Liam - 106pkt
3. Silver - 101pkt

Na uwage zasługuje jeszcze tylko Adrianna i jej całkiem przyzwoite 84pkt. Ma dziewczyna swoich wiernych fanów, jednak nie maja oni tak silnej siły przebicie jak wielbiciele N.? A może problem tkwi w chłopaku? Bo czy Nice Navid może sie równać z Dirty Liamem?

4. Adrianna - 84pkt
5. Navid - 43pkt
6. Teddy - 41pkt

Reszta, jak już wspomniałem baaardzo przecietnie! Może jeszcze postawa fanów Teddiego w piątek zasługuje na wzmiankę. Miał on bowiem 3 najlepszy wynik tego dnia, tuż za Silver i Naomi. BRAWA!!!

7. Debbie - 30pkt
8. Harry - 29pkt

Zgredziki w odwrocie! Harry i Debbie w tym tygodni bezpieczni! Zagrozona z Dixonem jest Kelly =(... Czyżby nikt z Was nie wspominał z sentymentem starego, dobrego BH90210?! Szkoda...

9. Kelly - 27pkt
10 Dixon - 2pkt HA HA HA - Jesteście OKROPNI!!! NIeeee ładnie =))

Nie ma co jednak wylewać łeż nad Kelly, w końcu i tak wszyscy wiemy, kto odpadnie w PONIEDZIAŁEK ;)

Czyńcie wiec swoją powinność? I wiecie co, nie podpuszczam Was, ale jednogłośnie, Dixona nie wyrzucicie...

Do Poniedziałku!!!

igorr_dudek

Ja podziękuje Dixonowi w tym tygodni...

Hmm... Ciekawe, czy ktoś mnie poprze...

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Trochę nie sprawiedliwe że Dixon konkuruje z kimś kto zdobył jakieś 14 razy wiecej głosów niż on ale ja głosuję niech odpadnie Dixon

A tak swoją drogą zastanawia mnie jedno dlaczego wszyscy aż tak bardzo nie lubią słynnego rodzeństwa w tamtym tygodniu Annie w tym Dixon ja szczerze w pierwszych odcinkach bardzo ich lubiłam.
A jak to z Wami jest czemu ich tak nie lubicie?

igorr_dudek

Ja Dixona lubię, ale Annie nie, bo jest niestety złą aktorką i mnie to denerwuje... Ale zagłosuje, żeby odpadł Dixon, bo jednak Kelly to Kelly ;)

użytkownik usunięty
elenkaa

Może Was zaskoczę, ale głosuję, aby odpadła Kelly. Nigdy jej nie lubiłem, w BH90210 to ona mnie najbardziej wnerwiała. Ogólnie nie lubię też Jennie Garth. Poza tym myślę, że potrzebujemy jakiegoś kozła ofiarnego i niech będzie nim Dixon.

Dixon :) ...bo Kelly jakoś naprawdę lubię ;P

a apropos Annie... najbardziej wpieniająca postać jaką kiedykolwiek widziałam w serialach... pustak jakich mało xP

ocenił(a) serial na 1

Dixon

/za króki
/dalej za krótki?
/ boże, c oni z tym krótkim?

nancy500

K>E>L>L>Y jasne ze ona Dixon jeszce moze pozyc

paqulinka

Też głosuję na Kelly, poznęcajmy się jeszcze nad Dixonem.

nancy500

Weekend bez adrenaliny i zaskoczeń wiadomo że odpadnie Dixon i ja także dorzucam swój głos

czepek12

a ja jestem za Kelly moim zdaniem nie miała wogóle ciekawych wątków

zodiak1

no to ja też Kelly

za krótki <br/>

sonia8

Kelly bo od nowych odcinków i tak jej nie będzie tak samo jak Harrego

beverly1

Kelly Kelly Kelly Kelly ....

za krótki <br/>

malpa0

jestem tu nowa :) i nie chcę wybijać się poza szereg więc też głosuje na Kelly bo przecież Naomi i Liam i tak są najlepsi

amelia8

Chyba jednak Dixon jeszcze przez tydzień się pomęczy :) Też głosuję na Kelly. Zawsze wolałam Brendę ;)

ocenił(a) serial na 10
Shontelle

A ja głosuję na Kelly - szczerze mówiąc, Dixona bardziej lubię.

Oldzia_

Ja nie przepadam za obu postaciami zarówno Kelly Dixon i Harry są mi zupełnie obojętni i nie przepadam za nimi zbytnio więc wybór jest trudny ale chyba Kelly była bardziej denerwująca a więc Kelly.

ocenił(a) serial na 8
serialomaniak0

Dixon.
Kylly to moja ulubiona bohaterka w BH, ale w Polsce jej nienawidzą przez
Brendę, na szczęście tylko w Polsce bo ogólnie (w USA) jest najbardziej
lubiana z obsady BH.

ocenił(a) serial na 8
weronelka

nie Kylly tylko Kelly*

..........................

weronelka

Ja także przyłączę się do głosów za odpadnięciem Kelly

ocenił(a) serial na 6
weronelka

moj glos na kelly,
bo prawda jest taka ze jej obecnosc lub nieobecnosc w serialu jest mi obojetna:///
co do Dixona, choc go nie lubie, to jest on jedyna szansa na to zeby silver nie zwiazala sie z Teddym:///

gemma_92

to ja dorzucę swój szanowny głos i także jestem za odpadnięciem Kelly

_gucio6

Co za niespodzianka. Gdy wszyscy na początku tak chcieli, aby odpadł Dixon, teraz go ratują. Nie krytykuję nikogo, tylko również zagłosuję na Kelly. W BH90210 była najgorszą z dziewczyn w obsadzie.

ocenił(a) serial na 10
Chris_Perry

ja głosuję za Dixonem ;P jak był z Silver to był fajny, a teraz jakas taka papka z niego wyszla ;P
a Kelly lubie bardzo ;) (ze starego BH 90210 to moja ulubiona postać, nooo i Dylan) :D

elenex89

Kelly bo nie przepadam za nią

za krótki <br/>

igorr_dudek

Dzisiaj głosuje n a Kelly .

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

Dixon

_________________________------

ocenił(a) serial na 10
weronelka

ludzie co z wami? Biedna kelly. Wiec ja glosuje: Niech odpadnie DIXON!

saska_a

Dalej głosuję, aby odpadła Kelly. Co z tego, że Kelly to Kelly.

Shontelle

Ja nie oglądałam starego BH90210 więc nie wiem jaka Kelly była ale wiem że teraz jej postać była ciekawa tylko wtedy jak przyjechała ta jej koleżanka a tak ta postać nic nie wnosi do serialu ja też jestem za odpadnięciem Kelly

klub3

KELLY, nadal jestem za tym, aby odpadła i dalej będę

klub3

kelly szkoda zeby dixon tak szybko odpadl z gry

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

niech odpadnie Dixon! :D xd

użytkownik usunięty
Paige21

I tak oboje wkrótce odpadną. Głosuję na Kelly, bo jeśli przejdzie, ludzie będą się starać, aby nie była zagrożona następnym razem.

To ja teraz, aby nie było aż takiej przewagi głosuję na Dixona ;)

Colette

Pani psycholog mówiąca o roślinkach a więc Kelly

ocenił(a) serial na 8
zodiak1

DIXON!!!!!!!!!!!!

//////// za krótki . :/